Prima geholpen om een keuze te maken voor de voor mij beste verzekering.
Ik heb in 2020 een all-risk motorverzekering afgenomen bij ASR via Combi Motors. Mijn premie was op dat moment 91 euro. Ik heb eind 2020 contact gehad met Combi Motors voor een winter optie waarbij de premie omlaag gaat en de dekking ook. Dat kon toen niet omdat ASR geen optie daarvoor heeft. Maar zij gaven aan dat je ook via Combi Motors zelf je dekking kan verlagen en dan weer omhoog kan zetten zodra het zomer seizoen nadert. Je loopt echter wel tegen het risico dat je premie hoger of lager kan zijn dan je oorspronkelijke premie. Maar Combi Motors gaven aan dat dat hoogstens een paar euro is. Ik heb vorige week contact gehad met Combi Motors om mijn dekking omhoog te gooien. En zij gaven aan dat de premie 118 euro zal worden. Hierop heb ik meteen geantwoord dat dit een fikse verhoging was vergeleken met vorig jaar en Combi Motors gaven aan dat dit inderdaad zo is en dat dat waarschijnlijk niet zou moeten. Zij hebben vervolgens meerdere keren contact gehad met ASR. En deze week kreeg ik een telefoontje van Combi Motors dat de premie nou eenmaal zo hoog is en dat mijn premie van 91 euro van vorig jaar zo laag was door een fout in het systeem van ASR. Deze fout kan natuurlijk niet toegelicht worden en dus lijkt dit wel een hele makkelijke manier om de fikse verhogen te verklaren. Ik ben zeer ontevreden over hoe dit is gegaan. De persoon van Combi Motors was erg vriendelijk over de telefoon en bleef maar herhalen dat hij mij graag wilt helpen maar het eigenlijk niet kan. Ik heb daar zelf niks aan en ik vind ook dat als tussenpartij je hier je verantwoordelijkheid voor moet nemen. Ik krijg geen compensatie of iets. Ik moet het maar doen met een fikse premie verhoging van 30 euro.
Ze verzorgen de basics die voor mij belangrijk zijn: goed/direct bereikbaar, vriendelijk, meedenkend én keurige tarieven. Aanrader!!!
Bob heeft mij een eerlijke aanbieding gemaakt, leuk contact waarbij hij zijn uiterste best deed om mij aan een passende verzekering te helpen. Met recht: Klant is koning
Top!!
mogelijkheid om snel en duidelijk de premie en voorwaarden te krijgen
Na aanvraag voor verzekering voor mijn nieuwe motorfiets kreeg ik een antwoord. Hier waren niet al mijn wensen in beantwoord. Na deze kenbaar gemaakt te hebben kraag ik een passende aanbieding.
Na jaren bij een andere (duurdere) motorverzekering verzekerd te zijn geweest, de overstap gemaakt naar Combimotors. Na vele goede recensies te hebben gelezen een offerte aangevraagd. Per maand scheelt het mij 70 euro onder dezelfde voorwaarden. Na te zijn overgestapt was de nieuwe verzekering snel geregeld en was de nieuwe polis snel per mail binnen. Tot nu toe alleen maar positiviteit.
Ondervond probleem met schadevrije jaren, keurig opgelost.
Heldere polis en geduldige behulpzame klantenservice. Helemaal tevreden.
Fijn geholpen
Heb een goede ervaring.
Goede services
Hele fijne transparante verzekeraar die ook meedenkt om op de beste oplossing uit te komen. Dankzij Ali heb ik een hoop geld bespaart en beveel deze verzekeraar dus ook zeker aan!
Werd goed geholpen aan de telefoon. Werd met me meegedacht en afhandeling was snel en zoals afgesproken.
ik heb mijn verzekering pas en alles was snel geregeld. Verder heb ik nog geen contact nodig gehad. dus kan de vragen niet goed beantwoord.
Goed geholpen door Combi Motors. Scherpe prijs voor een all risk verzekering.
Duidelijk verhaal. Komen afspraken na
verzekering voor mijn motor was snel en goed geregeld on line
Wilde mijn nieuwe klassieke Ducati 851 verzekeren. Goed meegedacht en snel geregeld en ook nog scherp voorstel voor mijn auto gekregen
Alles snel geregeld. Goede voorwaarden voor een mooie prijs
Erg goed.
Prima stel
Zeer goed geholpen
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.