Geod service, goed materiaal - kan niet beter

Medewerker van Sani4all heeft goed naar onze wensen geluisterd, heeft goede oplossingen voor alles gevonden. De verwachte tijden zijn goed aangegeven, werk goed geleverd. Prijs/kwaliteit goed. Wij zullen did bedrijf zeker weer gebruiken.

• Winkel: Den Haag

Complimenten voor de after sales

Nadat onze badkamer ruim 3 jaar geleden was gemonteerd kwam er een behoorlijk aantal tegels los te liggen. De aannemer die de montage had verricht was niet bereid het euvel te verhelpen. Diederik heeft vervolgens een andere tegelzetter benaderd om de klus op te knappen. Dit is inmiddels naar volle tevredenheid afgerond. Complimenten voor het feit dat verantwoordelijk is genomen en complimenten voor de tegelzetter die het werk van een ander heeft gerepareerd. De afwikkeling van de kosten werd door Sani4All gedaan.

• Winkel: Barneveld

Nemen alle tijd voor je zonder druk op te leggen.

Maakte niet uit of we de order voor de badkamer volgende week of maand wilden plaatsen of eerst nog een keer terug wilden komen om nog een keer een en ander te bespreken. Enige aannemer die nog geregeld kon worden die nog beschikbaar was, was wel vakbekwaam maar niet klantgericht. Enige minpuntje van alles. Geen reden om in de toekomst geen badkamer meer bij Sani4All aan te schaffen, behalve als deze aannemer weer bij ons het werk zou doen.

Uitmuntend!

Sani4All heeft meegedacht in al mijn wensen. Hierdoor heb ik nu de badkamer van mijn dromen.

• Winkel: Deventer

Prachtige Badkamer.. prima service

Prachtige badkamer .... niets te klagen tot nu toe. Service was ook voortreffelijk ... er wordt enorm meegedacht met de praktische indeling. 2 duimen omhoog

• Winkel: Amsterdam

Mooie badkamer

Ik ben zeer te vreden met mijn nieuwe badkamer van Sani4All. De oude badkamer was van de jaren 80 en Sani4all heeft mij echt verrast met de zwart witte moderne badkamer. Echt vakwerk.

zeer goede service

Onlangs de vestiging in zwolle bezocht voor een badkamermeubel voor onze dochter. Zeer professioneel en goed meedenken met het samenstellen. Zeer prettige sfeer en een goede afhandeling

• Winkel: Zwolle

tevreden

Wij zijn heel tevreden met Sani4all. De klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en de service is hebben wij als erg prettig ervaren. Als er een probleem is heb je snel contact en worden problemen gauw verholpen. prijs kwaliteit is na onze mening ook in verhouding. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe badkamer nodig hebben zullen wij terug komen bij Sani4all

Uitermate tevreden

Super mooie badkamer! Het begon al in de winkel waar wij goed en eerlijk geadviseerd werden en overal de prijzen zijn vermeld, de tijd werd genomen en niet opdringerig te zijn. De jongens die kwamen slopen en opbouwen zijn super netjes en vriendelijk en echte vakmensen! Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en ook met de bereikbaarheid voor vragen en informatie. Ik zou iedereen adviseren om naar Sani 4 All te gaan.

• Winkel: Almere

Sani4all denkt mee met de klant en levert goede service.

We hebben een gedeelte van onze badkamer laten zetten via Sani4all. Er werd goed met ons meegedacht zodat we de keuze hadden uit diverse mogelijkheden, ook wat prijs betreft. Ook de service hier op locatie was goed voor elkaar. We zijn erg blij met onze badkamer.

• Winkel: Hoogeveen

Boven verwachting

Ik heb een huis gekocht waarbij de vorige bewoner het (alleen) het materiaal had gekocht bij Sani4all. De montage had de vorige bewoner zelf gedaan, waarbij e.e.a. niet juist was gedaan en sommige onderdelen niet eens gemonteerd waren. Doordat deze onderdelen misten werkten twee wc's niet. Aar behoren. Zonder vragen te stellen heb ik de onderdelen (zonder kosten) gekregen. Heb zelf gemonteerd en werkt alles naar behoren! ☺️

• Assortiment N.v.t.
  • Winkel: Hoogeveen

Een hele mooie badkamer

Na een kundig advies van Sander hebben we een hele mooie badkamer gekocht. De monteur was een echte vakman. Hij heeft de badkamer exact zo gemaakt als de 3d tekening die Sander gemaakt had.

Heel prettig

We vonden het heel fijn. De medewerkers waren vriendelijk, behulpzaam en hielpen meedenken.

• Winkel: Almere

Mooi werk geleverd, zeer tevreden.

Prettig om mee samen te werken.

• Winkel: Beuningen

Ervaring en reactie op eerder geplaatst review d.d. 2 december 2023

In navolging op eerder geplaatst review d.d. 2 december 2023 willen wij wederom een reactie plaatsen om uit te spreken dat Sani4All Mijdrecht bereid is geweest met ons in gesprek te gaan om te kijken of er naar een gepaste oplossing gezocht kon worden. Deze gesprekken zijn gevoerd met Lisa en Bas en zijn op een correcte en prettige manier verlopen. We zijn er met elkaar uitgekomen. Sani4All heeft enigszins geprobeerd mee te denken. Al met al heeft het ons vele slapeloze nachten bezorgd en extra geld gekost. Maar wij vinden het wel netjes om ook deze informatie over Sani4all Mijdrecht te vermelden. Gelukkig hebben een heel goede partij gevonden die onze badkamer en toilet keurig geïnstalleerd heeft en genieten wij nu van een prachtige badkamer en toilet. Sani4All verkoopt prachtige producten en Lisa is zeer klantvriendelijk, behulpzaam en klantgericht. In dat opzicht verdient Sani4All Mijdrecht onze aanbeveling.

• Winkel: Mijdrecht

GEWELDIG!

Onlangs een nieuwe badkamer uitgekozen bij sani 4 all in Den Haag, ik kan maar één ding zeggen en dat is Fantastisch! Ik werd uitstekend geholpen en er werd goed meegedacht, zeer professioneel en een brede keuze, alles is mogelijk! De kwaliteit van het meubel, waskommen en prachtige stalen douchedeur etc is uitermate goed! Wij zijn super tevreden en zouden Sani 4all Den Haag zeker aanraden!

Toegewijde service

Na een slechte ervaring bij een andere winkel kwamen wij bij toeval hier terecht. We werden gelukkig hier heel vriendelijk ontvangen en bij een tweede bezoek begon Bart direct met ons helpen. Met goed advies, snelle communicatie en prettig meedenken hebben wij een mooie badkamer kunnen samenstellen. Zelfs voor een speciale tegel die zij niet verkopen wilde zij hun best doen om deze in één keer mee te leveren. Ook na aanschaf bleef het hele team van de Binckhorst toegewijd aan onze badkamer. Denk aan sneller aanleveren inbouwapparatuur en bijvoorbeeld het ruilen van een meubel bij de leverancier. Ook de uiteindelijke levering van de grotere spullen verliep vlot en netjes volgens afspraak. Ik kijk nu al uit naar het bakje koffie als we met de foto's langs mogen komen.

Precies wat ik wilde!

Het begon met goed advies op de lokatie. Lisa gebruikt een 3D tekenprogramma waardoor je precies kunt zien hoe het gaat worden. Ik zat met een budget en Lisa beperkte de keuzes tot wat haalbaar was, waardoor het overzichtelijk werd Ook qua planning was ik blij verrast dat een monteur beschikbaar was die rondom einde van het jaar de badkamer wilde komen installeren. De communicatie met het installatie bedrijf verliep soepel via de voorman. En uiteindelijk heb ik mooie badkamer, waar alles werkt zoals het zou moeten, top! Dankjewel Lisa en team.

• Winkel: Mijdrecht

Erg tevreden

Alles goed geleverd. Problemen goed opgelost! Bedankt!

Eerlijk, deskundig advies bij Sani4All

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Sani4All.

• Winkel: Gouda

Helemaal top

Vanaf het eerste bezoek in de winkel tot het opleveren van de badkamer zijn wij vriendelijk en vakkundig geholpen. Wij zijn heel tevreden met alles.

• Winkel: Almere

Plezierige en vakkundige medewerkers die meedenken.

Wij hebben bij de vestiging van Sani4ALL in Dronten materialen zoals douche wand panelen, een op maat gemaakte glas-deur voor de inloopdouche en diverse materialen zoals mengkraan en douche garnituren gekocht. Alle producten werden op de juiste, afgesproken datum en tijd geleverd. De montage werd door ons zelf uitgevoerd. Onze 'deskundigheid' bleek toch te beperkt te zijn om de glasdeur op een correcte wijze af testellen. Sani4ALL heeft ons daarna een deskundige sanitair monteur gezonden die dit werk perfect heeft uitgevoerd. Enige maanden later bleek dat wij graag een betere doucheslang wilden hebben. Toen we bij het afhalen in de winkel wilden afrekenen kregen we te horen; 'nee...dat hoeft niets service van de zaak.

• Winkel: Dronten

Uitmuntend

Wij zijn geholpen door Joey, een echte kenner. Erg tevreden van af het eerste contact op de winkelvloer tot aan het moment waar we nu zijn. Ondertussen zijn onze tegels geleverd en geplaatst. Met name over het "continue" overleg wat er is geweest vanaf de start tot aan het einde is iets waar wij alleen maar tevreden over kunnen zijn. Absolute aanrader

• Winkel: Deventer

Super Snelle Service

Van A tot Z een hele snelle service! Dank je wel Diederik!

• Winkel: Barneveld

Ik kwam binnen in de winkel en zocht een specifiek onderdeel er werd goed geholpen en meteen besteld dus super fijne en goede service

• Assortiment N.v.t.

Raadhuisstraat 69B