Heel goed geholpen top service

Goed geholpen alles duidelijk en overzichtelijk

• Winkel: Zwolle

Klantvriendelijk, goed advies en oplossingsgericht

We hebben een mooie badkamer uit kunnen kiezen in de winkel in Barneveld. Ze hadden veel geduld, dachten mee en hebben ons goed advies gegeven. Ook na 1,5 jaar, toen bleek dat er wat spotjes in de badkamer los lieten, werd het zo snel mogelijk opgelost binnen de garantie. Erg tevreden!

• Winkel: Barneveld

Mooie Winkel en goede service!

Mooie overzichtelijke winkel en ruim aanbod. Fijn advies gesprek en goede service!

• Winkel: Hoogeveen

prima winkel die meedenkt en goed invult.

Je stapt met een idee naar binnen en komt er na een uitgebreid en opbouwend gesprek met de adviseur met een plan naar buiten. Eigentijdse ideeen en materialen worden gebruikt en ze gebruiken producten van gerenommeerde merken. Aftersales service is uitmuntend! bij defecten wordt je snel en adequaat geholpen.

• Winkel: Dronten

Geweldige service geleverd na een volledige bakamer/toilet renovatie

Vorig jaar januari/februari is er een nieuwe badkamer en toilet geplaatst bij ons door een aannemer waar we uiteindelijk helemaal niet tevreden over waren. Daar is Sani4All ook mee gebroken. Sindsdien hadden we nog een paar punten die niet helemaal goed waren (sensor vloerverwarming die niet werkte, toiletrolhouder die loszat, geberit duofresh toilet waarvan de sticks bleven kleven in de houder, handvat van douchewand die loszat en een afvoerstopper waar de lak van was opgelost). De punten aangegeven bij service van Sani4All. Diederik heeft direct een servicemonteur geregeld en Jan stond een dag later al voor de deur. Diezelfde dag is Jan 2x langsgeweest, want hij is tussendoor nog even teruggereden naar Sani4All Barneveld. Op één puntje na is nu alles geregeld. Vandaagis Geberit langsgeweest en die heeft in ons toilet wat dingen vervangen. En de nieuwe afvoerstop is besteld. Erg netjes en adequaat afgehandeld!

• Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.

Een warm bad!!

Sinds 10 dagen genieten we van een fantastisch fijne en mooie nieuwe badkamer en apart toilet. We hebben bij Sani4all een uitstekende koop gedaan, mooie materialen, fijne adviesgesprekken en alle tijd om onze keuze te maken. Alles werd op tijd afgeleverd, goed afgestemd op de afspraken met de aannemer. In de onderlinge communicatie waren de lijntjes kort en mogelijke vragen werden steeds snel beantwoord. Kortom, we zijn heel tevreden over de gehele gang van zaken en natuurlijk het eindresultaat.

• Winkel: Amsterdam

Oplossingsgericht

Tevreden

Top resultaat!

Urk- 28-03-2023 - Top resultaat! Goede service en een mooi resultaat. Sani4All heeft onze badkamer, keuken en toilet geleverd. Vakkundig geplaatst door specialisten: klussenbedrijf Baak, JPT timmerwerken, Ten Berge stukadoor, Pasterkamp en Hoekstra. Marco, Arie, Jan, Johannes, Kobus en Henk hartelijk bedankt voor jullie vakwerk!

• Winkel: Genemuiden

een aanrader !

Fijn contact in de winkel en aldaar een mooie tekening gemaakt van onze toekomstige badkamer. Via Sani4all met een vakkundige en betrouwbare aannemer in contact gekomen die de badkamer vakkundig heeft geplaatst. Aanvankelijk was de radiator iets te groot ingetekend, maar dit is in goed overleg opgelost.

• Winkel: Den Haag

Er werd meegedacht vanuit ons probleem (pje)

We moesten een nieuwe knop voor één van de twee douchedeuren hebben. Eerst werd gezocht of dezelfde knop verkrijgbaar was. Daarna of er een andere geschikte knop leverbaar was. Daarna vroeg ik of alle schroeven wel door het gat in de glasdeur pasten. Steeds werd navraag gedaan en kreeg ik bericht. Ook toen de knop besteld was kwam er na een week weer een berichtje dat de knop onderweg was. Het was prettig zaken doen met Sani4all!!!

• Winkel: Barneveld

Goede afstemming en rekening houdend met onze agenda mogelijkheden om de reparatie in plannen.

goede prijs kwaliteit verhouding

Prettig geholpen. Goede uitvoerende mensen en goede service.

• Winkel: Beuningen

Top Organisatie!!

Uitstekende ervaring!

• Winkel: Barneveld

Zeer fijne zaak om een badkamer uit te zoeken. Personeel dat met je meedenkt om zo een mooie badkamer te realiseren. Na bestellen en eventueel ruilen van lampen geen probleem.

Zoals afgesproken en professioneel

Vriendelijk geholpen door Sander met het uitzoeken van het toilet in de winkel. De uitvoering door Mike en zijn team ook heel vriendelijk en professioneel. Wij zijn heel erg blij met de oplevering van ons nieuwe toilet!

• Winkel: Almere

Badkamer is prachtig geworden

Vanaf de eerste kennismaking tot de oplevering alles prima geregeld. De 3D-tekening liet al ongeveer zien hoe het zou worden maar het uiteindelijke resultaat was prachtig! Zeer tevreden over de communicatie, de levering en de montage. Wij kunnen weer vele jaren van onze badkamer genieten!

• Winkel: Genemuiden

Mooie winkel

We hebben goed advies gekregen over de producten die we wilden hebben. De winkel regelde ook istallatie in ons huis. Kan het aan anderen aanraden.

• Winkel: Barneveld

Goed geholpen, prettig en meedenkend!

Prettig gesprek, er is goed naar onze wensen geluisterd. Daarnaast wordt er ook meegedacht! Hierdoor is onze badkamer geweldig geworden!

• Winkel: Dronten

Slechte klantenservice bij fouten Sani4all let goed op met de offerte!!!

We hebben een prachtige badkamer besteld en ontvangen op wat fouten na zijn we tevreden. Maar die fouten zijn wat irriteert, sani4all is super atent als je komt voor de koop. Alles kan en ze lopen een lijst door van alles waar je zelf niet aan denkt. Specialisten zou je zeggen, maar ze doen ook aannames waardoor er dingen geleverd worden die je niet hebt besproken en nooit zou hebben uitgezocht. Maar omdat je vol vertrouwen erin gaat en dit door onkunde niet opvalt in de offerte laten ze je zitten met de kosten voor vervanging of aanpassing. Alles wordt besproken maar sommige dingen dus niet. Dan blijkt tijdens de aanleg dat er iets niet wordt zoals afgesproken is, maar dan verzekerd een vd eigenaren dat het helemaal goed komt. Vervolgens valt dat tegen en wordt de verkoopster onaardig in haar mails. Ze hebben een overeenkomst waarin ze samen werken met R&D bouw, super aardige en eerlijke mannen die goed werk leveren. Maar als de hoeveelheid tegels niet kloppen wordt er door Sani4all gewezen naar dit bedrijf die het volgens de offerte "narekenen" om te kijken of dit wel klopt. Deze mannen nooit eerder gezien in mijn badkamer, wel is een van de eigenaren de boel hier komen opmeten. Deze man wordt bij de aanleg ingehuurd door Sani4all, maar als er dingen niet kloppen wijst Sani4all naar R&D bouw. De rollen zijn niet duidelijk omdat deze eigenaar met 2 petten rondloopt. Hij is uiteindelijk van Sani4all en al zijn beslissingen zijn gericht op het kostenplaatje van zijn eigen bedrijf. Jammer dat de klantenservice het laat afweten en het eindigd voor ons met een nare mailwisseling en het gevoel nooit iemand naar dit bedrijf te sturen. Nog iets om rekening mee te houden, koop je een bad met een popup dop dan loopt deze elke keer leeg als je per ongeluk op de dop zit. Bij kinderen helemaal drama, je blijft water bijvullen. Maar een oplossing hebben ze niet, je moet er maar aan wennen of zwarte dop proberen die ze vroeger ook hadden. Bij een bad van €1300 of meer. Idioot..

• Winkel: Almere

Gemengde gevoelens

Bij de start van de verkoop is het al mis gegaan, de verkoper van sani4all beloofde ons dingen die uiteindelijk niet op de rekening stonden, waardoor we veel meer hebben moeten betalen. Daarna de monteurs (die geregeld was door sani4all) langs kwamen om de badkamer te maken. De eerste haalde onze badkamer er uit en kwam niet meer terug. Tweede bedrijf wat kwam heeft de badkamer op een aantal dingen ook niet afgemaakt. Ondertussen ruim een half jaar later is de badkamer klaar met veel gemende gevoelens en stress. Sani4all heeft zeker steken laten vallen, maar ook de steken weer zo goed en kwaad opgeraapt waardoor de badkamer nu klaar is. Sani4all bleef wel in contact met ons en heeft alles uiteindelijk wel opgelost.

• Winkel: Barneveld

Mooi bedrijf met goede service

Onlangs onze toiletruimte laten renoveren. Mooie spullen voor een scherpe prijs. Levering was vlot en compleet. Bedankt voor de goede service!

Hele goede ervaring

We hadden een afspraak gemaakt en al een idee van wat we wilden voor ons nieuwe toilet. In de super mooie showrokm werden we snel en netjes geholpen door Evert. Hij maakte een duidelijke tekening waardoor je gelijk een beeld hebt. We waren optijd met uitzoeken dus het duurde een paar maanden voor het geplaatst werd. Dat is ook suoer gegaan. Netjes optijd geleverd en in 3 dagen was het klaar!

Top service!

Na een probleem met de spiegelkast van de badkamer, is er door Sani4all (Diederik) hard gewerkt aan een oplossing. Superfijn dat er zo meegedacht werd. Met een spoedbestelling is de kast weer compleet gemaakt.

• Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.

Slechte service na klacht

Goedemorgen, Na mijn eerdere melding in februari een update. Ik heb probleem met mijn radiator die niet doet wat beloofd is: in korte tijd snel opwarmen. Inmiddels al veel gecommuniceerd maar probleem werd niet opgelost. Nu weer in overleg voor een passende oplossing. De sensor van de vloerverwarming doet het ook niet. Dit is een veel voorkomend probleem bij dit merk Magnum. Helaas blijft Sani4all ze verkopen. De installatie zelf is goed uitgevoerd door meneer van 't Oosten

• Winkel: Barneveld

Rommelige communicatie, maar goed opgelost en prachtig resultaat

Met het samenstellen van onze droombadkamer supergoed geholpen door Evert, die op geen enkele manier push-erig overkomt of je dingen wil aansmeren. Alle rust, tijd en aandacht om precies te maken zoals we zelf zouden willen. Heel fijn en daardoor werd de badkamer precies zoals we wilden. Vanaf dat het definitieve ontwerp rond was en wij akkoord gingen, werd de communicatie rommeliger. We wisten niet goed of het nou rond was, wanneer ze zouden beginnen en hoe het proces precies zou verlopen. Hebben daar vaak zelf achteraan moeten gaan. Achteraf bleek achter deze kleine chaos legitieme redenen te zitten en hebben ze alle tijd genomen om ons van uitleg te voorzien en het goed te maken. Erg fijn. Het plaatsen gebeurde door Van de Kraats uit Ede. Fijne vakmensen, die bij onze bijzondere badkamer (we wonen in prefab-huis) uiterst voorzichtig te werk gingen en alles eerst goed uitzochten, voordat ze begonnen met boren en slopen. In alle stappen werden we ook goed meegenomen en mochten we meebeslissen hoe we het zelf graag wilden (bijvoorbeeld spotjes en stopcontacten). Heel prettig! Het eindresultaat van onze badkamer zijn we uiteindelijk heel blij mee.