Zeer vakkundig geholpen,

Wij wilden een kleine aanpassing in onze badkamer realiseren. Maar door onze niet al te grote badkamer was er na ons inziens weinig mogelijk. Uiteindelijk hier bij Sani4all terecht gekomen. Wij hebben meteen de juiste persoon getroffen, die ons zeer vakkundig en op een frisse, leuke creatieve manier meer inzichten heeft gegeven voor onze kleine badkamer aanpassing. Wij zijn super geholpen en raden deze sani4all in Deventer iedereen aan. Mvg, M. Zeshot

• Winkel: Deventer

Geduldig, goede uitleg, meedenkend en sociaal

Kinderen uitgevlogen, onze droom een slaapkamer ombouwen tot badkamer kon uitgewerkt worden. Bij Sani4all Zwolle hebben wij, na een showroombezoek, een afspraak gemaakt met Gerwin. Alle tijd werd genomen om onze wensen op papier en in 3d beeld te zetten. Wand-, vloertegels, hout voorbeelden wasmeubel en zelfs waskommen werden bij elkaar gelegd om goed inzicht te krijgen hoe het combineerde. Offerte prijs was gelukkig bespreekbaar, nog luxe accessoires erbij, en de aankoop van onze hotel chique badkamer was gedaan. Levering zou even duren, super dat na overleg de tegels eerder bezorgd konden worden en de tegelzetter aan de slag kon. Tussentijds twijfelde ik over de sunshower met alleen infrarood, na leuk contact met Gerwin, en hij ons tegemoet kwam, zijn we blij dat we alsnog de Deluxe sunshower kozen met infrarood en UV-licht. Aanrader. Een deel van levering bezorgde Gerwin zelf bij ons, net wat persoonlijker. Inmiddels is de badkamer sinds 2 weken af, en wat zijn we trots! We kozen voor hotel chique, dit in combi met een mooi zwart plafond,via ander bedrijf, met chique ledverlichting, heeft onze nieuwe badkamer een super de luxe uitstraling en geeft een ontspannen gevoel van weldaad.Binnenkort zal de nu ongebruikte verouderde douche omgebouwd worden tot ruime wc. En op de begane grond zal de wc een metamorfose ondergaan. Hopelijk kan sani4all Zwolle, Gerwin, ons hier flink tegemoetkomen. De afspraak staat gepland, dus we gaan t afwachten. In de volgende review meer daarover...

• Winkel: Zwolle

Goed geholpen.

We zijn goed door Maaike geadviseerd met de inrichting van de badkamer qua meubels en tegels. Levering volgens afgesproken planning. Helaas hadden enkele tegels transportschade maar deze werden per omgaande vervangen.

Aardige gasten

Van verkoop (Joey) en aansturing levering (Niek) verliep alles perfect. Leuke gasten!

Uitstekense service

Gewoon prima service

• Winkel: Roosendaal

Vriendelijk en behulpzaam

Een erg fijne ervaring. Er werd aandacht besteed aan de wensen en mogelijkheden. Meegedacht en geluisterd.

• Winkel: Roosendaal

Prima met ontwerp en verkoop, waardeloos in ontzorging en persoonlijke betrokkenheid

Het begon prima. Jari dacht mee met ontwerp en Sani4All heeft mooie en goede spullen. Vandaar nog het cijfer 3. Maar dan komt het: op hun site staan 4All gewoontes, waaronder: complete ontzorging en persoonlijke betrokkenheid. Complete ontzorging tot en met de montage. Dat sprak ons aan, want we willen geen gedoe. SVM Bouw zou de montage doen. Vanaf het eerste moment ging het mis. Een kleine opsomming: afspraken niet nakomen, slechte communicatie, muurtje bouwen zonder nisje (terwijl we dat nog specifiek hadden gevraagd), gevolg herstel (niet mooi), beschadigde tegels op de muren plaatsen, terwijl er nog voorraad genoeg is. Slechte afwerking van voegen, verkeerde aansluiting gemaakt (voor radiator die werkt op cv) terwijl wij een elektrische radiator hebben), zo kan ik nog wel door gaan en tot slot ook nog eens een lekkage terwijl alles gelegd was.... Vandaar ons oordeel: waardeloos in ontzorging. Persoonlijke betrokkenheid? Niet echt...nadat we het erover hebben gehad in de winkel met Niek en een document hebben gestuurd met al onze bevindingen. "Inderdaad, dit mag en kan zo niet, en jullie zijn onze klanten. Onze verantwoordelijkheid. We gaan met ze in gesprek. Ook voor ons is dit leerzaam." Vervolgens hoor je niks meer. En als we dan een mail van Niek krijgen, gaat het puur inhoudelijk over radiatorbeugel die Sani4All verkeerd had besteld. Niets over: hoe het afgelopen is etc. Niets over het gesprek..." Toen waren we er wel helemaal klaar mee. Niks geen empathie, klantgerichtheid...

• Winkel: Deventer

Goed geholpen in de showroom, installatie team heeft netjes het werk uitgevoerd. Zeker aan te raden !

• Winkel: Almere

Onze ervaring was zeer positief. In de winkel werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Lars en Anwar denken goed mee in wat mogelijk is en houden rekening met je voorkeuren. Daarnaast zijn zij ook gezellig om een praatje mee te maken. Assortiment in de winkel is voldoende en van goede kwaliteit. Werken samen met een zeer goed, snel en punctueel aannemersbedrijf. Telefonisch en per mail goed bereikbaar.

Prettige samenwerking

Hele mooie badkamer, slim gepland qua indeling en goeie producten. Prettige samenwerking met een nette aannemer. Enige leerpunt is dat wanneer ze problemen snel en goed oplossen, ze hier beter over kunnen communiceren, maar dit hebben ze ook goed opgepakt na die feedback.

• Winkel: Maassluis

Goed advies zonder te pushen

Lars neemt ruim de tijd om je wensen te inventariseren waarna er een voorstel ontwerp uitrolt. Dit ontwerp wordt persoonlijk besproken en aangepast indien nodig. Lars komt met goede voorstellen, maar heeft ook duidelijk een oor voor persoonlijke wensen/ideeën. Heb ruim de tijd genomen om de badkamer uit te kiezen, maar heb mij nooit gepusht gevoeld. In januari 2025 wordt de badkamer geplaatst door Alpine Bouw. We kijken uit naar onze nieuwe badkamer.

Uitstekende service

Na een aantal weken goed oriënteren hebben wij een afspraak gemaakt bij sani4all in Beuningen. Daar zijn we netjes geholpen. Er werd goed meegedacht in kleuren en materialen, geluisterd naar onze wensen en de juiste tips gegeven. Met een complete 3D tekening in ons hoofd gingen wij naar huis. Na een aantal dagen twijfelde wij toch over 1 tegelsoort. Contact opgenomen met sani4all om een nieuwe afspraak in te plannen. Hier hebben wij onze keuze nogmaals bekeken met alle materialen bij elkaar en hebben wij toch voor een andere tegel gekozen. De medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij snapte onze twijfel en nam alle tijd voor ons om de juiste tegels en materialen samen te stellen. Wij hebben onze badkamer perfect naar onze smaak uitgekozen. Ook heeft sani4all ons een monteur aangeraden. De monteur had op korte termijn al plek om de badkamer in te meten. Deze afspraak staat nu gepland. Het werk van de monteur kunnen wij nog niet beoordelen, maar hier zullen wij volgend jaar zeker op terug komen. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat!

• Winkel: Beuningen

Top bedrijf

Heb in mijn washok een pantry laten plaatsen door hun, mijn dochter heeft haar keuken laten plaatsen en afgelopen week is mijn badkamer en wc gerenoveerd door Sani4All.. Badkamer renovatie is in 2 weken gedaan door D&R Bouw uit Swifterbant samenwerking met sani4All. Nette en mee denkende werklieden. Mocht er ooit nog wat veranderd moeten worden zou ik 10000000 het weer door Sani4All en kitchen4All laten doen.

Uitstekende service

Hele prettige samenwerking tussen sani for all en Nexco. Als er een probleem is wordt deze meteen opgelost

• Winkel: Uden

Wij willen graag onze oprechte waardering uitspreken voor Shager Thakoerdat, die ons heeft geholpen bij het realiseren van onze prachtige badkamer. Zijn toewijding en aandacht voor detail waren werkelijk uitzonderlijk. Hij nam de tijd om naar onze ideeën te luisteren en dacht mee over ons budget, wat het hele proces veel aangenamer maakte. Dankzij zijn deskundigheid en betrokkenheid zijn we ontzettend tevreden met het eindresultaat. We kunnen Shager ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor hun badkamerproject. Bedankt, voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

Compleet ontzorgd van A tot Z

Met een beknopt idee zijn we naar de Sani4all vestiging in Gouda geweest. Na een lange zit, waarin we goed voorzien werden van alle info, vertrokken we met een complete 3D tekening met daarop een volledige badkamer. Bij de tweede afspraak de puntjes op de i gezet en kon de uitvoeringsdatum al gelijk ingepland worden. De tijd en aandacht die door Ramon werd genomen, gaf ook meteen een vertrouwd gevoel. Duidelijke uitleg en open voor vragen, zelfs nadat de bestelling al gedaan was. De levering van de spullen is ook soepel verlopen en waar nodig werd meegedacht om praktische zaken op te lossen. Het is dat je niet jaarlijks een badkamer nodig hebt, maar als dat wel zo was dan weten we waar we weer heen gaan.

• Winkel: Gouda

Vriendelijk, deskundig, snel en goede service achteraf

De WC die ik via Sani4all heb gekocht is snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd, door zorgvuldige vaklieden. Toen er een onderdeel ontbrak was dat binnen een half uur gratis verholpen. Bij de aanleg is door sani4all en de Beruja groep op een heel prettige manier rekening gehouden met mijn eigen agenda. Top dus.

Topzaak!

Zeer goede zaak. Blij met de professionele hulp van Sani4all Amsterdam. Klantvriendelijkheid een dikke 10+ en zeker een aanrader om daar te slagen voor je sanitair. Dank Robin!

Goed verzorgd en ontzorgd

Ik ben zeer professioneel geholpen met een goed advies over materialen. Het ontzorgen was prima geregeld en de vaklui die de badkamer gedaan hebben zijn vriendelijk en deskundig. Ik ben zeer tevreden.

• Winkel: Barendrecht

Fijn contact en service

Gastvrij ontvangen bij binnenkomst. Alles van A tot Z doorlopen en bij elke vraag konden we bij Mart terecht. Wij zijn heel erg blij met de nieuwe bakker +wc.

• Winkel: Beuningen

Goede badkamer specialist

Sani4all, is voor ons de badkamer specialist die wij zochten, klantvriendelijkheid, nemen de tijd, en geven je het juiste advies. Wat als resultaat een perfecte badkamer

• Winkel: Sittard-Geleen

Prachtige badkamer

Mooie badkamer opleverd door vakmensen.

• Winkel: Almere

Warm welkom, meedenken in de juiste keuzes.

Boven verwachting

Meer dan mijn verwachting en ideeën voldaan Een aanrader voor iedereen

• Winkel: Barendrecht

Persoonlijke aanpak

Deze zomer een prachtige badkamer uitgezocht bij Sani4All die inmiddels ook is geplaatst. Er werd door Erika echt de tijd genomen om goed met ons te kijken welke indeling, meubels, tegels en kranen we wilden. In de aanloop naar de montage hield zij contact met ons over levertijden, betaling etc. Toen er tijdens de montage een onderdeel bleek te missen is zij deze zelf met haar man bij ons thuis (met een flesje wijn!) komen afleveren. Wij hebben de persoonlijke aanpak erg gewaardeerd en het eindresultaat mag er absoluut zijn!

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem