Laden reviews...
94 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dankbare klanten prijzen het hoge serviceniveau en het meedenkende personeel. Veel reviews noemen gedetailleerde ontwerpadvies en zorgvuldige coördinatie tijdens de verbouwing. De installatie verloopt volgens planning en met duidelijke communicatie. Kortom: klanten voelen zich ontzorgd en tevreden met het resultaat.
Ik heb een douchewand, spiegelkast en aantal accessoires besteld bij Sani4all. De ervaring was zeer goed. Robin is heel behulpzaam en denkt graag met je mee. De kwaliteit van de spullen zijn top! Zeker aan te raden!
Amsterdam
27 July 2026
Kei Chung
Zaandam
Beste Kei,
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam. Mooi om te lezen dat Robin jullie zo goed heeft geholpen en graag met jullie heeft meegedacht. Fijn dat jullie tevreden zijn over de kwaliteit van de douchewand, spiegelkast en accessoires. Bedankt voor jullie aanbeveling en we wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Team Sani4All
We zijn fijn geholpen door Coen bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Ze hebben een mooie ruim opgezette winkel met genoeg keus. Er is goed naar ons geluisterd en we hebben er vertrouwen in dat alles straks netjes wordt geleverd.
Apeldoorn
20 July 2026
Freddy
Apeldoorn
Beste Freddy,
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4All Apeldoorn. Fijn om te lezen dat Coen jullie goed heeft geholpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe badkamer. Mooi dat er goed naar jullie wensen is geluisterd en dat jullie de showroom en het ruime aanbod zo waarderen. We wensen jullie veel plezier met het verdere traject en straks met jullie prachtige nieuwe badkamer!
Team Sani4All
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer en de wijze waarop Lisa ons heeft geholpen met het maken van de juiste keuzes. De indeling van de badkamer is exact geworden zoals Lisa het in het 3D-model programma getekend had en door de aannemer is uitgevoerd.
Mijdrecht
19 July 2026
Arend
Mijdrecht
Beste Arend,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Mijdrecht! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe badkamer. Mooi dat Lisa jullie heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes en dat het 3D-ontwerp precies is geworden zoals jullie het voor ogen hadden. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Team Sani4All
Zelden een bedrijf meegemaakt dat zo liegt in de voorbereiding. Ze gaven aan met eigen personeel te werken, maar dat zijn aannemers waren ze veel mee werken. Deze aannemers werken ook voor andere badkamer `specialisten'. Ze gaven aan dat ze 100% verantwoordelijkheid nemen, maar toen ze de aannemer verkeerde instructie hadden gegeven en er 1800 euro schade was geleden, kwamen ze met een compensatie van 500 euro. Ze vinden zich snel, maar het enige waar ze snel in zijn is hun handen terugtrekken als ze het woord `verantwoordelijkheid' horen. Kortom, de enige die ze 100% ontzorgen zijn zijzelf. Er moest in de badkamer tegel over tegel. Eén wand was niet mogelijk, de rest wel. Ze gaven de fout toe, maar verantwoordelijkheid dragen...tja, die heb je totdat je je handtekening hebt gezet. Slechts een fooi van 500 euro. En dat is niet het enige; keer op keer kapotte tegels leveren en geen reserve mee sturen, ondanks smeekbedes van de aannemer. Geen advies over het plafond en verder arrogante, betweterige communicatie met klant en aannemer. Getekende offerte kreeg ik nog geeneens mee. Daar heb ik recht op volgende de wet, Sani4All Almere! Leidinggevende van Sani4All, ga alsjeblieft met pensioen, je krijgt een dikke vette 0 van mij.
Beveelt niet aan
5 July 2026
Maarten
Beste Maarten,
Wat vervelend om te horen dat jouw ervaring zo is verlopen. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je het gevoel hebt dat verwachtingen niet zijn waargemaakt en dat de communicatie en afhandeling niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Dat is niet de service en ontzorging waar wij voor staan.
Mocht je jouw ervaring verder met ons willen delen, dan kun je contact opnemen met onze algemene klantenservice. We luisteren graag naar jouw verhaal en kijken graag met je mee. Je kunt contact opnemen met [email protected]
Team Sani4All
De samenwerking met sani4all is prima. Het zou alleen wel makkelijk zijn als er 1 van de mannen die de verbouwing komen doen Nederlands kan. Dit scheelt veel in de communicatie. Bij mij kon niemand Nederlands, ook de eigenaar van het bedrijf niet. Zeker de eigenaar vind ik wel belangrijk.
28 June 2026
Anke
Beste Anke,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over de samenwerking. Bedankt ook voor jullie eerlijke feedback. We begrijpen dat goede communicatie tijdens een verbouwing belangrijk is en nemen jullie opmerking hierover serieus. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Team Sani4All
Allereerst had ik te maken met een onjuiste offerte. Er waren maten in opgenomen die ik niet wilde. Vervolgens bleek ook dat de verkeerde afmetingen van de wastafel icm het meubel gekozen waren. Uiteindelijk viel daardoor de kosten hoger uit dan verwacht. Bij het monteren van het meubel kwamen we erachter dat het ophangsysteem ontbrak. 'We kunnen het nasturen of u kunt het zelf kopen bij de bouwmarkt.' Dat er een monteur in de badkamer staat maakt niet uit. Een week later kwamen de schroeven binnen. Vervolgens bleek dat de lade niet open en dicht kon icm de mee bestelde sifon. Een ruimte besparende schroefring ontbrak. Er werd een monteur langs gestuurd om te controleren of wat ik aangaf wel klopte, een week later. Inmiddels zelf al een schroefring aangeschaft. Want nog steeds een monteur die ermee bezig is en zijn klus wil afronden. Tot slot ontbraken de schroefjes voor de handvaten. We zijn enkele weken verder en tot op heden niets ontvangen. De monteur zou dit hebben meegebracht... Vervolgens krijg ik een bericht dat de montage verkeerd is gedaan door de monteur. Dat ze hier geen verantwoording voor nemen. Het enige waar ik om vroeg was een complete bestelling (ophangsysteem, een ruimte besparende ring en schroefjes voor de handgrepen). Jammer van de extra kosten die ik hierdoor heb moeten maken en alle tijd. Controleer je schroeven voordat je begint aan de klus.
Vianen
Beveelt niet aan
27 June 2026
Joyce
Hoef en Haag
Beste Joyce,
Wat vervelend om te lezen dat jullie ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen dat de onjuiste offerte, de ontbrekende onderdelen en de extra tijd en kosten voor veel frustratie hebben gezorgd. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We waarderen dat jullie de tijd hebben genomen om dit met ons te delen en nemen jullie feedback serieus om onze dienstverlening verder te verbeteren. Mocht je jouw verhaal nog verder kwijt willen, kun je contact opnemen met [email protected]. We wensen jullie ondanks alles veel plezier met het eindresultaat.
Team Sani4All
Van begin tot eind goed geregeld. Netjes en vriendelijk geholpen van begin tot eind. Zijn tevreden over het eind resultaat.
26 June 2026
R
Beste,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Wat fijn om te lezen dat jullie het hele traject als prettig hebben ervaren. Mooi dat jullie van begin tot eind netjes en vriendelijk zijn geholpen en tevreden zijn met het eindresultaat. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe badkamer!
Team Sani4All
Haarscheurtje in toiletpot in badkamer. Badkamer is 2 jaar oud. Zonder problemen de toiletpot snel en vakkundig vervangen. Dit is nog eens service welke je niet vaak meer tegenkomt.
Amsterdam
12 June 2026
Egbert
Velserbroek
Beste Egbert,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Amsterdam! Fijn dat het probleem met de toiletpot zo snel en vakkundig is opgelost. Mooi om te horen dat de service ook na twee jaar nog zo goed is en dat de vervanging zonder gedoe werd geregeld. Dat is service waar je op kunt vertrouwen!
Team Sani4All
Ik heb mijn badkamer volledig laten verbouwen en gebruik gemaakt van de ontzorg service. Buiten wat koffie zetten voor de vaklui en wat opruimwerk hoefde ikzelf zo goed als niets te doen:-). Ook nadat bleek dat de spoelbak kraan defect was werd dit onder de service heel snel opgelost. Na 1 week kon ik alweer douchen!!Al met al een aanrader!
Barendrecht
22 May 2026
Chris
Schiedam
Beste Chris,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Barendrecht! Fijn dat de ontzorgservice zo goed is bevallen en jullie bijna nergens omkijken naar hadden. Mooi dat ook het probleem met de kraan snel onder de service is opgelost. En na één week alweer kunnen douchen is natuurlijk helemaal top. Geniet van het eindresultaat!
Team Sani4All
Wij hebben onze badkamer, 2 wc’s, keuken en gangvloer tegelijk laten renoveren bij Sani4All en Kitchen4All ondergebracht in 1 winkel in Uden. Na bij meerdere zaken te hebben gekeken, hebben we voor het sanitair gekozen voor Sani4all. De vriendelijke en behulpzame manier van werken sprak ons zeer aan. Wij hebben voor ontzorgen gekozen en zowel de hulp van Maikel en Ashley van Sani4all als de werkzaamheden van Nexco (het bedrijf dat door sani4all wordt ingezet bij de verbouwing en installatie) zijn goed verlopen. Maikel heeft ons goed geholpen en advies gegeven en meerdere keren aanpassingen gedaan. We konden altijd terecht om dingen te bespreken of aan te passen. Ook Ashley heeft ons tijdens de verbouwing fijn geholpen. Hij onderhield de contacten met Nexco en kwam af en toe kijken hoe de verbouwing vorderde. Wanneer iets niet helemaal liep zoals afgesproken met Nexco nam hij hier contact over op. Materialen zijn goed aangeleverd in ruime hoeveelheden (soms iets te royaal).
22 May 2026
Joyce
Beste Joyce,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding van Maikel en Ashley en dat jullie echt zijn ontzorgd tijdens de verbouwing. Mooi dat er goed werd meegedacht, flexibel werd omgegaan met aanpassingen en alles soepel verliep met Nexco. Klinkt als een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat! Geniet ervan.
Team Sani4All
Wij hebben voor in onze nieuwbouwwoning de badkamer en toilet uitgezocht bij Sani4all Almere. Het is zo mooi geworden, zijn er super blij mee!! Zowel het voortraject als het plaatsen verliep heel fijn. Het salesteam bij Sani4all en de vakmannen denken goed mee, waardoor het contact en schakelen erg fijn is. Het plaatsen van de badkamer verliep soepel. Iedereen had hun eigen expertise en dat zie je in de mooie afwerking. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Wij raden Sani4all Almere zeker aan!
21 May 2026
Francis de Jager
ZEEWOLDE
Beste Francis,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Almere! Fijn dat jullie zo blij zijn met de badkamer en het toilet in jullie nieuwbouwwoning. Mooi dat zowel het voortraject als de plaatsing zo prettig verliepen en dat iedereen goed meedacht. En dat zie je natuurlijk terug in de mooie afwerking. Geniet van het eindresultaat!
Team Sani4All
Als 1e in de winkel fijn geholpen door Dylan, denkt mee om onze oude badkamer om te toveren tot een nieuwe. Na de tekeningen en het akkoord worden de spullen netjes aan huis geleverd en de tegels die door een tegelbedrijf buiten neergezet was netjes door de jongens van sani4all boven gebracht. Aannemer jeroen heeft toen samen met zijn collega de oude badkamer gesloopt en daarna wwer supermooi opgebouwd. Al het slopen en opbouwen hebben wij en de overige bewoners weinig overlast gegeven en weinig rommel, alles werd id avond weer netjes gemaakt. Een grote puim voor zowel aannemer Jeroen als de winkel Sani4all. Een echte aanrader voor iedereen.
Zevenaar
20 May 2026
John Stam
Zevenaar
Beste John,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zevenaar! Fijn dat Dylan zo goed heeft meegedacht over jullie nieuwe badkamer en dat het hele traject daarna ook soepel verliep. Mooi dat alles netjes werd geleverd en uitgevoerd door Jeroen en zijn collega. Extra fijn dat de overlast beperkt bleef en alles steeds netjes werd achtergelaten. Geniet van het eindresultaat!
Team Sani4All
Tot nu toe erg goed geholpen door Kylian en collega’s. Benieuwd naar het eind resultaat.
Genemuiden
18 May 2026
Niek van den Belt
Grafhorst
Beste Niek,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Genemuiden! Fijn dat jullie tot nu toe zo goed zijn geholpen door Kylian en zijn collega’s. Spannend richting het eindresultaat, hopelijk wordt het precies zoals jullie voor ogen hebben!
Team Sani4All
Onze volledige badkamer geregeld via sani4all in Zwolle. Vanaf binnenkomst gelijk al goed geholpen door Jurre. Gelijk ruim de tijd genomen voor ons en een mooie tekening gemaakt. Besloten om hier de badkamer te kopen. Daar hebben we zeker geen spijt van. Prachtig eindresultaat. Tijden de verbouwing ook goed overleg en contact tussen Jurre, ons en de aannemer. Als er iets was, werd er direct geschakeld en gedacht in oplossingen. Probleempjes werden keurig opgelost, werd nergens moeilijk over gedaan. Bedankt en zou zeker Sani4All aanbevelen.
17 May 2026
Rick
Dalfsen
Beste Rick,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Fijn dat Jurre jullie vanaf het eerste moment zo goed heeft geholpen en echt de tijd nam om alles goed uit te werken. Mooi dat ook tijdens de verbouwing het contact soepel verliep en er direct in oplossingen werd gedacht. Dat zorgt voor vertrouwen. Geweldig dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en Sani4All zeker aanbevelen!
Team Sani4All
Wat een topservice bij Sani4all Uden! Na de aankoop van ons nieuwe huis bleek de kraan kapot te zijn. Deze was gekocht bij een vestiging van Sani4all die inmiddels niet meer bestaat. We hebben contact opgenomen met de vestiging in Uden voor advies, en zonder gedoe kregen we kosteloos een nieuwe kraan én zelfs een nieuwe doucheslang mee. Dat noem ik nog eens meedenken en service verlenen. Een aanrader!
12 May 2026
Yvonne Van de Sande
Oisterwijk
Beste Yvonne,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen, zeker omdat de oorspronkelijke vestiging niet meer bestaat. Mooi dat er zonder gedoe werd meegedacht en jullie direct zijn geholpen met een nieuwe kraan en doucheslang. Dat is service die je niet snel vergeet!
Team Sani4All
Sani4all Uden, neemt de tijd om mee te denken bij de indeling van onze nieuwe keuken. Behulpzaam in het laten zien van alle opties en modellen. Kleuren en soorten werkbladen. We zijn op een prettige manier te woord gestaan en hebben ook even goed kunnen na denken of dit de juiste indeling is voor ons. In juni wordt er gesloopt en in juli wordt het allemaal gerealiseerd.
11 May 2026
Denny en franca
Beste Denny en Franca,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat er echt de tijd werd genomen om mee te denken over de indeling van jullie nieuwe keuken. Mooi dat jullie rustig alle opties konden bekijken en ook de ruimte kregen om goed na te denken over de juiste keuze. Spannend richting juni en juli, dat wordt vast iets moois! Geniet straks van het eindresultaat.
Team Sani4All
Voor een toilet renovatie bij Sani4all in Uden terecht gekomen. Algemeen: zijn enorm goed geholpen, uitgebreid professioneel geadviseerd. Men nam alle tijd en d.m.v. verstrekte 3D voorbeelden de juiste keuze kunnen maken. Sami4all uit Uden is daarom en aanrader!
8 May 2026
Theo Ede
Beste Theo,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen bij de renovatie van het toilet en dat er uitgebreid en professioneel advies is gegeven. Mooi dat de 3D voorbeelden hebben geholpen om de juiste keuze te maken.
Team Sani4All
Wij hebben een complete badkamer gekocht in Son en Breugel. Heel goed geholpen door Pepijn. Hij nam echt de tijd voor ons, dacht actief mee en gaf deskundig advies over wat het beste bij onze wensen paste. Dankzij zijn hulp hebben we een mooie badkamer uitgezocht die past bij onze wensen. Met het 3D ontwerp kunnen we al goed zien hoe onze badkamer eruit gaat zien.
Son en Breugel
4 May 2026
Gonnie en Frits Feijen
Budel
Beste Gonnie en Frits,
Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring bij Sani4All Son en Breugel! Fijn dat Pepijn jullie zo goed heeft geholpen en echt de tijd nam om mee te denken en advies te geven dat bij jullie wensen past. Mooi dat het 3D-ontwerp nu al zo’n goed beeld geeft van hoe jullie badkamer eruit gaat zien! Geniet straks van het eindresultaat.
Team Sani4All
De service van Martijn is SUPER. We kwamen 1 tegel te kort. En hij doet er alles aan om ons te helpen. Ontzettend bedankt hiervoor. Die service zie je tegenwoordig niet meer.
Leeuwarden
30 April 2026
Mieke
Grou
Beste Mieke,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Leeuwarden! Fijn dat Martijn jullie zo goed heeft geholpen en echt zijn best deed om dat ene ontbrekende tegeltje snel te regelen. Dat soort service maakt inderdaad het verschil.
Team Sani4All
Afgelopen week hebben mijn partner en ik een complete badkamer gekocht in het filiaal in Rotterdam. We zijn daar ontzettend goed geholpen door medewerker Ramon. Hij nam echt de tijd voor ons, dacht actief mee en gaf deskundig advies over wat het beste bij onze wensen paste. Dankzij zijn hulp hebben we met een goed gevoel onze keuzes kunnen maken. We zijn zeer tevreden over de service en onze aankoop. We raden dit filiaal dan ook zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer, toilet of andere sanitaire voorzieningen.
Rotterdam
23 April 2026
Mirelva
Beste Mirelva,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat Ramon jullie zo goed heeft geholpen en echt de tijd nam om mee te denken en advies te geven dat bij jullie wensen paste. Mooi dat jullie met een goed gevoel alle keuzes hebben kunnen maken en zo tevreden zijn met het resultaat.
Team Sani4All
Sani4All Uden . Fijn en prettig vriendelijk personeel meedenkend en deskundig advies. Dankzij Leah en collega's genieten wij van een hele mooie badkamer. Bedankt
22 April 2026
Gerrit & Rieky
Mill
Beste,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Uden! Fijn dat Leah en haar collega’s jullie zo goed hebben geholpen met vriendelijk en deskundig advies. Mooi dat jullie nu volop kunnen genieten van een prachtige badkamer!
Team Sani4All
Anne-Mark was behulpzaam en kundig. Door zijn aanpak (3D tekening maken, door de showroom lopen en dingen laten zien, offerte opstellen, contact houden) heb ik gekozen voor Sani4All.
22 April 2026
Marjon
Beste Marjon,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Fijn dat Anne-Mark jullie zo goed heeft geholpen en met zijn aanpak echt duidelijkheid heeft gegeven in het hele proces. Mooi dat de 3D-tekening, showroombezoek en goede communicatie hebben geholpen bij jullie keuze.
Team Sani4All
Wij hebben bij Sani4all Rotterdam aan de Watermanweg 17 onze nieuwe badkamer uitgezocht en zijn ontzettend tevreden. We zijn uitstekend geholpen en kregen deskundig advies van de vriendelijke meneer Guus Tork. In de showroom konden we samen een mooie keuze maken uit de verschillende materialen en accessoires. Sani4all Rotterdam is wat ons betreft zeker een aanrader!
Rotterdam
15 April 2026
Adina Akram
Zoetermeer
Beste Adina,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Rotterdam! Fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat Guus Tork jullie zo goed en deskundig heeft geholpen. Mooi dat jullie in de showroom rustig een mooie combinatie van materialen en accessoires konden samenstellen. Geniet van het eindresultaat!
Team Sani4All
Na een fijn gesprek met Anne-Dirk van sani4all.nl zwolle, een prachtige badkamer en 2 toiletruimtes uitgezocht. Na 2 1/2 week verbouwen zijn we aan het genieten van onze mooie nieuwe ruimtes en hebben Roybadkamermontage.nl, Luca en Thomas vakwerk geleverd. Goed overleg, uitleg, en tips gekregen voor onderhoud. Alles ziet er prachtig uit. Dank jullie wel heren.
14 April 2026
Petra
Beste Petra,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle! Fijn dat het gesprek met Anne-Dirk zo goed verliep en jullie samen een mooie keuze hebben kunnen maken voor de badkamer en toiletruimtes. Mooi dat Roybadkamermontage, Luca en Thomas alles zo vakkundig hebben uitgevoerd en ook goed meedachten tijdens de klus. Geweldig dat jullie nu al volop genieten van het eindresultaat!
Team Sani4All
Je voelt je gelijk op je gemak als je binnen komt. Uitgebreid assortiment en heel overzichtelijk. We zijn heel goed geholpen door Lars met veel uitleg over de producten. We zijn heel blij met onze badkamers!
Maassluis
13 April 2026
ilona
Ouddorp
Beste Ilona,
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Maassluis! Fijn dat jullie je direct op je gemak voelden en zo goed zijn geholpen door Lars. Mooi dat de uitleg duidelijk was en jullie goed konden kiezen uit het ruime assortiment. Geweldig dat jullie zo blij zijn met de badkamers, geniet ervan!
Raadhuisstraat 69B
7001EX Doetinchem