duidelijk in communicatie
Na 1 telefoontje is alles geregeld. Top service
Is er nou iets onduidelijk is omtrent verschillende soorten motorrijbewijs en de daarvoor geldende regels zijn de telefonisten altijd behulpzaam met inzichtvol advies. Mijn eerste geknepen motor bijna 5 jaar geleden gekocht en meteen verzekerd nadat ik net geslaagd was voor mijn A2 examen. Deze week mijn tweede motor verzekerd op A rijbewijs en alweer goed advies gekregen voor aankoop. Dankzij een file genoodzaakt om toch voor de online verzekering te moeten kiezen via Combimotors. De behulpzame telefonisten verdienen immers ook vrij. Na veel geduld hebben met slecht bereik was ook de digitale afsluiting succesvol afgerond en kreeg ik de tijdelijke dekking waardoor ik mijn nieuwe aanwinst met een gerust gevoel naar huis kon rijden. Bedankt Combimotor !
Zie boven
Oversluiten in weekend niet mogelijk, dat is jammer. Na het weekend keurig geholpen
Ik heb nog niet zoveel ervaring ben nog maar een paar weken klant bij jullie
Na wat onduidelijkheid in de mailwisseling ff gebeld, bleek dat alles gewoon keurig en duidelijk geregeld was....
nette info
Uitstekende ervaring. Goed en snel geholpen. Mis alleen een digitale polismap. Dat is echt een gemis. Raak overzicht kwijt.
Alleen 1 maar!!! wat ik niet snap is dat de afgesproken prijs ineens hoger is!! Maar hier bel ik nog over,ben net terug van een korte vakantie.
Bij het uitzoeken van een all risk verzekering kwam ik via Combi Motors op de zeer goed geprijsde Quakel verzekering uit. Omdat ik wel enkele vragen over de polis had heb ik contact opgenomen met Combi Motors hier werd ik uiterst vakkundig en zeer vriendelijk te woord gestaan. Wat mij betreft niets dan lof.
Telefonisch contact: De eerste adviseur was er met zijn gedachten niet bij of misschien simpelweg slordig. Zijn informatie over een winterstop klopte niet. Na het ontvangen van de voorlopige polis bleek hij het bedrag voor de aankoopwaardevergoeding foutief genoteerd te hebben. Bijna 3000 euro ten nadele van mij. De tweede adviseur bleek aanzienlijk beter. Zodoende kon de fout hersteld worden en nog, nu wel juiste, informatie verkregen worden.
Meerdere motoren bij Combi Motors verzekerd. Denken mee en zoeken de beste verzekering. Alles snel geregeld
Goed geholpen
Onlangs al een motorverzekering afgesloten tegen een scherpe prijs. Aansluitend contact gehad om te kijken wat er geregeld kon worden met de autoverzekering van mn vriendin. Deze viel een fractie duurder uit, maar bespaarde zo 50% op mn motorverzekering!! Topservice!!
Alles snel en goed geregeld voor een eerlijke prijs
Na zes jaar weer klant geworden. Eerst offerte gevraagd bij Kawasaki Insurance. Wat ik daar vooral miste was het enthousiasme waarmee klanten bij Combi Motors te woord gestaan worden.
First class service. Thank you
Alles is naar wens verlopen.
Motor gekocht. Wachten op levering. Dan dus maar de verzekering regelen. Even bellen en dan krijg je wederom een goeie uitleg hoe ik de motor kan verzekeren en direct de offerte in de mailbox. De nieuwe motor had nog geen kenteken, maar geen probleem, zodra deze bekend is, dan de offerte digitaal afmaken en klaar. In dit geval ging het even wat minder soepel, omdat het kenteken nog niet vrij gegeven was door de RDW, maar wel uitgegeven. Daarom een mail van mijn kant naar combi en de motor zit in de verzekering. Dag erna offerte bevestigd en een week later alles binnen. Dus netjes geregeld
Concurrerende prijzen en goed bereikbaar. Mijn vorige verzekeraar (Inshared) wilde mijn Harley-Davidson niet verzekeren. Op aanraden van mijn motordealer bij Combimotors terecht gekomen. Die hadden een zeer interessant aanbod bij Quakel Assuradeuren. Meteen ook mijn auto bij Inshared weggehaald en ondergebracht bij ASR via Combimotors. Daardoor werd de No-Claim van mijn auto ook nog eens van toepassing op mijn motor! Fijn dat ik nu weer een 'echt' tussenpersoon heb die alles voor je regelt. Daarnaast ben ik nu ook nog eens goedkoper uit...
Ze denken mee Passend product Redelijke prijzen Persoonlijk contact
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.