I received support in English, I was able to stipulate the contract without issues and at good rate. Because I received a good service I insured with Combimotors also my son bike.
Een goede motorverzekering tegen een scherpe prijs. Bij vragen wordt tijdig contact met je opgenomen. En vriendelijke mensen. Kortom, top!
Mijn motorfiets is ondertussen een aantal jaren oud en wilde premievergelijk van allrisk naar wa. Ze namen ruim de tijd om dit toe te lichten en de waarde van de motor te bepalen.Gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.
goed, vriendelijk en snel geholpen en dat voor een prima premie
Adres wijziging was zo geregeld. En niet lang wachten aan de telefoon.
NA MIJN SCHADEMELDING ALLES DOOR COMBI MOTORS NETJES EN TOT VOLLE TEVREDENHEID GEREGELD.
Mijn ervaring met combi motors is 26jaar oud toe heb ik een ducati gekocht mijn ander motor had ik verzekerd bij een andere verzekering maar mijn verzekering verzekerde geen Ducati Combi motors de dat wel van toen af ben ik verzekerd voor auto en motoren de prijs van de verzekeringen zijn ook goed en de medewerkers van combi motors zijn alle des kundig ik zou elke motor rijder aan bevelen ik hoop dat jullie zo blijven gaan met veel groeten aan jullie hele team J.Schetters
Begin dit jaar een verzekering afgesloten de combinatie met een auto verzekering was voordelig voor zowel de auto als de motor Combi motors is er behulpzaam en telefonisch prima bereikbaar
Toffe mensen daar aan de telefoon. Geen moeite is teveel. Geweldig, ga zo door
Combi Motors blijkt een Top! verzekering. In geval van schade of diefstal wordt je uiterst vriendelijk en correct geholpen en behandeld. Geen onduidelijkheden, men begrijpt hoe het voelt als je vanwege diefstal je trouwe 2 wieler kwijt bent, en handeld daar ook naar.
Op een goede wijze uitgelegd en behandeld.
Nieuwe verzekering afgesloten zonder enig probleem, alles super snel geregeld. Top service.
Contact wordt snel beantwoord Op vragen krijg je een duidelijk antwoord.
Ik ben zeer tevreden over Combimotors verzekeringen. Ik werd door de (Indian) dealer getipt en terecht, zo blijkt. De account manager brak zijn lunch af om me te woord te kunnen staan, en daarna werden alle overzichten/aanbiedingen razendsnel geregeld. Op telefoontjes werd meteen gereageerd en geacteerd. Door met mij mee te denken heb ik én een goedkopere autoverzekering én een goede en goedkope motorverzekering af kunnen sluiten.
Motorverzekering snel, eenvoudig en voor het scherpste tarief afgesloten bij Combi Motors
Op elke vraag wordt direct antwoord gegeven of er wordt naar mogelijkheden in nauwe samenwerking met verzekerde gezocht.
Gewoon allemaal erg goed geregeld hier. Onlangs met pech in Frankrijk stil komen te staan en dan zie je dat ze echt de tijd voor je nemen! Meerdere keren telefonische ondersteuning (hart onder de riem, vriendelijk, duidelijk), binnen afzienbare tijd geregeld dat de motor (in de middle-of-nowhere!) werd opgehaald, en na kort onderzoek is er voor repatriering gezorgd. Van mij krijgen ze een 10 met een griffel!
De verschillende mensen die ik gesproken heb maakten allen een actieve, sportieve en geïnteresseerde indruk op mij
Omdat onze eigen verzekering waar wij ons wagenpark via hebben verzekerd geen motoren verzekerede ben ik op hun aanraden bij Combi motors terecht gekomen. Duidelijke uitleg en directe premie die snel en makkelijk is af te sluiten. Omdat ik al 20 jaar mijn rijbewijs heb maar door ons autobedrijf geen auto op eigen naam heb is de regel dat ik geen schadevrije jaren heb opgebouwd maar ik kreeg er toch een aantal. Aankondiging via de mail met daarin duidelijk uitgelegd dat Quakel Assuradeuren de polis van mijn rekening incasseert. Kortom niets op aan te merken alhoewel ik ééns per jaar toch één telefoontje wel zou waarderen.
Men houd je via email en telefonisch goed op de hoogte, als je ze nodig hebt zijn ze snel te bereiken, helemaal top wat je van een bedrijf mag verwachten
Telefonisch contact was prettig en niet te zakelijk. Goede voorlichting gekregen en geen gepush.
Combi Motors is de meest perfecte verzekeringsadviseur voor motoren en auto's, zo is mijn ervaring. Daarom ben ik ook na enkele jaren afwezigheid weer bij jullie teruggekomen. Ik ben destijds alleen vertrokken omdat mij toen geen acceptabele maatschappij geboden kon worden. Daarom ben ik blij weer terug te zijn op het "oude nest"! Ga zo door en ik blijf klant tot in lengte van dagen. Aanbevelen? Ik heb Combi Motors de laatste tijd al diverse malen aanbevolen en gewaarschuwd voor de tussenpersoon waar ik intussen ben geweest.
ik zocht een motor verzekering en kwam uit bij Combi Motor Verzekeringen. Ik kreeg een paar goede tips (volledg casco of beperkt , autoverzekering der bij ) Uiteindelijk scheelde dat toch weer een paar tientjes
Goed bedrijf zowel auto als motor hier laten verzekeren.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.