Helaas niet mee willen of kunnen denken over veilige stalling. Is hier nagenoeg Fort Knox en hebben shovel of takelwagen met minimaal 7 meter lange arm nodig om hem weg te krijgen, dan nog gaan er sirenes loeien, lampen overal aan. Toch nog niet afdoende om OOK nog een anker te verlangen, is gewoon indekken van. Als ik hem kilometer verderop op openbare weg 's nachts stal, is hij wel verzekerd tegen diefstal, lekker krom, wellicht dat ik het nog ga overwegen ook, goed voor conditie. Echter vraag wel snel en netjes per mail beantwoord. Over vervolg kan ik nog niets zeggen en hoop ze ook nooit nodig te hebben. Prijs was netjes, reviews ook redelijk, vandaar keuze. Vijfje ivm het niet mee willen/kunnen denken over stalling tussen 23:00 en 07:00.
Breng extra Motorfiets aan in mijn verzekeringspolis notabene een motor waar nog geen 1000km pj meegereden gaat worden betaal ik daar de hoofdprijs voor over korting valt niet te praten
duidelijke voorwaarden en uitleg
29-05- 2021 verzekering afgesloten maar de papieren nog steeds niet binnen en het is inmiddels al 08-06-2021. Als ik de papieren binnen heb kan ik pas een oordeel geven of alles is zoals besproken
netjes en goed geregeld met perfecte voorwaarden,
Er werd actief contact opgenomen; wat prettig is bij een gratis tijdelijke verzekering vanwege de koop van de motor.
Hele fijne verzekeraar. Zit hier met zowel particuliere als zakelijke voertuig verzekeringen. Altijd gezellige lui aan de telefoon en zoeken de beste deal voor je uit. Zolang de premies acceptabel blijven en de service zo blijft ga ik hier niet meer weg.
snelle service en mooie prijs
Zeer netjes en attent
Geen antwoordapparaat, maar edn mens aan de tekefoon. Snelle afhandeling en edn scherpe prijs. Top.
De bereikbaarheid en de service is goed. De actieve communicatie mag vlotter. Nadat ik alle benodigde en ingevulde (aanvraag)formulieren pee e-mail had verzonden bleef het een paar weken stil. Nadat ik zelf opnieuw telefonisch contact had gezocht, bleek dat de verzekeraar ook een papieren versie van de (zakelijke) aanvraag verlangde. Iets wat overigens niet meer van deze tijd is. Als ik dat eerder (actief) had vernomen, dan was de aanvraag wellicht 2 weken eerder afgerond. Verder goed afgewikkeld.
duidelijk in communicatie
Na 1 telefoontje is alles geregeld. Top service
Is er nou iets onduidelijk is omtrent verschillende soorten motorrijbewijs en de daarvoor geldende regels zijn de telefonisten altijd behulpzaam met inzichtvol advies. Mijn eerste geknepen motor bijna 5 jaar geleden gekocht en meteen verzekerd nadat ik net geslaagd was voor mijn A2 examen. Deze week mijn tweede motor verzekerd op A rijbewijs en alweer goed advies gekregen voor aankoop. Dankzij een file genoodzaakt om toch voor de online verzekering te moeten kiezen via Combimotors. De behulpzame telefonisten verdienen immers ook vrij. Na veel geduld hebben met slecht bereik was ook de digitale afsluiting succesvol afgerond en kreeg ik de tijdelijke dekking waardoor ik mijn nieuwe aanwinst met een gerust gevoel naar huis kon rijden. Bedankt Combimotor !
Zie boven
Oversluiten in weekend niet mogelijk, dat is jammer. Na het weekend keurig geholpen
Ik heb nog niet zoveel ervaring ben nog maar een paar weken klant bij jullie
Na wat onduidelijkheid in de mailwisseling ff gebeld, bleek dat alles gewoon keurig en duidelijk geregeld was....
nette info
Uitstekende ervaring. Goed en snel geholpen. Mis alleen een digitale polismap. Dat is echt een gemis. Raak overzicht kwijt.
Alleen 1 maar!!! wat ik niet snap is dat de afgesproken prijs ineens hoger is!! Maar hier bel ik nog over,ben net terug van een korte vakantie.
Bij het uitzoeken van een all risk verzekering kwam ik via Combi Motors op de zeer goed geprijsde Quakel verzekering uit. Omdat ik wel enkele vragen over de polis had heb ik contact opgenomen met Combi Motors hier werd ik uiterst vakkundig en zeer vriendelijk te woord gestaan. Wat mij betreft niets dan lof.
Telefonisch contact: De eerste adviseur was er met zijn gedachten niet bij of misschien simpelweg slordig. Zijn informatie over een winterstop klopte niet. Na het ontvangen van de voorlopige polis bleek hij het bedrag voor de aankoopwaardevergoeding foutief genoteerd te hebben. Bijna 3000 euro ten nadele van mij. De tweede adviseur bleek aanzienlijk beter. Zodoende kon de fout hersteld worden en nog, nu wel juiste, informatie verkregen worden.
Meerdere motoren bij Combi Motors verzekerd. Denken mee en zoeken de beste verzekering. Alles snel geregeld
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen. Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.