Na bestelling en levering houd de service niet op.

De service van Martijn is SUPER. We kwamen 1 tegel te kort. En hij doet er alles aan om ons te helpen. Ontzettend bedankt hiervoor. Die service zie je tegenwoordig niet meer.

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Hele prettige ervaring

Afgelopen week hebben mijn partner en ik een complete badkamer gekocht in het filiaal in Rotterdam. We zijn daar ontzettend goed geholpen door medewerker Ramon. Hij nam echt de tijd voor ons, dacht actief mee en gaf deskundig advies over wat het beste bij onze wensen paste. Dankzij zijn hulp hebben we met een goed gevoel onze keuzes kunnen maken. We zijn zeer tevreden over de service en onze aankoop. We raden dit filiaal dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer, toilet of andere sanitaire voorzieningen.

Heel tevreden!

Sani4All Uden . Fijn en prettig vriendelijk personeel meedenkend en deskundig advies. Dankzij Leah en collega's genieten wij van een hele mooie badkamer. Bedankt

• Vakmanschap

Klantgericht, vriendelijke benadering, goede prijs kwaliteitverhouding

Anne-Mark was behulpzaam en kundig. Door zijn aanpak (3D tekening maken, door de showroom lopen en dingen laten zien, offerte opstellen, contact houden) heb ik gekozen voor Sani4All.

Goed bedrijf

Wij hebben bij Sani4all Rotterdam aan de Watermanweg 17 onze nieuwe badkamer uitgezocht en zijn ontzettend tevreden. We zijn uitstekend geholpen en kregen deskundig advies van de vriendelijke meneer Guus Tork. In de showroom konden we samen een mooie keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires. Sani4all Rotterdam is wat ons betreft zeker een aanrader!

Vakwerk, prachtig eindresultaat!

Na een fijn gesprek met Anne-Dirk van sani4all.nl zwolle, een prachtige badkamer en 2 toiletruimtes uitgezocht. Na 2 1/2 week verbouwen zijn we aan het genieten van onze mooie nieuwe ruimtes en hebben Roybadkamermontage.nl, Luca en Thomas vakwerk geleverd. Goed overleg, uitleg, en tips gekregen voor onderhoud. Alles ziet er prachtig uit. Dank jullie wel heren.

Goede klantenservice

Je voelt je gelijk op je gemak als je binnen komt. Uitgebreid assortiment en heel overzichtelijk. We zijn heel goed geholpen door Lars met veel uitleg over de producten. We zijn heel blij met onze badkamers!

• Winkel: Maassluis

Badkamer bij sani4all te Uden

Wij hebben bij Sani4all te Uden onze nieuwe badkamer uitgezocht. We zijn heel goed geholpen en hebben advies gekregen van de supervriendelijke Leah. Samen in de zaak konden we een keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires welke er nodig zijn. De installatie door vakman 1e klas Willy van den Boom verliep eveneens supergoed en voortvarend! Alles netjes gemaakt en afgeleverd, gewoon supergoed en mooi gedaan! Ook fijne communicatie, kortom ben je aan een nieuwe badkamer toe? Ga naar Sani4all in Uden!

• Vakmanschap

Uitstekend advies en kwaliteits assortiment

Sani4all Apeldoorn bied een ruim opgezette showroom met een grote keuze in materialen en nieuwste trends van kwaliteitsmerken. Wij kozen voor een Thebalux badkamer meubel. Coen en team, waaronder AGM Timmerbouw, zorgen voor een deskundige plaatsing en afwerking van onze badkamer. Dank Coen en AGM Timmerbouw, we bevelen jullie van harte aan!

• Winkel: Apeldoorn
  • Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.

Goede communicatie

Goed meegedacht door Klaas-Jan, we hadden een duidelijk budget en dit werd goed gerespecteerd. We wilden graag een wc in de badkamer, die er nog niet in zat, maar door een ander type bad werd dit mogelijk gemaakt. Ook erg tevreden over het Installatiebedrijf dat de badkamer heeft geïnstalleerd!

• Winkel: Vianen

Top geholpen door Ramon!

We kwamen met een plan binnen, maar met het juiste advies toch onze plannen bijgesteld. Super mooie tegels, kranen en sanitair uitgezocht! Super blij mee!

Bathroom Experts!

We had an absolutely fantastic experience at Sani4All, largely thanks to our bathroom expert, Shagar. You can immediately tell he brings a wealth of experience to the table—he is truly passionate and downright obsessed with bathrooms (in the best way possible!). His detail-oriented approach helped us come up with a brilliant design plan that we never would have been able to figure out on our own. What we really appreciated was that he genuinely worked with us to find the right solutions, rather than just trying to push the price up. On top of the stellar service, the quality of the goods is amazing, and they have a particularly great selection of tiles. Highly recommend Sani4All if you want expert guidance and top-notch products!

• Winkel: Amsterdam

Badkamer en Toilet renovatie

Van advies tot oplevering: alles is perfect geregeld door Sani4All Alexandrium Zeer klantvriendelijk, hier wordt de tijd voor je genomen en is men niet opdringerig. Sani4All werkt samen met een vaste aannemer WestBlock, waardoor we volledig ontzorgd werden. Wat een vaklui alles prima uitgevoerd ook kleine aanpassingen, die iets anders waren afgesproken, werden direct zonder gezeur perfect opgelost. Ik kan Sani4All Alexandrium iedereen van harte aanbevelen Tip maak vooraf een afspraak dan krijg je de volledige aandacht. Ramon nogmaals dank voor alles.

Dromen komen echt uit!

Zeer fijne ervaring, deskundig advies en veel keus. Voor ieder wat wils. Standaard badkamers maar ook net wat anders. Wij hebben inmiddels onze droom badkamer. Zeer tevreden over sani4all.

• Vakmanschap

Een prachtige badkamer gemaakt door een vriendelijk en profesioneel top team

Vorig jaar had ik een nieuwe keuken van "Kitchen for all" Almere, ik was toen zo tevreden dat ik nu door "Sani for all"Almere de badkamer heb laten doen. Eerst samen met Niek van Kitchen for all, de badkamer uitgekozen omdat ik hem al kende en vertrouwen in hem heb. Ik had zelf vloertegels besteld, dat was allemaal geen probleem. In de week vóór de werkzaamheden kwam Mike van "Sani for all" om de werkzaamheden te bespreken. Ik voelde me gelijk op mijn gemak, de planning was duidelijk.en ik mocht altijd bellen/appen als ik vragen had 2 weken lang kwamen de harde werkers Delana, Stef, Leroy, Timo, de tegelzetterbroers en de kitter voor een volgende stap. Tom de schilder die ik ook van de keuken ken, schildert het plafond nog. Het fijne is dat het montageteam verbonden is aan Sani for all. Je hoeft dus zelf geen aannemer te regelen. De jongens werken rustig, geconcentreerd en netjes en zijn vriendelijk. In overleg zijn er nog dingen aangepast omdat dat meer ruimte gaf.. Elke dag werd er opgeruimd en geveegd . En Mike kwam regelmatig om te kijken of alles goed ging. Het liep als een geoliede machine. Ik ben 68 jaar en sinds 2 jaar weduwe en voelde me wederom ontzorgd. Niks was teveel. Binnen 2 weken stond ik al in mijn nieuwe badkamer te douchen,niet te geloven, hoe fijn! Het is zo mooi geworden. en ik ben er ontzettend gelukkig mee, Een dikke dankjewel jongens Jacqueline

• Winkel: Almere

Fijn zaken gedaan

Na een paar sanitair zaken te hebben bezocht zijn we terechtgekomen bij Sani4All in Vianen. Daar hebben we een eerste gesprek gehad en al het een en ander uitgezocht waarbij we echte bruikbare adviezen hebben gekregen. We hadden nog een afspraak staan bij een ander bedrijf Diever wilden afzeggen. Er werd echter aangegeven om daar toch naar toe te gaan om een vergelijking te kunnen maken. Nadat we bij het andere bedrijf zijn geweest toch besloten om weer terug te gaan naar Vianen. Wederom werd er goed met ons meegedacht en hebben we besloten om hier een badkamer en een toilet aanbrengen schaffen. Er werd ons ook een aannemer (Uw Montage) aangeboden die vrij snel bij ons aan de slag kon gaan. Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Ook toen bleek dat er iets verkeerd was geleverd werd dat direct opgelost. Wij kunnen Sani4all Vianen van harte aanbevelen om daar een badkamer of toilet aan te schaffen.

• Winkel: Vianen

Superservice

Bij de installatie bleken een aantal zaken anders als van tevoren bedacht. Sani4All pakte dit snelle op en zaken konden snel geleverd worden zodat de aannemer door kon. Je wordt hier prettig geholpen. Ook het meedenken bij het ontwerp was erg prettig. We zij keurig binnen budget gebleven zoals afgesproken.

• Winkel: Harderwijk
  • Vakmanschap

Goed geholpen met onze wensen

Wij wilden een opknapbeurt van de badkamer en geen totaal nieuwe. Erg goed geholpen

Eerlijke goede advisering

Samen met Maikel uitgebreid op rustige wijze wensen besproken en er werd goed meegedacht over de mogelijkheden. Eerlijke goede advisering over vorm, inrichting etc, die heeft geleid tot een prachtige nieuwe badkamer.

• Vakmanschap N.v.t.

Uitstekend geholpen.

Onlangs een badkamer besteld bij san4all in Leeuwarden. Goede en leuke verkopers met oog voor detail en vakman(vrouw) schap. We hebben een mooie badkamer kunnen vinden dankzij Alan en Melinda die ons heel goed hebben geholpen. Een echte aanrader.

• Vakmanschap

Een mooie keuken uitgezocht en zeer vriendelijk en goed geholpen door Alan en Melinda.

Goed geholpen in Leeuwarden een aanrader!

Super service

Volledige badkamer samengesteld. Michael denkt mee, zoekt oplossingen, daagt op een speelse manier uit om verder te denken en heeft oog voor detail! Het is ons daarom heel erg goed bevallen om hier onze badkamer samen te stellen. Gevoel was bij binnenkomst al meteen positief dus zijn ook niet verder gaan oriënteren. Prijs kwaliteit verhouding is ook fantastisch!

zeer tevreden

klantvriendelijkheid staat heel hoog bij jullie de kwaliteit ook erg goed

• Winkel: Amsterdam
  • Vakmanschap

Zelfs voor een kleine bestelling top service en advies.

Fantastisch geholpen door Frederique Folkers. Denkt mee, is vriendelijk terwijl haar collega me een kopje koffie brengt. Fijne winkel met mooi assortiment!

• Winkel: Groningen

Uitstekend geholpen

Vandaag wezen kijken voor een WC. Uitstekend geholpen door Erwin en Anne-Mark die ons vriendelijk te woord hebben gestaan en gelijk onze wensen inzichtelijk konden maken met hun programma. Terwijl wij door de showroom liepen werd gelijk een offerte opgemaakt en hoefden wij niet meer te wachten op een email.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem