Snel en vakkundig geholpen.

Eerst op de website gekeken, daarna telefonisch contact gehad, vragen gesteld en goed uitleg gekregen.

• Communicatie

Keurig geholpen met wat me was overkomen.

Had vorig jaar een ongeluk met mijn motor. Alles is keurig netjes geregeld. Complimenten aan Combi Motors verzekeringen.

Prima verzekering

Kan geen min punten bedenken

Men denkt altijd mee

Men denkt mee en helpt me de verzekeringen op tijd te vernieuwen en de premies in de gaten te houden

snel afhandelen

• Communicatie

Goed verzekerd voor een goede prijs !

Beste all Risk verzekering voor mijn motor en toebehoren. Goed verzekerd voor een mooie prijs.

• Bereikbaarheid (telefoon/mail)
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Ooit een klein Akkefietje, groots door Combi Motors opgelost

Een echte combi want ze boden mij ook een perfecte combi-deal met de auto verzekering, gewoon goed en voordelig geregeld!

Altijd goed geholpen!

De medewerkers zijn klantvriendelijk en helpen je waar nodig. Bij deze tussenpersoon wordt je echt ontzorgt. De enige twee nadelen zijn: Bij het verzekeren van meerdere voertuigen, bij het veranderen van meer dan 1 polis tegelijkertijd, dat de medewerkers moeite hebben met de voertuigen uit elkaar te houden. Het tweede nadeel is dat ze op zaterdag (de dag van de meeste aankopen) niet zijn geopend, heb je een keer schade gehad, dan kan je een polis op zaterdag afsluiten wel vergeten.

snelle service en accuraat

De offerte was duidelijk en liet niets te wensen over. Tussentijds bij een offerte geconstateerd, dat de premie (nog) scherper was geworden. Een telefoontje was genoeg om ook mijn polis daar naar toe aan te passen. Correctie telefonische behandeling en snel

• Communicatie

Vriendelijke mensen en snel geregeld

Inmiddels mijn derde motorfiets verzekerd bij Combi motors, en al 3 keer supernetjes geholpen. Prijs is ook goed!

• Communicatie

Zeer goede service voor een prima prijs

Communicatie is zeer goed, er wordt persoonlijk met je mee gedacht en moeite voor je gedaan. En tarrieven van de verzekeringen zijn laag.

heel goed

2019 naar vele vragen vanuit mij heel correct geholpen door Rick heb een vriend van mij hiervan verteld en hij heeft ook een verzekering afgesloten, zelfs mijn zoon voor de auto verzekering door zijn leeftijd een hoge premie maar Rick heeft alles uitgezocht zodat mijn zoon tevreden is.

• Communicatie

ouderwets meedenken voor de klant

tel contact gezocht, waarna je direct ter zake komt met de medewerker zonder verkoop praatje. Je houdt er een goed gevoel aan over.

• Communicatie

Combi motors heeft de klant op één staan. Goed meegedacht wat het beste bij mij past. En ontzorgd me

Prettige communicatie met de medewerkers en professioneel advies. Actief terug komen op gemaakte afspraken. Al met al een goede ervaring die kwa prijs ook nog eens beter uitkomt

klantvriendelijkheid staat voorop!

Mijn ervaring wil ik graag delen want in vergelijking met andere maatschappijen scoort combi motors hoge punten zowel in communicatie mail of telefonisch waarbij direct handelen hun kracht is en duidelijkheid bovenaan staat,top!

• Communicatie

Wordt uitstekend te woord gestaan en kundig geholpen met vragen!

Top verzekering

Altijd bereikbaar en geven goed advies

Snel en goed verzekerd

Verzekeren gaat makkelijk even een telefoontje en je bent verzekerd. En de premie is niet te hoog en bij schade is er een snelle en goede afhandeling

• Communicatie

Een eerlijke, betrouwbare en betaalbare motorverzekering.

Goed bereikbaar wanneer ik Combi Motors nodig heb met direct een duidelijk antwoord. Blijf graag nog zo lang mogelijk verzekerd bij Combi Motors!

Fijne en correcte mensen

De medewerkers van Comi moties verzekeringen hebben mij altijd een goed gevoel gegeven als ik ze aan de telefoon had. Ze koen altijd hun afspraken na en zoeken de juiste verzekering uit de bij mij paste. De schade afhandeling zijn tot nu toe erg goed verlopen. Aad Wintermans

Prima verzekering .

Rij al 30 jaar motor altijd verzekerd bij Combi motors , v/h Harly - Davidson bevalt me uitstekend , dus motor verzekeren ? Combi motors !

• Communicatie

Goede, snelle en vriendelijke service

Snelle service. Duidelijke en transparante afspraken

eerste gevoel, top bedrijf

na 20 jaar bij een motor gerelateerde organisatie verzekerd te zijn, na een hoop gezeur over gestapt naar triumph Insurance. Eerste indruk, top. Netjes en behulpzaam te woord gestaan. Tot nu toe, alleen maar lof. Hoop in de toekomst dat dit zo blijft

• Communicatie

Top service scherpe premie met zeer goede voorwaarden

Al ruim 10 jaar verzekert bij Combi Motors, ze denken echt met je mee, wat is wel zinvol om te verzekeren en wat niet, daarnaast ruime olis met nieuwwaarde verzekering

Henry Dunantweg 30

2402NR Alphen aan den rijn

Over Combi Motors Verzekeringen

Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.