Super goed geholpen met top resultaat

Goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer en hij is fantastisch mooi geworden

• Winkel: Deventer

Badkamer naar wens, denkt met je mee

Badkamerontwerp was naar onze wensen samengesteld. Toch paste het een en ander net niet. Toch goed en snel gehandeld, zodat het toch ging passen.

• Winkel: Zevenaar

We hebben een hele mooie badkamer!

Goed geholpen bij Sani4all en uit het grote assortiment mooie tegels, badkamermeubel en complete douche uitgezocht. En dat voor een prima prijs. Inmiddels is alles geïnstalleerd en ziet het er echt prachtig uit.

Heel prettig

Meerdere keren winkel bezocht voor nieuwe badkamer. Steeds hartelijk ontvangen en geduldig alle hulp en advies gekregen om de badkamer samen te stellen. Duidelijke afspraken en kostenplaatje. Aannemer Mike en Delano hebben bij ons de badkamer geplaatst terwijl wij in vakantiehuisje zaten. Wat een toppers met hart voor de zaak! Bij twijfel werd er even overleg gepleegd. Gaven zelf goede adviezen. Kortom eindresultaat badkamer helemaal naar wens! Erg blij mee. Alles netjes opgeruimd. Er was nog een klein probleempje, maar dit werd na een telefoontje ook onmiddellijk opgelost. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Super services!

In de zomer hebben wij ons toilet gerenoveerd, we zijn goed geadviseerd en prettig geholpen. Toen wij vervolgens een lekkage in de badkamer bleken te hebben zijn we terug gegaan om een badkamer samen te laten stellen. Er wordt echt met je meegedacht, heel fijn. We zijn helemaal in ons nopjes met het resultaat!

• Winkel: Den Haag

Fijne ervaring met mooie materialen

Er wordt ruim de tijd voor je genomen doormiddel van verschillende afspraken. Op die manier wordt er niet over één nacht ijs gegaan en kun je er zeker van zijn dat je de juiste aankopen doet. Zeer professioneel geholpen in een prettige sfeer. Materialen zijn mooi op tijd geleverd zonder enige problemen. Super blij met het eind resultaat!

• Winkel: Beuningen

Goede ervaring

Recent een badkamer gekocht en ben zeker tevreden met de service! Aanrader!

• Winkel: Almere

Kwalitatief hoogwaardige producten met verlengde garantie

Sani4All biedt een sterk assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten en ook nog een standaard verlengde garantieperiode waardoor je zelfs tot 5 jaar na aanschaf met een onverhoopt defect bij hun terecht kan. Tijdens ons traject heb ik ervaren dat de medewerkers toegankelijk en klantgericht zijn. Er wordt meegedacht en er is oprechte aandacht voor de klant en ik heb hun uiterste inspanning gezien hun klanten tevreden te houden. Een fijne zaak om je badkamerproject bij onder te brengen.

• Winkel: Sittard-Geleen

Wij waren opzoek naar een nieuwe badkamer en kwamen door de goede reviews al snel uit bij Sani4all in Almere. In de showroom werden wij direct heel warm ontvangen door Carmen de gastvrouw. Zij was beschikbaar voor alle vragen, maar liet ons ook vrij om zelf rustig alles te bekijken. We hebben verschillende afspraken gehad met Niek om onze badkamer te ontwerpen. Na onze zomervakantie werd de oude badkamer gesloopt en de nieuwe badkamer geplaatst door de aannemer met wie sani4all samenwerkt. In ons geval was dit Mike en zijn team. Het team van Mike werkt secuur, professioneel en zijn uiterst vriendelijk waardoor het minder erg is dat je allemaal mensen in je huis hebt. Alles werd ons uit handen genomen en we werden toch overal bij betrokken. Binnen twee weken was onze nieuwe badkamer geplaatst en naar 100% tevredenheid, het is boven verwachting mooi geworden!

• Winkel: Almere

Prima advies voor de verbouwing van onze badkamer, ook het advies voor de aannemer was uitstekend.

• Winkel: Mijdrecht

Badkamer nieuwbouw

Goed geholpen bij de indeling van de badkamer en het kleurenpalet op elkaar afstemmen. Al was niet over alles goed nagedacht wat uiteraard ook deels door onszelf kwam. Levering was goed en snel, bezorgers waren zo lief om even mee te helpen zodat de spullen niet in de regen hoefde te staan. Een aantal regels waren beschadigd bij levering en waren zeer kwetsbaar, door de druk van de krammetjes kwamen er al schilfers van de tegel los. Bij het aangeven is dit netjes opgelost door Sani4all Dronten ondanks dat de leverancier hier niet aan mee wilde werken. Al met al een goede ervaring en aanbevelingen.

• Winkel: Dronten

Super blij met onze prachtige badkamer

Na onze eerste oriëntatie voor een nieuwe badkamer met een goed gevoel bij Sani4all uitgekomen! We zijn zeer prettig en vakkundig geholpen door Maaike. Tijdens een voorgesprek met de installateur Dawid besloten dat hij de badkamer voor ons mocht installeren....... Alles is perfect verlopen. De badkamer werd vrijdag 17 oktober bezorgd en 18 okt stond de container voor de deur dus Dawid en Martin konden die maandag van start. We hadden ons voorbereid op een behoorlijk stoffig gebeuren maar dankzij de goede apparatuur en zorgvuldige werkwijze is dat enorm meegevallen......Wat een harde en secure werkers en altijd aan het einde van de dag de boel gestofzuigd en wel netjes achter laten!! Over belangstelling van Sani4all niks te klagen, zij hielden telkens een vinger aan de pols of alles naar wens verliep. Na 2 1/2 week was onze prachtige badkamer klaar voor gebruik en werd hij door Joey opgeleverd met een lekkere fles wijn......wat attent!! Niks als lof voor Sani4all en installateurs Dawid en Martin.....

• Winkel: Deventer

Een prima zaak met vriendelijk personeel en goede spullen.

Wij zijne bij Sani4all prettig, snel en kundig geholpen met het uitzoeken van ons nieuw toilet. Eerder op de dag hadden wij een nare ervaring elders en daardoor was dit een verademing. Vriendelijk, meedenkend, adviserend en niet onbelangrijk alles met de nodige, gepaste vrolijkheid. Ook de jongens die ons toilet geinstalleerd hebben waren vriendelijk, correct en zeer bekwaam. Nu een feestje om naar het toilet te gaan!

• Winkel: Almere

Geeft meteen een vertrouwd gevoel

Sani4all Deventer. Geholpen door Maaike. Het contact was vanaf het begin tot het eind prima. Duidelijke uitleg over hoe men te werk gaat bij Sani4all. Ook praktische tips waar wij niet meteen aan hebben gedacht. De offerte zag er meteen prima uit. Beleefd en volop ruimte voor eigen inbreng. Enige tip: Iets meer verlichting aan de voorkant in de winkel. Theo Deventer

Geweldig!

Wij hebben een badkamer besteld bij Martijn in Leeuwarden. Gastvrij, nemen de tijd, goed geholpen, goed advies. Onze ervaring met sani4all is prima! Het resultaat is geweldig geworden. Heel erg blij mee. Een kleine beschadiging aan een strip van het douche scherm maar dat is prima opgelost en de nieuwe kregen we al een dag later, goede service!

• Winkel: Leeuwarden

Uitstekende service bij Sani4all

Ik ben bij Sani4all in Zevenaar uitstekend geholpen door Bas bij de aankoop van een toilet. Bij de ontvangst voelde ik al, hier is een klant nog echt koning. Hij nam alle tijd voor mij, gaf duidelijk en vakkundig advies. Met een prachtig 3D plaatje ging ik de deur uit. Ook de levering is perfect verlopen, de chauffeur was erg vriendelijk en behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat alles netjes binnen werd gezet, ondanks een lastige drempel. Kortom: een hele positieve ervaring-zeker aan te bevelen!

• Winkel: Zevenaar

Perfecte service

Je wordt in de winkel heel goed geholpen, er word goed meegedacht. De spullen worden in perfecte staat netjes op tijd geleverd. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar. Niks negatiefs te melden over deze winkel.

• Winkel: Maassluis

Goed advies en goede service!

Er werd uitgebreid de tijd genomen en we kregen een goed advies. Uiteindelijk zowel de badkamer als onze toiletruimtes vernieuwd. Heel blij met het resultaat! Goede bereikbaarheid bij vragen en goede (na) service. De partij waar Sani4all mee samenwerkt en die alles heeft geïnstalleerd en betegeld waren ook top! Dachten echt mee en alles ziet er superstrak en netjes uit! We bevelen Sani4all Binckhorst zeker aan!

• Winkel: Den Haag

Deskundige, vriendelijke en ervaren begeleiding naar een nieuwe badkamer

Prettige ontvangst, handig om meteen de verschillende opstellingen en materialen te zien zodat je weet waar je over praat. Je krijgt een ontwerp in 3D zodat je ziet wat wel en niet kan of mooi is. Ook erg handig is dat Joey een aannemer kan regelen indien je dat wil.

Fijn advies badkamer

Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht bij Sani4All locatie Beuningen. We hadden een afspraak gemaakt en zijn fijn geholpen. Er werd door Rens de tijd genomen voor het doorspreken van onze wensen en werden goed voorzien van advies. Bij het uitzoeken van alle materialen werd er goed geluisterd naar onze wensen en is er een mooie combinatie gemaakt. Alles werd netjes geleverd binnen de afgesproken termijn. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de installatie, dit hebben we in eigen beheer gedaan. De communicatie verliep niet altijd even snel, maar werden uiteindelijk wel voorzien van antwoord. Voor wat betreft de uitvoering van de douchecabine in combinatie met de douchegarnituur hadden we wat beter advies verwacht over de voor/nadelen. In de praktijk niet helemaal tevreden over de plek qua plaatsing van douchegarnituur. Over het algemeen tevreden en aan te raden.

• Winkel: Beuningen

Goede service, ook voor de kleine portomonai..

Gelukkig bestaan ze nog, winkels die meedenken ook voor mensen de wat minder te besteden hebben. Dus ook met een beperkt budget kan je prima slagen hier. En ondanks een wat kleiner budget wordt er niet bekrompen op de service. Erg tevreden, zeker een aanrader.

• Winkel: Uden

Heel goed geholpen bij de sani4all in Deventer

We zochten een stop voor een gedateerd bad. In de winkel wisten ze meteen wat we bedoelden en het kon meteen besteld worden. snelle levering en een belletje dat het onderdeel was geleverd. Vriendelijk en professioneel geholpen.

Heel goed geholpen bij de sani4all in Deventer

Heel goede ervaring met Sani4All

Ik heb een heel goede ervaring met Sani4All m.n. in de persoon van Jari, die het hele proces heeft begeleid en in samenspraak met mij mijn badkamer heeft omgetoverd in een wellnesruimte, althans, zo voelt dat voor mij. Jari dacht goed mee, en kwam met goede ideeën m.b.t oplossingen die gevonden moesten worden, tegelkeuze e.d. Gekozen voor een Japandi-look en dat is heel goed gelukt. Er leek een kink in de kabel te komen, omdat de door Sani4All voorgestelde aannemer voor de installatie veel duurder bleek dan ingeschat. Gelukkig was er een wel betaalbaar alternatief in de personen John en Daniël van Bubbels Renovaties, die de badkamer perfect hebben geïnstalleerd. Heel blij met het eindresultaat, dus veel dank naar Sani4All en de personen hierboven genoemd.

Professionals

Binnen 2 weken geplaatst en goed afgeleverd