Wij hadden deze zomer een lekkage in de badkamer. Sani4all medewerker Sam dacht goed mee en regelde dat de badkamer snel vervangen kon worden.
Beste Fred, Wat fijn dat jullie nu lekker kunnen genieten van de nieuwe badkamer en er zo snel vervanging is geregeld. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Goede adviezen, luisteren naar wens klant, dringen niet op, soepel met aanpassen offerte, goede communicatie en snelle reactie op mail, probleem wordt snel opgepakt en goed opgelost. Transparant. Ook na plaatsing beteikbaar voor vragen. Genieten van een mooi opgeleverde badkamer!
Beste Machteld, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben bij Sani4all een betaalbare badkamer gekocht, welke door een Sani4all installateur geïnstalleerd is. Het is prachtig geworden en wij zijn er erg blij mee. Uiteraard is er tijdens het proces (zoals bij iedere aankoop) wel eens iets niet gegaan zoals het bedoeld was, maar dat werd op een prettige wijze en naar onze volle tevredenheid door Sani4all opgelost: perfect ! Ad Lans
Beste Ad, Wat een mooie complimenten voor Sani4All Deventer, dankjewel hiervoor! Wat fijn dat alles naar wens is gelopen en alles naar volledige tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn vriendelijk en goed geholpen terwijl wij helemaal geen afspraak hadden zijn gewoon even binnen gelopen en ze namen alle tijd voor ons echt petje af hoor
Beste Gerrie, Het doet ons goed dat alles naar wens is verlopen en er alle tijd voor jullie is genomen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ziet snel wat jij mooi vind, en past het advies daarop aan. Er is een ruim assortiment waar een keus uit gemaakt kan worden.
Beste Nico, Dit klinkt inderdaad als een fijne ervaring met onze Sani4All winkel in Dronten. Bedankt voor het delen van je review en veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hadden thuis een kleine uitdaging met een douchecabine en hoe deze thuis zou passen. Na lang zoeken naar een oplossing en horen dat het allemaal niet zou kunnen zijn we op aanraden van familie bij SANI4ALL uitgekomen. En eigenlijk zodra we ons verhaal voor hadden gelegd was er een oplossing en waar we in elke winkel waar we hiervoor geweest waren juist te horen kregen dat het niet kon, kon het nu opeens wel en en nog eens voor een goede prijs ook. En om het nog beter te maken de douchecabine was op voorraad en kon zelfs dezelfde dag nog geleverd worden. Al met al een topervaring en ik zou SANI4ALL zeker aanbevelen!!
Beste Marijn, Wat een mooie complimenten voor Sani4All Dronten. Bedankt voor het delen van jullie fijne ervaring. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe douche! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onze badkamer is prachtig geworden. We hadden al een beetje een idee van welke richting we op wilden. Bart heeft ons goed geholpen het concreet te maken en ideeën uitgetekend. Altijd vriendelijk, snelle reactie bij vragen, duidelijkheid over lever tijden en ook snel tegels nabestellen omdat we toch meer wilden betegelen was zo geregeld. Goede service, dus zeker een aanrader!
Beste Marieke, Dat klinkt inderdaad als een fijne ervaring bij Sani4All Den Haag. Bedankt voor het delen van je 5-sterren review. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onze nieuwe badkamer is prachtig geworden dankzij de adviezen van Sani4all. Onze wensen (douche;bad;toilet en badkamermeubel) kwamen allemaal terug in het ontwerp van Sani4all. Het was passen en meten. De badkamer is keurig door het bedrijf Sateg geïnstalleerd. De producten werden op tijd geleverd. Tijdens de installatie van de badkamer kwamen medewerkers van Sani4all regelmatig checken of alles naar wens verliep.
Beste Peter, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring betreft de aankoop en montage. Het doet ons goed om te horen dat het hele traject naar wens is verlopen en jullie nu genieten van een prachtige badkamer van Sani4All! Hartelijke groet, Team Sani4All
Enthousiaste en deskundige verkoper die adequate adviezen geeft. Perfecte en complete levering van materialen, keurig op tijd. Het resultaat is conform onze verwachtingen, keurig eindproduct. Zeer tevreden.
Beste, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Genemuiden. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fijne service, ik kom zeker terug.
Beste, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Zwolle. Wat fijn om te lezen dat je zeker terug komt. Tot snel! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn super blij met met onze nieuwe badkamer! Zelfs na een aantal wijzigingen net voordat de aannemer begon zijn de spullen perfect en optijd bezorgd! Zelf zijn wij geholpen door Mike Voets Sani4all Uden. Hij heeft ons bij het samenstellen van de badkamer enorm geholpen en zelfs tijdens de werkzaamheden regelmatig contact opgenomen of alles goed ging. Al bij al top service!
Beste Joey, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Uden. Wat fijn om te lezen dat je onze service zo goed hebt ervaren. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik was op zoek naar een nieuwe regen (hoofd) douche. Ik ben direct geholpen en ze bleken er zelfs nog een op voorraad te hebben waardoor ik hem direct mee kon nemen. Boven verwachting dus1
Beste Gusti, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat je ervaring boven verwachting was. We wensen je veel plezier met de nieuwe douche! Hartelijke groet, Team Sani4All
De jongens hebben netjes werk geleverd aan onze nieuwe wc ruimte. Zijn heel tevreden
Beste Sandra, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Varsseveld. Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe wc ruimte. Hartelijke groet, Team Sani4All
Super geholpen door Juul en alle tijd genomen om samen met ons een hele mooie badkamer samen te stellen. Geen moeite teveel en alle afspraken nagekomen. Ook de installatie geweldig! Harde werkers die meedenken en keurig netjes!!!
Beste Rob, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Varsseveld. Wat fijn om te lezen dat Juul jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe prachtige badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik zocht iets wat precies moest passen
Beste Do, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wat fijn om te lezen dat je zo super goed bent geholpen. Veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onlangs ben ik naar Sani4All op de Binckhorst in Den Haag geweest. Er is een ruime keuze aan sanitair, tegels en toebehoren. Wat fijn is dat er ook een aantal voorbeeld opstellingen zijn. De service is vriendelijk en goed. Ik heb het gevoel gehad dat ze tijd voor me hadden en naar mijn wensen hebben geluisterd. Ik kijk uit naar de nieuwe badkamer.
Beste Pamela, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Den Haag. Wat fijn om te lezen dat je de service als vriendelijk en goed hebt ervaren. Wij kijken ook uit naar het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Door Sani4All locatie Varsseveld hebben ik een badkamer laten renoveren. Het contact intern was aangenaam en verliep snel. De aannemer en het tegelbedrijf die de renovatie hebben uitgevoerd verdienen hierbij een compliment betreffende het geleverde werk en hun inzet. Totaal beoordeling dik verdiend.
Beste Jeroen, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Varsseveld. Wat fijn om te lezen dat het contact aangenaam en snel verliep. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben een hele goede ervaring met Sani4all. Ik mocht voor de keuze voor de wandtegel nog later terug komen om te kijken of ik mat of glanzend wilde. De vloertegel van onze keuze was niet meer leverbaar, is uitstekend opgelost. Goed meegedacht in de inrichting van de badkamer. Heb in een jaar tijd nu 2 kleine dingen gehad die kapot waren. Heb beide keren zo een nieuwe gekregen! Top!
Beste Thirza, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Super aardig vriendelijk geholpen met het maken van de keuzes. Of het nu gaat om de indeling of welke kraan, er komt een eerlijk en duidelijk advies. De communicatie verloopt zeer goed, zowel per mail, telefonisch of persoonlijk. Ik raad iedereen aan daar te gaan kijken voor een nieuwe badkamer en/of toilet
Beste Stella, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barendrecht. Wat fijn om te lezen dat je iedereen kan aanraden om bij ons te komen kijken. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Bij het kiezen van alle benodigde materialen voelde ik me echt een "klant" en kreeg ik alle tijd en aandacht. Zelf kon ik niet goed visualiseren hoe het er uit zou zien maar Robin wist mijn onzekerheid hierover weg te nemen door zijn ervaringen met mij te delen en mij gerust te stellen over het te verwachten eindresultaat. Hij heeft helemaal gelijk gekregen! Na een paar weken gebruik kwamen er wat kleine beschadigingen in de wasbak tevoorschijn (krasjes in het glazuur) het eerste advies, een keramiek gum te gebruiken (nog nooit van gehoord) werkte wel iets maar onvoldoende. Ik had er best wel last van, vind het zo ontzettend zonde, baalde als een stekker. Robin zelf kwam kijken naar het eindresultaat en heeft toen ook de schade beoordeeld en heeft ons voorzien van een nieuwe wasbak! Echt klasse!! Het is echt helemaal af, het is prachtig met mooie materialen van Sani4All met een goeie prijs kwaliteit verhouding. Ze zijn niet de goedkoopste maar ook niet de duurste.
Beste Monique, Bedankt voor het delen van je review voor Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat je tijdens het gehele proces zo goed bent geholpen. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik ben in meedere zaken geweest maar Robin van Sani4all gaf voor mij de doorslag. Hij nam alle tijd, gaf goeie tips en belde zelfs nog na met een aanbieding. En ook het feit dat de badkamer geïnstalleerd werd sprak mij zeer aan. Alles in 1 zaak geregeld. Prima.
Beste Evert, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring voor Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat Robin alle tijd nam en ook met goede tips kwam. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Verkoper ( marco ras) erg goed en meedenkend over indeling van de badkamer. Wat zijn we er blij mee! En genieten elke dag! Niet alleen verkoop maar ook de afhandeling!! Zeer attent! Bedannkt marco
Beste Gerrit, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Genemuiden. Wat fijn om te lezen dat Marco jullie zo goed heeft kunnen helpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Na al een aantal badkamerzaken te hebben bezocht ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen. En daar heb ik geen spijt van. Deskundige en klantvriendelijke benadering. Er wordt goed 'meegedacht' en geadviseerd. Flexibel en betrouwbaar m.b.t. planning en afspraken. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Een toch best ingewikkeld proces van uitkiezen, plannen en plaatsen werd heel goed en in juist tempo op elkaar afgestemd.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Amsterdam. Wat fijn om te lezen dat er ondanks het ingewikkelde proces toch erg goed op elkaar werd afgestemd. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
In de winkel goed geholpen met het ontwerpen van de badkamer. Maikel heeft goed geluisterd en meegedacht en daardoor leuke aspecten bedacht, waar wij zelf nooit op waren gekomen. Hierdoor samen een prachtige badkamer ontworpen en gekozen. Snelle levering en prettig contact door en met Sani4all! Montage werd uitgevoerd door aannemer Nexco. Dagelijks goed contact en indien er iets minder goed was gegaan, werd dit goed opgepakt en meteen aangepast. De vakmannen waren klantvriendelijk. Wij zijn tevreden!
Beste Anne, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Uden. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met het gehele proces. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Prima!
Beste Errit, Bedankt voor het delen van je positieve review voor Sani4All Dronten. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent, geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All