De service van Martijn is SUPER. We kwamen 1 tegel te kort. En hij doet er alles aan om ons te helpen. Ontzettend bedankt hiervoor. Die service zie je tegenwoordig niet meer.
Afgelopen week hebben mijn partner en ik een complete badkamer gekocht in het filiaal in Rotterdam. We zijn daar ontzettend goed geholpen door medewerker Ramon. Hij nam echt de tijd voor ons, dacht actief mee en gaf deskundig advies over wat het beste bij onze wensen paste. Dankzij zijn hulp hebben we met een goed gevoel onze keuzes kunnen maken. We zijn zeer tevreden over de service en onze aankoop. We raden dit filiaal dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer, toilet of andere sanitaire voorzieningen.
Beste Mirelva, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat Ramon jullie zo goed heeft geholpen en echt de tijd nam om mee te denken en advies te geven dat bij jullie wensen paste. Mooi dat jullie met een goed gevoel alle keuzes hebben kunnen maken en zo tevreden zijn met het resultaat. Hartelijke groet, Team Sani4All
Sani4All Uden . Fijn en prettig vriendelijk personeel meedenkend en deskundig advies. Dankzij Leah en collega's genieten wij van een hele mooie badkamer. Bedankt
Beste, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat Leah en haar collega’s jullie zo goed hebben geholpen met vriendelijk en deskundig advies. Mooi dat jullie nu volop kunnen genieten van een prachtige badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Anne-Mark was behulpzaam en kundig. Door zijn aanpak (3D tekening maken, door de showroom lopen en dingen laten zien, offerte opstellen, contact houden) heb ik gekozen voor Sani4All.
Beste Marjon, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Fijn dat Anne-Mark jullie zo goed heeft geholpen en met zijn aanpak echt duidelijkheid heeft gegeven in het hele proces. Mooi dat de 3D-tekening, showroombezoek en goede communicatie hebben geholpen bij jullie keuze. Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben bij Sani4all Rotterdam aan de Watermanweg 17 onze nieuwe badkamer uitgezocht en zijn ontzettend tevreden. We zijn uitstekend geholpen en kregen deskundig advies van de vriendelijke meneer Guus Tork. In de showroom konden we samen een mooie keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires. Sani4all Rotterdam is wat ons betreft zeker een aanrader!
Beste Adina, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat Guus Tork jullie zo goed en deskundig heeft geholpen. Mooi dat jullie in de showroom rustig een mooie combinatie van materialen en accessoires konden samenstellen. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Na een fijn gesprek met Anne-Dirk van sani4all.nl zwolle, een prachtige badkamer en 2 toiletruimtes uitgezocht. Na 2 1/2 week verbouwen zijn we aan het genieten van onze mooie nieuwe ruimtes en hebben Roybadkamermontage.nl, Luca en Thomas vakwerk geleverd. Goed overleg, uitleg, en tips gekregen voor onderhoud. Alles ziet er prachtig uit. Dank jullie wel heren.
Beste Petra, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Fijn dat het gesprek met Anne-Dirk zo goed verliep en jullie samen een mooie keuze hebben kunnen maken voor de badkamer en toiletruimtes. Mooi dat Roybadkamermontage, Luca en Thomas alles zo vakkundig hebben uitgevoerd en ook goed meedachten tijdens de klus. Geweldig dat jullie nu al volop genieten van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Je voelt je gelijk op je gemak als je binnen komt. Uitgebreid assortiment en heel overzichtelijk. We zijn heel goed geholpen door Lars met veel uitleg over de producten. We zijn heel blij met onze badkamers!
Beste Ilona, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Maassluis! Fijn dat jullie je direct op je gemak voelden en zo goed zijn geholpen door Lars. Mooi dat de uitleg duidelijk was en jullie goed konden kiezen uit het ruime assortiment. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de badkamers, geniet ervan! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires welke er nodig zijn. De installatie door vakman 1e klas Willy van den Boom verliep eveneens supergoed en voortvarend! Alles netjes gemaakt en afgeleverd, gewoon supergoed en mooi gedaan! Ook fijne communicatie, kortom ben je aan een nieuwe badkamer toe? Ga naar Sani4all in Uden!
Beste Marc, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen door Leah en samen tot een mooie keuze zijn gekomen. Mooi dat de installatie door Willy van den Boom ook zo netjes en vlot is verlopen. Goede communicatie en een mooi eindresultaat maken het helemaal compleet. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Sani4all Apeldoorn bied een ruim opgezette showroom met een grote keuze in materialen en nieuwste trends van kwaliteitsmerken. Wij kozen voor een Thebalux badkamer meubel. Coen en team, waaronder AGM Timmerbouw, zorgen voor een deskundige plaatsing en afwerking van onze badkamer. Dank Coen en AGM Timmerbouw, we bevelen jullie van harte aan!
Beste Lutineke, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Apeldoorn! Fijn dat jullie zo’n ruime keuze hadden in de showroom en goed zijn geslaagd met het Thebalux badkamermeubel. Mooi dat Coen en AGM Timmerbouw samen hebben gezorgd voor een deskundige plaatsing en nette afwerking. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Goed meegedacht door Klaas-Jan, we hadden een duidelijk budget en dit werd goed gerespecteerd. We wilden graag een wc in de badkamer, die er nog niet in zat, maar door een ander type bad werd dit mogelijk gemaakt. Ook erg tevreden over het Installatiebedrijf dat de badkamer heeft geïnstalleerd!
Beste Dianne, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Vianen! Fijn dat Klaas-Jan zo goed heeft meegedacht en jullie budget netjes is gerespecteerd. Mooi dat er toch een wc in de badkamer kon worden gerealiseerd door een slimme aanpassing in het ontwerp. Ook goed om te horen dat de installatie zo netjes is uitgevoerd. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
We kwamen met een plan binnen, maar met het juiste advies toch onze plannen bijgesteld. Super mooie tegels, kranen en sanitair uitgezocht! Super blij mee!
Beste Corrina, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat jullie met goed advies jullie plannen hebben kunnen bijstellen en zo tot een nog beter resultaat zijn gekomen. Mooi dat jullie super blij zijn met de tegels, kranen en het sanitair! Hartelijke groet, Team Sani4All
We had an absolutely fantastic experience at Sani4All, largely thanks to our bathroom expert, Shagar. You can immediately tell he brings a wealth of experience to the table—he is truly passionate and downright obsessed with bathrooms (in the best way possible!). His detail-oriented approach helped us come up with a brilliant design plan that we never would have been able to figure out on our own. What we really appreciated was that he genuinely worked with us to find the right solutions, rather than just trying to push the price up. On top of the stellar service, the quality of the goods is amazing, and they have a particularly great selection of tiles. Highly recommend Sani4All if you want expert guidance and top-notch products!
Beste Emile, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Fijn dat Shagar met zoveel kennis en passie heeft meegedacht en tot een sterk ontwerp is gekomen. Mooi dat er echt naar oplossingen werd gezocht die bij jullie passen en niet naar het verhogen van de prijs. Ook goed om te horen dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit en de ruime tegelkeuze. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Van advies tot oplevering: alles is perfect geregeld door Sani4All Alexandrium Zeer klantvriendelijk, hier wordt de tijd voor je genomen en is men niet opdringerig. Sani4All werkt samen met een vaste aannemer WestBlock, waardoor we volledig ontzorgd werden. Wat een vaklui alles prima uitgevoerd ook kleine aanpassingen, die iets anders waren afgesproken, werden direct zonder gezeur perfect opgelost. Ik kan Sani4All Alexandrium iedereen van harte aanbevelen Tip maak vooraf een afspraak dan krijg je de volledige aandacht. Ramon nogmaals dank voor alles.
Zeer fijne ervaring, deskundig advies en veel keus. Voor ieder wat wils. Standaard badkamers maar ook net wat anders. Wij hebben inmiddels onze droom badkamer. Zeer tevreden over sani4all.
Beste Jet en Michel, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat mooi dat jullie inmiddels jullie droom badkamer hebben! Fijn dat het deskundige advies, de ruime keuze en de mogelijkheid om nét dat beetje anders te doen zo goed hebben geholpen. Klinkt als een zeer geslaagde ervaring. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Vorig jaar had ik een nieuwe keuken van "Kitchen for all" Almere, ik was toen zo tevreden dat ik nu door "Sani for all"Almere de badkamer heb laten doen. Eerst samen met Niek van Kitchen for all, de badkamer uitgekozen omdat ik hem al kende en vertrouwen in hem heb. Ik had zelf vloertegels besteld, dat was allemaal geen probleem. In de week vóór de werkzaamheden kwam Mike van "Sani for all" om de werkzaamheden te bespreken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, de planning was duidelijk.en ik mocht altijd bellen/appen als ik vragen had 2 weken lang kwamen de harde werkers Delana, Stef, Leroy, Timo, de tegelzetterbroers en de kitter voor een volgende stap. Tom de schilder die ik ook van de keuken ken, schildert het plafond nog. Het fijne is dat het montageteam verbonden is aan Sani for all. Je hoeft dus zelf geen aannemer te regelen. De jongens werken rustig, geconcentreerd en netjes en zijn vriendelijk. In overleg zijn er nog dingen aangepast omdat dat meer ruimte gaf.. Elke dag werd er opgeruimd en geveegd . En Mike kwam regelmatig om te kijken of alles goed ging. Het liep als een geoliede machine. Ik ben 68 jaar en sinds 2 jaar weduwe en voelde me wederom ontzorgd. Niks was teveel. Binnen 2 weken stond ik al in mijn nieuwe badkamer te douchen,niet te geloven, hoe fijn! Het is zo mooi geworden. en ik ben er ontzettend gelukkig mee, Een dikke dankjewel jongens Jacqueline
Beste Jacqueline, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Almere! Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad met de renovatie van de badkamer. Mooi dat Niek en Mike jullie goed hebben begeleid en dat het hele team van vakvrouwen en vakmannen zo professioneel, rustig en netjes te werk ging. Top dat alles soepel en in goede samenwerking verliep, met oog voor extra aanpassingen waar nodig. Geweldig dat jullie je zo ontzorgd voelden en nu kunnen genieten van een prachtige nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Na een paar sanitair zaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Sani4All in Vianen. Daar hebben we een eerste gesprek gehad en al het een en ander uitgezocht waarbij we echte bruikbare adviezen hebben gekregen. We hadden nog een afspraak staan bij een ander bedrijf Diever wilden afzeggen. Er werd echter aangegeven om daar toch naar toe te gaan om een vergelijking te kunnen maken. Nadat we bij het andere bedrijf zijn geweest toch besloten om weer terug te gaan naar Vianen. Wederom werd er goed met ons meegedacht en hebben we besloten om hier een badkamer en een toilet aanbrengen schaffen. Er werd ons ook een aannemer (Uw Montage) aangeboden die vrij snel bij ons aan de slag kon gaan. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Ook toen bleek dat er iets verkeerd was geleverd werd dat direct opgelost. Wij kunnen Sani4all Vianen van harte aanbevelen om daar een badkamer of toilet aan te schaffen.
Bij de installatie bleken een aantal zaken anders als van tevoren bedacht. Sani4All pakte dit snelle op en zaken konden snel geleverd worden zodat de aannemer door kon. Je wordt hier prettig geholpen. Ook het meedenken bij het ontwerp was erg prettig. We zij keurig binnen budget gebleven zoals afgesproken.
Beste Gert, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Harderwijk! Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is opgelost toen er tijdens de installatie onverwachte zaken opkwamen. Mooi dat levering snel geregeld kon worden zodat de aannemer verder kon. Ook goed om te horen dat het meedenken bij het ontwerp prettig was en dat alles netjes binnen het afgesproken budget bleef. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij wilden een opknapbeurt van de badkamer en geen totaal nieuwe. Erg goed geholpen
Beste Marion, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen. Geniet van de opgeknapte badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Samen met Maikel uitgebreid op rustige wijze wensen besproken en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. Eerlijke goede advisering over vorm, inrichting etc, die heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer.
Beste Wilma, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn begeleid bij het samenstellen van de badkamer. Mooi dat Maikel rustig de tijd nam, goed meedacht over de mogelijkheden en eerlijk advies gaf. Geweldig dat dit heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer, geniet ervan! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onlangs een badkamer besteld bij san4all in Leeuwarden. Goede en leuke verkopers met oog voor detail en vakman(vrouw) schap. We hebben een mooie badkamer kunnen vinden dankzij Alan en Melinda die ons heel goed hebben geholpen. Een echte aanrader.
Beste Geert, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat jullie zo goed zijn geholpen bij het uitzoeken van de badkamer. Mooi dat Alan en Melinda oog voor detail hadden en met hun vakmanschap hebben bijgedragen aan een mooi resultaat. Top dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Goed geholpen in Leeuwarden een aanrader!
Beste Annet, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Leeuwarden! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in Leeuwarden. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Volledige badkamer samengesteld. Michael denkt mee, zoekt oplossingen, daagt op een speelse manier uit om verder te denken en heeft oog voor detail! Het is ons daarom heel erg goed bevallen om hier onze badkamer samen te stellen. Gevoel was bij binnenkomst al meteen positief dus zijn ook niet verder gaan oriënteren. Prijs kwaliteit verhouding is ook fantastisch!
Beste Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat het samenstellen van de badkamer zo goed beviel. Mooi dat Michael meedacht, creatieve oplossingen aandroeg en oog had voor detail. Top dat het gevoel bij binnenkomst meteen positief was en dat prijs en kwaliteit ook zo goed in balans waren. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
klantvriendelijkheid staat heel hoog bij jullie de kwaliteit ook erg goed
Beste Nathalie, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Geweldig dat zowel de klantvriendelijkheid als de kwaliteit zo goed worden gewaardeerd. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fantastisch geholpen door Frederique Folkers. Denkt mee, is vriendelijk terwijl haar collega me een kopje koffie brengt. Fijne winkel met mooi assortiment!
Beste Herma, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Groningen! Geweldig dat Frederique Folkers zo meedenkt en vriendelijk is, en dat het bezoek zo prettig werd gemaakt met een kopje koffie. Mooi dat jullie ook het assortiment in de winkel waarderen. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Vandaag wezen kijken voor een WC. Uitstekend geholpen door Erwin en Anne-Mark die ons vriendelijk te woord hebben gestaan en gelijk onze wensen inzichtelijk konden maken met hun programma. Terwijl wij door de showroom liepen werd gelijk een offerte opgemaakt en hoefden wij niet meer te wachten op een email.
Beste Moos, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Geweldig dat Erwin en Anne-Mark jullie zo vriendelijk hebben geholpen en jullie wensen meteen inzichtelijk konden maken met hun programma. Top dat er direct een offerte werd opgemaakt, zodat jullie niet hoefden te wachten. Geniet van het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All