Goed geholpen met duidelijke afspraken

• Communicatie

Combi Motors trekt jongere mensen niet de vel over de oren

Mijn zoon van 19 was eerst verzekerd bij een grote verzekeraar (U****e). Na afloop van het verzekeringsjaar werd zomaar de premie 33% opgeschroefd, zonder enige aanleiding! Telefonisch werd geen duidelijke verklaring afgegeven. Dus toen via motornl bij Combi Motors terecht gekomen en nu zitten we zelfs goedkoper! Verzekering was snel geregeld, ID identificatie hoeft overigens niet per post maar kan ook via de bank worden geregeld. Gewoon even bellen met deze verzekeraar voor meer info.

Ze werken voor je

Er was wat fout gegaan met mijn verzekering, hebben ze met man en macht met terugwerkende kracht alles hersteld!

• Communicatie

Uitstekende verzekeraar voor motoren!

Bij het afsluiten van mijn motorverzekering ben ik perfect geholpen door Thymen Hakkoer. Zeer vriendelijk, kundig en door een prima en scherpe offerte was de keuze zo gemaakt. Ook de administratieve afhandeling verliep, ondanks dat mijn motor later geleverd werd dan verwacht, vlekkeloos. Van harte aanbevolen dus!

Er goed geholpen

Goede hulp met het afsluiten van de juiste verzekering

Geweldig!

Na een motor gekocht te hebben kreeg ik 10 dagen gratis verzekering en daarna ben ik gebeld met een mooi aanbod en heb een mooie verzekering afgesloten voor een mooie prijs!

Zeer goede service

Zeer tevreden over deze maatschappij

• Communicatie

Net overgestapt naar combimotors, nog geen ervaringen

Ik ben net overgestapt van KNMV verzekeringen naar Combimotors. De overstap is goed verlopen. Ben telefonisch goed geholpen met een paar vragen die ik nog had. Communicatie is prima en afspraken zijn allemaal nagekomen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie

Zeer klantgericht en vriendelijk, mag iets gestructureerder

Zeer vriendelijk en klant gericht, intern is niet alles op elkaar afgestemd. Dubbele offertes, offertes niet in het systeem bekent.

Goede verzekering

Vriendelijke, gemotiveerde adviseurs die weten waar ze over praten! Enthousiast voor de verzekeraar wat erg leuk en motiverend werkt. Ze denken met je mee en geven goed advies.

• Communicatie

Snelle service, goed geholpen.

Moest met enige spoed een verzekering regelen voor mijn motor. Even bellen en alles werd klaar gezet. Heel soepel. Waarvoor dank.

Top!

De premie was een stuk goedkoper in vergelijking met anderen. Ik vind het een verademing dat je snel iemand telefonisch te spreken krijgt. Geen moeilijk trucs om achter een telefoonnummer te komen, niet eerst mailen, geen keuze menu’s .. gewoon een persoon. Ook nog eens vriendelijk geholpen.

• Communicatie

Vriendelijk en ter zake kundig geholpen.

Prettig gesprek, men begreep wat ik wilde en kreeg een prima advies. De medewerker die mij hielp wist duidelijk waarover hij het had. Heb nu een erg uitgebreide motorverzekering tegen een zeer concurrerende prijs. Afspraken werden snel via mail bevestigd en ook de polis en groene kaart kreeg ik echt snel. Tot nu toe zeker tevreden.

• Communicatie

Supervriendelijk, kundig, snel en correct

Al mijn verzekeringen lopen via een betrouwbare verzekeringsmaatschappij. Echter, voor de tweede motor kwam het niet tot een interessant aanbod. Combimotors regelde dit wel en ineens voor beide motoren. Zeer blij met het aanbod en resultaat. Leuk gesprek ook!

Goede snelle service

Motor verzekering na een juist advies snel en correct afgesloten. Papeieren per/omgaande ontvangen

Snelle en goede service

Materie deskundige mensen aan de telefoon, klant gericht (feliciteren eerst met aankoop in plaats van hun verzekeringsproduct voorop te stelen.). Hierna snel een verzekering afgesloten die een goede dekking geeft en prijstechnisch scherp is.

• Communicatie

Zeer gemakkelijk verzekering af te sluiten.

Makkelijk verzekeren!

Makkelijker kan niet.

• Communicatie

Super klantvriendelijk & meedenkend!

Zeer fijne ervaring met Combimotors. Medewerkers zijn klantgericht, denken pro-actief met je mee! een aanrader dus!

• Communicatie

Zeer persoonlijke en snelle service

Net een proefrit gemaakt op een motor en direct 10 dagen vrijblijvend all-risk verzekerd. Dezelfde middag had ik de motor al verzekerd en al op de oprit staan. Een dag of twee later ben ik gebeld en hebben we samen het pakket uitgekozen, welke het beste bij mij past. Super service!!!

Zeer prettig bedrijf

Zeer duidelijke uitleg en goede prijs.

Very quick service

I recently bought a motorcycle to go on a roadtrip to France and the reaction time was very fast and very helpful call center.

Prima en snel geregeld

Prettig telefonisch contact met goede tips

• Communicatie

Goed en deskundig te woord gestaan

Snel en deskundig geholpen

Henry Dunantweg 30

2402NR Alphen aan den rijn

Over Combi Motors Verzekeringen

Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.