Tot nu toe verloopt alles prima
Kort en snel
Snelle afhandeling van omzetten naar nieuwe verzekering. Flexibel en goed, vriendelijk, en persoonlijk contact.
Onze bestaande verzekeraar hebben we na het lezen van de (aangepaste) voorwaarden en het premieverschil met Combi Motors direct opgezegd. De overstap ging moeiteloos en de advisering was dik in orde.
Na jaren een motor verzekerd te hebben bij de ANWB kwam ik CombiMotors tegen. Naast de ANWB één van de weinige verzekeraars die een motor verzekeren op uitdraai (35kw). Het grootste verschil zit hem in de vriendelijkheid van het personeel en de prijs. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je altijd snel en duidelijk antwoord, zowel telefonisch als via de mail.
We zijn snel en correct behandeld en daarbij goed geïnformeerd over de verzekering. Ook de premie was goed en relatief goedkoper dan bij andere maatschappijen
duidelijke hulp en voorlichting, snelle antwoorden. Aan te bevelen dus
Er was even onduidelijk of ik wel verzekerd was,
Ik wacht nog op een aanpassing van de polis en restitutie van een gedeelte van mijn premie. Erg vervelend. Is al weer een aantal weken geleden en nu moet ik er weer achteraan. Sloom zootje. Aanbevelen: ja/nee? Zit er niets tussen in?
Dat is nog niet zolang maar tot nu toe prima
met verschillende medewerkers gesproken, allemaal stuk voor stuk prettig. t
Heb me motor all-risk verzekerd ik ga zeker me auto en huis verzekeringen ook hier onder brengen
Nieuwe motorverzekering afgesloten, tel gesprek was snel en duidelijk. Wel jammer dat het alleen via internet kon/moest, daardoor overlapte de oude en nieuwe verzekering een aantal dagen. Beloofde 3x toezenden van Motoplus is NIET gelukt..
Prima dienstverlening tegen een scherpe prijs.
Advies bij omzetten verzekering soepel verlopen
Ik heb alleen nog maar ervaring bij het verzekeren van de motor. Hierbij werd ik uitstekend geholpen, vriendelijk, alle tijd en kennis van zaken. Mocht het ooit tot schadeafwikkeling komen, dan heb ik daar alle vertrouwen in.
Netjes te woord gestaan en geholpen.
Positief telefonisch contact, zaken snel geregeld.
Goede aanbieding
Erg aardig, en behulpzaam. Alles is goed geregeld.
Erg fijn bedrijf. Uitstekend contact, snel geregeld, geen gezeur bij zowel voor het afsluiten van de verzekeringen, tijdens en daarna. Zeker aan te bevelen!
Tot nu toe prettig , voor de toekomst , moet ik nog ervaren .
Top.
Ik gaat over van verzekering en werd daarvoor netjes opgebeld of de gegevens allemaal klopte en de ingangsdatum klopt en werd netjes te woord gestaan.De verzekering is ook nog eens goedkoper waar het allemaal voor te doen is.
Snel en direct tot gewenst resultaat gekomen.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.