Zoals altijd weer perfect!!
BBQ voor 19 man geregeld, alles werdt bezorgd en was allemaal netjes verzorgd en verpakt, overal was aan gedacht. Volgende dag werdt alles weer opgehaald en hierdoor was het voor zoveel mensen prima te regelen zonder teveel zorgen. 10/10 dat we dit volgend jaar weer doen!
Wij bestellen regelmatig vlees bij de Maros en zijn zeer tevreden over het vlees, ook de salade's zijn heerlijk.
Wij hadden een bbq voor 20 man daarbij is er ook een bbq geleverd. De levering gebeurd op gewenste tijd. Het vlees was top, genoeg keuze voor één ieder. Vriendelijk personeel bij de levering en een kleine uitleg over hoe ze het graag zien als het weer opgehaald word.
Snel bestellen mooie tijd van leveren en goede kwaliteit van het eten
Al vaker bij Maros besteld, prijs -kwaliteit is geweldig en heel praktisch geregeld.
goede levering van lekker vlees. Het was voldoende per persoon.
vlotte bestelling op de site en achteraf nog iets bij kunnen bestellen helemaal super en de kwaliteit ook heel goed
Makkelijk alles zit er bij en word ook weer afgewassen
Makkelijk te bestellen en alles af te spreken. Vlees en salades waren heerlijk. Een aanrader
Online bbq compleet besteld en laten bezorgen! Top geregeld en prima kwaliteit! We mochten ook gratis een bbq lenen, misschien een optie om hierbij gratis kolen te geven
Allemaal super geregeld,
Het vlees is van uitstekende kwaliteit en zeker voor de prijs. Levering gebeurt ook op een vrij korte termijn en de communicatie daarover is ook duidelijk. Aanrader.
Lekker en goede service! en een aanrader!
Netjes gebracht en ook weer opgehaald.
Alles super goed geregeld! De bezorger die meehelpt om de kratten in de garage te zetten, super lekker vlees, genoeg salades en daarna komen jullie het weer netjes ophalen. TOP!
Voor de 2de maal een bbq besteld voor onze duik club we verbleven in aquadelta in Bruinisse netjes bezorgd daar alles super lekker en vers alles netjes weer opgehaald volgende keer als we in Zeeland zijn bestelen we weet bij jullie
Zeer compleet
Kwalitatief genieten!
Al verschillende keren bij de Maros besteld voor een bbqfeest. Grote en kleine feestjes maar altijd top. Op tijd geleverd en super vers.
Heerlijk eten en super service!
goed vlees, ruim voldoende, tijdige levering. Pefect gewoon
Kamperfoeliestraat 85
4461VM Goes