Uitstekend geholpen

Vandaag wezen kijken voor een WC. Uitstekend geholpen door Erwin en Anne-Mark die ons vriendelijk te woord hebben gestaan en gelijk onze wensen inzichtelijk konden maken met hun programma. Terwijl wij door de showroom liepen werd gelijk een offerte opgemaakt en hoefden wij niet meer te wachten op een email.

• Winkel: Zwolle

Goed geholpen!

We zijn goed en deskundig geholpen. Mooi programma waardoor je meteen goed kunt zien hoe het eruit komt te zien. Erg blij met onze nieuwe badkamer!

• Winkel: Zwolle
  • Vakmanschap

Van begin tot eind zeer tevreden

We werden in de winkel heel fijn geholpen door Thierry.Hij nam ruim de tijd voor ons en voorzag ons van allerlei adviezen.Hierdoor zijn we uitgekomen op een hele mooie badkamer. Deze werd gemonteerd door Bjorn Wensink.We konden goed met hem overleggen en begin tot eind was het goed geregeld en liep het op rolletjes.Ook laatste moment veranderingen waren geen probleem. We hebben een prachtige badkamer en zijn er erg blij mee.

• Winkel: Varsseveld

Geweldig !

Wij zijn in Roosendaal geholpen door Joshua. Hij heeft ons goed geadviseerd en mee gedacht met het ontwerp van de badkamer. Hij nam alle tijd voor ons en we konden rustig nadenken over de verschillende opties. De levertijd was kort. Alles was compleet en goed. Ook de kwaliteit voldeed aan onze verwachting. Helaas hadden we net iets te weinig tegels maar dat was supersnel opgelost. Onze aannemer heeft alles gemonteerd en we zijn er heel blij mee.

• Winkel: Roosendaal

Uitstekende serviceverlening

Kort na garantieperiode ging het scharnier van de douchedeur kapot. Sani4All heeft contact opgenomen met de fabrikant en er is een nieuwe douchedeur geplaatst.

• Winkel: Barendrecht
  • Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.

Fijne service!

Contact gehad met Maikel. Fijne en klantvriendelijke man. Dacht mee in de mogelijkheden voor onze badkamer. Via sani 4 all een ZZPer voor de uitvoering, prima communicatie.

• Vakmanschap

Netjes, betrouwbaar en goed werkafgeleverd

Wij hebben bij Sani4all in Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en geadviseerd door Michael. Hij nam alle tijd voor ons wat we heel fijn vonden. De aflevering van de materialen ging prima volgens afspraak. De installatie van de badkamer door Nexco verliep heel goed. De vak mannen werkten netjes waren betrouwbaar en integer. We hadden ook een heel goed contact met Chris die alles coördineerde en in goede banen leidde. Al met al zijn we heel blij met de nieuwe badkamer en kunnen er weer jaren mee vooruit.

• Vakmanschap

Goed geadviseerd, er wordt echt meegedacht en naar oplossingen gekeken

Vanwege lekkage de badkamer moeten verbouwen, 3 sanitair winkels verder kwamen wij bij sani4all in uden uit. Wat hier heel fijn is dat zij net wat meer duidelijkheid konden geven over de totale kosten. Er waren bepaalde dingen waarop andere sanitair winkels geen antwoord op kunnen geven omdat de aannemer de kosten hier van moest bepalen en dat aan bepaalde dingen kon liggen hoe duur het zou kunnen worden. Sani4all in uden kon dit wel omdat zij hele korte lijntjes hebben met Nexco. Dit is erg fijn want dan weet je waar je aan toe bent. Na een paar keer het ontwerp te hebben besproken met de medewerkers van sani4all wisten wij het zeker, hier gaan wij mee akkoord en eindelijk beginnen aan de badkamer. Heel spannend allemaal z'n grote verbouwing. Die spanning en onzekerheid haalde ze makkelijk weg, ik mocht altijd bellen geen vraag was te gek of te dom ze luisterde echt en als het nodig was ondernamen ze actie. Heel fijn! Er wordt goed geluisterd naar jou als klant, goed advies gegeven op wat wel en niet kan. Ook al snel kunnen beginnen aan de verbouwing. Halverwege juli ongeveer eerste gesprek en ontwerp besproken en 15 september is de verbouwing gestart. Bij de andere sanitair winkels zat je meer in november of december. Kortom fijne samenwerking met sani4all Ik zou het iedereen aanraden

• Winkel: Uden
  • Inrichting winkel N.v.t.

Fantastisch

Goed en vakkundig advies mbt de renovatie van onze badkamer. De levering keurig op tijd. Monteurs die hun vak zeer goed verstaan en heel netjes werk afgeleverd hebben. Klasse.

• Winkel: Amsterdam
  • Vakmanschap

Een heel moeilijk traject bij klachten.

Het proces verliep goed tot en met het tekenen van de offerte. Bij de levering waren er beschadigingen en ontbraken delen. Nalevering van kapotte tegels was niet op kirte termijn mogelijk. Ook de levering van de badkamermeubels verliep niet volgens afspraak en ook hier ontbraken wederom onderdelen. De afhandeling verliep uitermate stroef en moesten steeds zelf er achteraan. Een pro actieve houding vanuit Sani4All in de afhandeling van klachten was er niet. De financiële afhandeling van de geleden schade laat lang op zich wachten omdat men zich niet verantwoordelijk daarvoor voelen en het afschuiven op de klant of derden. Het gevoel dat wij niet serieus werden genomen overheerst.

• Winkel: Dronten
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.

Heel goed geholpen. Duidelijke uitleg. Hele aardige verkoper

Het hele bezoek was zeer prettig. Heel goed geholpen en een zeer duidelijke uitleg ontvangen. Heel tevreden.

• Winkel: Barendrecht

Geweldige nieuwe badkamer gekocht bij Sani4all Uden

Wij hebben in Januari 2025 een badkamer besteld bij Sani4all Uden. Hierover kunnen wij alleen maar lovend zijn. Wij hebben voor een schappelijke prijs de zeer verouderde badkamer helemaal kunnen omtoveren naar een strakke en ruimtelijke badkamer. De glazen van de inloopdouche ziet er naar een jaar nog steeds vlek/streep -vrij uit. En de houten kasten met ribbel heeft een kuxe uitstraling. De tegels zijn van goede kwaliteit en zien er naar een jaar nog hetzelfde eruit. Nu een jaar later zijn we dan ook nog steeds heel erg blij met het resultaat. De service van Sani4all Uden is ook erg goed, wij hebben tweemaal gebruik mogen maken van de expertise van Rutger, nadat de installateur (geen relatie met/van sani4all) een fout had gemaakt. Wij zijn hierbij voortreffelijk geholpen. Hier zijn we hem dan ook erg dankbaar voor.

• Vakmanschap

Great experience designing and maximizing our small bathroom

We had a great experience with Shager. He helped us with 3D modelling, design, and making the best use of our small kitchen. The final price was reasonable, and the overall service was very pleasant. He also proposed a design we hadn’t thought of, which significantly improved our bathroom.

• Winkel: Amsterdam

Totaal ontzorgd

Na met verschillende aannemers te maken te hebben gehad tijdens mijn verbouwing is sani4all samen met Nexco de eerste partij die van A tot Z hebben waargemaakt wat ze hebben beloofd. Top kwaliteit materiaal, vakmensen en goed te bereiken. De mensen van sani4all en Nexco mogen met trots zeggen dat ze voor deze bedrijven werken.

• Vakmanschap

Super goed geholpen met top resultaat

Goed geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer en hij is fantastisch mooi geworden

• Winkel: Deventer
  • Vakmanschap

Badkamer naar wens, denkt met je mee

Badkamerontwerp was naar onze wensen samengesteld. Toch paste het een en ander net niet. Toch goed en snel gehandeld, zodat het toch ging passen.

• Winkel: Zevenaar
  • Vakmanschap N.v.t.

We hebben een hele mooie badkamer!

Goed geholpen bij Sani4all en uit het grote assortiment mooie tegels, badkamermeubel en complete douche uitgezocht. En dat voor een prima prijs. Inmiddels is alles geïnstalleerd en ziet het er echt prachtig uit.

• Winkel: Den Haag

Heel prettig

Meerdere keren winkel bezocht voor nieuwe badkamer. Steeds hartelijk ontvangen en geduldig alle hulp en advies gekregen om de badkamer samen te stellen. Duidelijke afspraken en kostenplaatje. Aannemer Mike en Delano hebben bij ons de badkamer geplaatst terwijl wij in vakantiehuisje zaten. Wat een toppers met hart voor de zaak! Bij twijfel werd er even overleg gepleegd. Gaven zelf goede adviezen. Kortom eindresultaat badkamer helemaal naar wens! Erg blij mee. Alles netjes opgeruimd. Er was nog een klein probleempje, maar dit werd na een telefoontje ook onmiddellijk opgelost. Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Super services!

In de zomer hebben wij ons toilet gerenoveerd, we zijn goed geadviseerd en prettig geholpen. Toen wij vervolgens een lekkage in de badkamer bleken te hebben zijn we terug gegaan om een badkamer samen te laten stellen. Er wordt echt met je meegedacht, heel fijn. We zijn helemaal in ons nopjes met het resultaat!

• Winkel: Den Haag
  • Vakmanschap

Fijne ervaring met mooie materialen

Er wordt ruim de tijd voor je genomen doormiddel van verschillende afspraken. Op die manier wordt er niet over één nacht ijs gegaan en kun je er zeker van zijn dat je de juiste aankopen doet. Zeer professioneel geholpen in een prettige sfeer. Materialen zijn mooi op tijd geleverd zonder enige problemen. Super blij met het eind resultaat!

• Winkel: Beuningen

Goede ervaring

Recent een badkamer gekocht en ben zeker tevreden met de service! Aanrader!

• Vakmanschap

Kwalitatief hoogwaardige producten met verlengde garantie

Sani4All biedt een sterk assortiment met kwalitatief hoogwaardige producten en ook nog een standaard verlengde garantieperiode waardoor je zelfs tot 5 jaar na aanschaf met een onverhoopt defect bij hun terecht kan. Tijdens ons traject heb ik ervaren dat de medewerkers toegankelijk en klantgericht zijn. Er wordt meegedacht en er is oprechte aandacht voor de klant en ik heb hun uiterste inspanning gezien hun klanten tevreden te houden. Een fijne zaak om je badkamerproject bij onder te brengen.

• Winkel: Sittard-Geleen
  • Vakmanschap

Wij waren opzoek naar een nieuwe badkamer en kwamen door de goede reviews al snel uit bij Sani4all in Almere. In de showroom werden wij direct heel warm ontvangen door Carmen de gastvrouw. Zij was beschikbaar voor alle vragen, maar liet ons ook vrij om zelf rustig alles te bekijken. We hebben verschillende afspraken gehad met Niek om onze badkamer te ontwerpen. Na onze zomervakantie werd de oude badkamer gesloopt en de nieuwe badkamer geplaatst door de aannemer met wie sani4all samenwerkt. In ons geval was dit Mike en zijn team. Het team van Mike werkt secuur, professioneel en zijn uiterst vriendelijk waardoor het minder erg is dat je allemaal mensen in je huis hebt. Alles werd ons uit handen genomen en we werden toch overal bij betrokken. Binnen twee weken was onze nieuwe badkamer geplaatst en naar 100% tevredenheid, het is boven verwachting mooi geworden!

• Vakmanschap

Prima advies voor de verbouwing van onze badkamer, ook het advies voor de aannemer was uitstekend.

• Winkel: Mijdrecht

Badkamer nieuwbouw

Goed geholpen bij de indeling van de badkamer en het kleurenpalet op elkaar afstemmen. Al was niet over alles goed nagedacht wat uiteraard ook deels door onszelf kwam. Levering was goed en snel, bezorgers waren zo lief om even mee te helpen zodat de spullen niet in de regen hoefde te staan. Een aantal regels waren beschadigd bij levering en waren zeer kwetsbaar, door de druk van de krammetjes kwamen er al schilfers van de tegel los. Bij het aangeven is dit netjes opgelost door Sani4all Dronten ondanks dat de leverancier hier niet aan mee wilde werken. Al met al een goede ervaring en aanbevelingen.

• Winkel: Dronten

Raadhuisstraat 69B