Door het zeer prettige en duidelijke advies gekozen voor Sani4All en erg blij dat ik voor hun gekozen heb. Transparant advies en meedenken. Sloopwerkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, ook het opruimen ervan ben ik zeer over te spreken. Plaatsing en nazorg ook top geregeld, al mijn vragen en extra meerwerk kon worden uitgevoerd (tegen meerprijs). Zeer tevreden over het resultaat
Vriendelijke ontvangst. Terzakekundig advies. Meedenkend.
Het toilet was aan renovatie.toe Erika dacht mee en gaf goed advies.over zaken waar ik zelf niet aan gedacht had. Er waren wat hobbels met. de aannemer werden maar die werden door het team ( Erika, Sander en Fred) snel en goed opgelost. Mn de tegelzetter was een vakman. Ik ben over Sani4all Almere meer dan tevreden.
Badkamer besteld, samen in de winkel snel in elkaar gezet. Kon erg snel geplaatst worden. Na oplevering paar kleine issues die snel opgelost konden worden. Contact gehad met Sander. Erg fijn.
We were very satisfied with the service of Sander and Sani4All. Sander was very helpful in terms of designing and choosing the fittings. Even changes were made quickly. We had a specific date for installation and they accommodated this as well, which helped us a lot. The contractor MDT Bouw delivered a good installation. We had an issue after a few months with a cracked mirror. Although we had to follow up on this a few times, this was resolved by Sander without any additional costs. We are happy with our bathroom from Sani4All.
We hebben een geweldige ervaring met Sani4All, we zijn geholpen door Bart en dat verliep super. Hij dacht goed mee en kwam met goeie en mooie oplossingen, en toen er bij levering iets ontbrak werd dit direct opgepakt en opgelost. Ook na montage bleef Bart bereikbaar voor vragen en oplossingen, wij zullen dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen. Het is misschien een kleine zaak, maar de service is helemaal TOP.
Nadat er bij ons lekkage is geconstateerd vanuit de badkamer, hebben we een afspraak gemaakt. Er werd uitstekend mee gedacht in het ontwerp en vervolgens snel geleverd. Er was nauw contact met onze aannemer. Wanneer er vragen waren of dat er nog wat gewijzigd moest worden, werd hier snel en adequaat op gereageerd. Voor ons heeft Sani4all een topprestatie geleverd
Alles keurig geregeld en prima uitgevoerd. Jammer dat er wat vertraging was door dat er geen tegels meer waren
Met behulp van de 3D tekening door Gerwin van Haaften was onze badkamer snel uitgezocht. De levering van de badkamerspullen was 1 dag voor de afspraak met de zzp’er Dick Boelaard. Alle lof voor de keurige vriendelijke levering door Erik. Niets op aan te merken. .
Zeer goeie ervaring met Sani4All. Duidelijke prijsafspraak vooraf, heldere uiteenzetting van Robin over de uit te voeren werkzaamheden. Voor een nieuw te plaatsen toilet betekende dit onder andere tegels zetten en op maat slijpen, het oude toilet afvoeren, loodgieterswerk uitvoeren, verlichting aanleggen, enzovoorts; dit alles werd perfect gedaan en het resultaat is een kunstwerk. De communicatie met Sani4All en hoofdmonteur Richard verliep goed. Topmonteurs! Kortom: ik ben zeer tevreden.
Binnen 1 dag had ik mijn nieuwe stop al binnen super fijn geholpen. Zeker een aanrader!
Hele goede ervaring met Sani4All. Goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe badkamer en toilet. Voor het maken van de 3D tekening is de tijd genomen en goed geluisterd naar de wensen die wij hadden. De spullen zijn netjes geleverd op afgesproken data. Er waren wat tegels kapot, maar dit is gelijk netjes opgelost en kregen wij nieuwe geleverd. Wij zijn super blij met ons nieuwe toilet en badkamer!
Gerwin is een topper!
Contacten verliepen goed Mooie badkamer uitgezocht, goede adviezen. Ook prima levering van de spullen.
We zijn erg goed geholpen met uitzoeken van onze wensen. Ook als we niet goed wisten hoe iets zou staan wisten zij wel voor een oplossing met behulp van de 3D tekening. Met levering is gebleken dat er te weinig tegels berekend waren. Maar door snelle levering kon de badkamer die zelfde week nog afgemaakt worden, bedankt voor de Goede service.
Renovatie van badkamer, toilet en hal. Enkele hickups- verkeerd geleverde tegels en fonteintje- goed opgelost. Al met al vanaf ontwerp tot oplevering prima gegaan.
Ik kwam samen met mijn partner binnen voor een een nieuwe badkamer. Wij waren compleet on ervaren en hadden geen idee wat we wilde. Met dank aan de verkopers hebben wij een badkamer gekocht die we graag wilde en voor een scherpe prijs!
Vriendelijke mensen, snelle service, makkelijk te bereiken.
Vlotte afhandeling van de vraag
Onze badkamer was snel uitgezocht. Fijne showroom met mooie materialen. Goed geadviseerd door Stefan, die binnen het door ons gestelde budget de badkamer heeft samengesteld. Via zzp'ers word er door Sani4All samengewerkt. Half september werd onze 27 jaar oude badkamer eruit gesloopt. Binnen 1 dag lag alles in de container. De dag daarop werden leidingen verlegd en de electra op de juiste plek aangesloten. Het door ons bestelde TECE reservoir bleek een fabrikage fout te hebben en we kregen door Sani4All een Geberit alternatief (meerprijs) kosteloos aangeboden. Fijn! Dan de levering van de badkamer spullen. Dit verliep wat rommelig, althans, dat was onze eerste indruk en interpretatie. De levering werd 1 week voor aanvang werkzaamheden verplaatst. Dat was prima, het spul staat immers toch in de weg. De week erop zou het spul alsnog geleverd worden, maar dat gebeurde niet. Dit alles kwam door een misverstand ivm een in de ziektewet belandde bezorger. Dinsdagavond erop werd alles keurig bezorgd door Diederik, ook nog op een leuke, vriendelijke manier. Eind goed al goed. Intussen zijn de zzp'ers aan het tegelen. Een badkamer is een omvangrijk proces wat veel tijd in beslag neemt. Dit ivm droogtijden en verschillende vakmannen. In ons geval toch een tijdsbestek van zo'n twee weken. We kijken hard uit naar het eindresultaat. In het begin vonden we de communicatie wat minder, maar inmiddels verloopt dit helemaal naar wens. We willen immers graag weten waar we aan toe zijn ivm de planning. Wanneer komt er iemand, hoe lang is men bezig, wat gaat men precies doen, dat soort vragen.
Onze douchecabine is prima verzorgd. De monteurs hadden alleen een andere tekening gekregen, waardoor ze eerst een tijd hebben moeten rond bellen en uitmeten om alles geplaatst te krijgen. De werkzaamheden worden door een extern bedrijf uitgevoerd. De communicatie tussen deze bedrijven zou wat beter kunnen. Verder erg blij met de service.
Robin (de eigenaar) begrijpt dat het zijn industrie human business is. Ondanks grote concurrentie onderscheid Sani4All Amsterdam van persoonlijke service, expertise, het meedenken met de klant en ook goeie afterservice zoals nabellen zodra alles is geleverd. In vergelijking met andere sanitaire zaken hoef je bij Sani4all geen aanbetaling te doen. Zij zijn erg zelfverzekerd over hun business en dat maakt hun sterk. Ik ben erg tevreden over hoe alles was verlopen en de geleverde badkamer.
Marco Ras was vanaf begin aanspreekpunt. Heeft goed geluisterd, geadviseerd en mening gegeven Tijdens bouw een aanpassing in zin van gebruikt onderdeel, dit aanpassen op bedrag was geen probleem. Aangeleverde installateur heeft keurig werk geleverd.
+ We werden goed geadviseerd qua mogelijkheden + Verkoper (Evert) was klantvriendelijk - verkoopprijzen sanitair 3x duurder dan op internet - Ik moest 12 weken wachten tot ik mijn geld terug kreeg (retournering artikel) - Overige medewerkers gaan amateuristisch te werk
Onze douchehouder was al vrij snel na plaatsing kapot gegaan. Nieuwe douchehouder was met ongeveer een week al binnen. Als het mij niet zou lukken, zou er een monteur gestuurd worden. Dit was niet nodig, maar het aanbod lag er wel.