Een super ervaring

Na eerst met Michel telefonisch een afspraak te hebben gemaakt, ben ik zelf aan de gang gegaan met mijn moodboard. Ik had de badkamer al helemaal in mijn hoofd. We waren al en keer in de zaken Barendrecht en Gouda geweest voor het opdoen van inspiratie. 20 september was het dan zover we hadden een afspraak om 13:00 uur. Na het bekijken van mijn moodboard, eerst maar een rondje door de zaak gelopen. We wisten wat we wilden en maar maakten toch al een aantal wijzigingen. Na een uurtje of 3 ging Michel aan de slag om een passende offerte te maken en deze uit te werken. We gingen een uurtje weg om ergens iets te drinken. Bij terugkomst stond het gezicht van Michel op onweer--> de door ons uitgekozen 3d en het badkamermeubel worden niet meer geleverd. Niets aan te doen. Geen probleem--> gewoon zoeken naar een passende oplossing. Deze gevonden en uiteindelijk een nog mooiere badkamer samengesteld. Na 5 uur waren we allemaal moe maar zeer voldaan met het behaalde eindresultaat. Michel nogmaals bedankt voor je geduld en de samenwerking. De badkamer zal volgend jaar pas worden geplaatst, maar we laten jullie zeker het eindresultaat zien!!

• Winkel: Gouda

Erg tevreden

Voor de tweede keer zijn wij goed geholpen bij Sani4all Zwolle. Fijne service in de winkel bij het vormgeven van de badkamer en uitzoeken van de meubels. Erg tevreden met het eind resultaat.

• Winkel: Zwolle

Goed geregeld en super vriendelijk personeel

Vriendelijk geholpen. Snelle levering, aannemer snel geregeld. Alles compleet! Al met al zeer tevreden

• Winkel: Hoogeveen

Van koop tot levering super

Vakkundige verkoper gesproken voor een zeer scherpe prijs. Klant wordt goed op de hoogte gehouden van leverstatus. Bezorger belt van te voren zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Vriendelijke bezorger checkt alles goed volgens pakbon en hielp zelfs mee om alles binnen te zetten! 100% tevreden!

• Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Winkel: Genemuiden

Zoals afgesproken

Ze doen wat is afgesproken

• Winkel: Zwolle

Zeer teleurgesteld

Wij willen onze wc verbouwen. Op voorhand al gevraagd of ze daar de tijd voor hadden? Jazeker en kon op korte termijn worden geregeld zei Martijn in ons gesprek eind juli. Nieuwe wc en tegels uitgezocht. De aannemer zou z.s.m. contact met ons opnemen. Half augustus mailtje gestuurd, excuses ik ga een herinnering sturen. Gewacht.. begin september nog niets gehoord. Gebeld, excuses dit is niet netjes ik ga een andere aannemer vragen te bellen met jullie. Hij neemt vandaag of morgen contact op, beloofd! Dat werd 4 dagen later. Eindelijk contact met een aannemer. Afspraak gemaakt speciaal eerder thuisgekomen en gewacht..gebeld en voicemail ingesproken van de aannemer, waar hij bleef? Hier niets meer op gehoord en niemand gezien. Voor ons is het klaar met dit bedrijf.

• Winkel: Vianen

Ik kwam via internet bij Sani4all Barneveld terecht. Eenmaal in de winkel werd er de tijd genomen om alle wensen en ideeën te bespreken en werden er goede adviezen gegeven. Uiteindelijk vertrokken met een 3d tekening en een offerte voor de renovatie van de badkamer. Later wou we toch nog dingen veranderd hebben en ook nu werd dit direct aangepast Uiteindelijk besloten om de badkamer door Sani4all Barneveld te laten vervangen. We werd netjes op de hoogte gehouden hoe het er allemaal voorstond en uiteindelijk konden ze ook nog 4 weken eerder beginnen als de afgesproken datum, uiteraard in overleg. Alles is netjes geïnstalleerd en geplaatst door Ben en Ron. Achteraf werd er nog contact met ons opgenomen of alles in orde was en werd een oplevering gepland. We zijn erg tevreden met de badkamer maar ook de manier van werken bij Sani4all.

Super serves!

Super vriendelijk personeel, reageren snel en denken met je mee! Kortom: aanrader

• Winkel: Barneveld

Een kopje koffie en een badkamer

Het was gemakkelijk om een afspraak te maken met Erika. Toen mijn vrouw en ik eenmaal aangekomen waren in Almere, hebben wij eerst een lekkere kop koffie gedronken en hebben wij samen met Erika onze wensen uitgesproken. Daarna zijn wij rustig met Erika door de showroom gelopen gekozen wat wij passend vonden en Erika heeft dit mooi in een 3D tekening voor ons verwerkt. Tijdens onze vakantie heeft de aannemer alles gedaan wat hij moest doen en nu genieten wij van een heerlijke nieuwe badkamer.

Meedenkend met de situatie

Goed geholpen bij de dingetjes die wij tegenkwamen

Vriendelijk, Behulpzaam en kundig advies

Vanaf begin en eind zijn we keurig geholpen. Zeer geduldig en kundig advies. Vanaf begin tot eind zeer betrokken om ervoor te zorgen dat het mooi wordt en alles naar wens is voor jou als klant.

• Winkel: Mijdrecht

Douchethermostaat begaf het ( gelukkig voor ons vlak voor het verstrijken van de garantie ) . Gemaild naar Sani4all en deze hebben de fabrikant gecontact, er werd een nieuwe opgestuurd. Blij mee, zo hoort service te zijn

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Winkel: Barneveld

Very good and professional service

We are very satisfied with our new bathroom! First of all we wanted to renovate on a rather short notice and it was possible. Within a couple of hours we got a 3D design we picked up furniture, tiles and colours. The construction work began and was executed exactly as planned. The workers took care of everything, demolishing the old bathroom, drilling, plumbing, electricity, tiling and assembling furniture. All construction trash was also packed and removed. You can just relax and chill.

Doen wat zij zeggen!!

Onze ervaring met Sani4All, locatie Binckhorstlaan Den Haag is zéér goed!! Mooie, moderne zaak, leuk enthousiast en hard werkend, inspiratie vol, team, geleid door Ashley en Roger! Voordeel vonden wij dat er gelijk, bij onze eerste afspraak, een offerte opgemaakt kon worden, zodat wij wisten waar de on,-mogelijkheden zaten. Bij Sani4All heb je voor elke prijs een mogelijkheid voor mooi sanitair!! Het team werkt met professionele aannemers, welke hun afspraken nakomen! "Onze" aannemer Mike dacht goed mee, zorgde met zijn fantastische team voor het bereiken van dit super resultaat, van een zéér gedateerde huur badkamer naar een prachtige, moderne badkamer en extra toilet beneden. Tuurlijk ging er ook wel eens wat mis, geen zorg...alles is tot grote tevredenheid van ons opgelost! Toppers en aanbevelingswaardig!! Lieve groet Manfred & Anneke

• Winkel: Den Haag

Meedenken om tot een mooi resultaat te komen

Wij zijn zeer tevreden met onze badkamer en toilet. In de (kleine)winkel werden wij verrast met mooie badkamermeubels die bij onze smaak passen. Er werd meegedacht om tot een mooi eindresultaat te komen. Badkamermeubel was verkeerd geleverd maar dit werd gelukkig snel omgeruild. Paul van Benthem heeft de geleverde materialen zeer deskundig en erg netjes geïnstalleerd! Als installateur is hij een aanrader.

• Winkel: Dronten

Een prachtige, van hoge kwaliteit, badkamer geplaatst door echt prima vakmensen van Nexco

Bij de aankoop erg goed geholpen met maken van keuzes waardoor we nu een hele mooie badkamer hebben, De plaatsing begon op het afgesproken tijdstip en werd gedaan door zeer ervaren en goede vakbekwame medewerkers van Nexco. Dus we hebben nu een zeer mooie badkamer, mede door de goede adviezen van de medewerker van Sani4All, en de goede fijne medewerkers van Nexco. Dank je wel daarvoor

• Winkel: Uden

Samen met jullie en mijn ideeën vertaald in de ultieme badkamer! Super!

Van een idee in mijn hoofd samen met Sani4all Uden en Nexco de ultieme badkamer gecreëerd. Fijne communicatie een harde werkers gehad. Hartstikke bedankt!

• Winkel: Uden

Persoonlijk, maatwerk, hoge service.

Ontvangst was uiterst vriendelijk. Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke situatie (een eerdere mislukte badkamerverbouwing). Wensen kenbaar gemaakt, mogelijkheden goed bekeken, ruim de tijd genomen. Bij vragen goed bereikbaar. Er werd oplossingsgericht meegedacht bij een wijziging in 3D-schets. Hoge service en maatwerk. Het resultaat: een mooie badkamer naar onze wensen!

• Winkel: Beuningen

Super support

Ik kwam door omstandigheden in de situatie dat ik tegels te kort kwam. Maar Niels kreeg het toch voor elkaar om tegels welke niet meer in de collectie zaten te regelen. Dankzij die inzet is mijn aanpassing weer helemaal in orde. Niels, super bedankt

• Winkel: Zevenaar

Prima uitleg

Heeft zeer veel geduld en denkt mee Goed gevoel dat alles goed komt ga zo door Ik kan over de monteur nog weinig zeggen Moet ik nog spreken

Top bedrijf.

Wij zijn super goed geadviseerd bij de aankoop van ons sanitair. Ook is er snel geleverd. Helemaal top.

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Winkel: Barneveld

Mooi assortiment en goed advies

Wij hebben eerst vloertegels hier gekocht. Daar waren we zo blij mee dat we het toilet boven (met tegels en meubel) ook bij Sani4all Amsterdam hebben gekocht. We vonden dat we veel keuzes hadden om te ontdekken wat we mooi vinden, het contact was heel prettig en we kregen goed advies over alle onderdelen. Als we onze badkamer gaan renoveren, komen we zeker terug naar Sani4All Amsterdam!

• Winkel: Amsterdam

Zeer deskundig geholpen

Op zoek naar toilet zeer vakkundig geholpen door verkoper Albert Grolleman. Nam de tijd en adviseerde goed.

• Winkel: Hoogeveen

Op een prettige en vakkundige manier geholpen door Sam Koenheim.

We kwamen zonder afspraak de winkel binnen om ons te oriënteren en hadden geluk dat Sam op dat moment geen afspraak had. Hij wees ons op alle mogelijkheden, deed ons ideeën aan de hand etc. Het gevolg was dat we 2 uur later met een offerte voor een nieuwe badkamer weer buiten stonden. Nog even wachten op een offerte van de installateur en toen was het gauw beslist. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en zijn erg tevreden over de service.

• Winkel: Vianen

Goed gesprek gehad over mijn wensen voor de badkamer. Fijn dat je op 3D tekening goed kan zien hoe de badkamer gaat worden. Sander heeft heldere en duidelijke ideeën waardoor je makkelijk een keuze maakt. De badkamer is echt prachtig geïnstalleerd, elke dag superblij mee.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem