Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen zijn de ervaringen positief en wordt vriendelijk en behulpzaam personeel vaak genoemd. Klanten waarderen duidelijke communicatie en snelle antwoorden. De premies en voorwaarden worden als gunstig ervaren, en de afhandeling verloopt vaak soepel. De beoordelingen suggereren vertrouwen en tevredenheid met de service.
Al jaren hier verzekerd met diverse motoren te gelijk , duidelijk in uitleg en luisteren goed naar je wensen , gewoon een prima adres met goede prijzen !
12 April 2026
erik
Krommenie
Duidelijk en deskundig geholpen.
11 April 2026
Stefan
Assen
Prettig gesprek aan de telefoon , denken in oplossingen, al met al een prettige ervaring
7 April 2026
Krijn
Capelle aan den IJssel
Beste Krijn,
Bedankt voor uw positieve reactie en fijn om te horen dat u goed geholpen bent!
Met vriendelijke groet,
Team Combi Motors Verzekeringen
Het afsluiten en het contact na vragen was keurig en netjes. En dui
7 April 2026
K.Boersma
Moerdijk
Gelukkig geen ervaringen en dat hoop ik ook nooit te hoeven meemaken!
5 April 2026
Erik
Zoetermeer
Aangenaam contact gehad met personeel. Open, eerlijk en zeer toegankelijk
4 April 2026
Gerd Röhl
Velsen-Noord
Beste Gerd,
Bedankt voor uw positieve review!
Met vriendelijke groet,
Team Combi Motors Verzekeringen
Netje geregeld nette prys fyne dag
31 March 2026
eduard huisman
Houten
Super snel geregeld en geholpen
31 March 2026
Olga
Spijkenisse
Eenvoudig af kunnen sluiten tegen een scherpe prijs.
23 March 2026
Tom
Vlaardingen
Netjes en snel geregeld met 1 contact persoon.
18 March 2026
Corno
Achterveld
Super netjes geregeld van de medewerker. Behulpzaam en een nette prijs voor de allrisk verzekering van mijn motor
18 March 2026
Seppo
Rotterdam
Verkeerde offerte gemaakt, op die basis hebben wij een aankoop gedaan. Die nu niet verzekerd kan worden door die fout.
27 February 2026
Rolf
Tilburg
Vlotte deskundige behandeling door Thymen Hakkoer. Telefonisch niet lang in de wacht maar direct iemand aan de lijn, top!
24 February 2026
Patrick
RIJSWIJK ZH
Hier lang gezeten met mijn motor en autoverzekering. En nu 2 slechte ervaringen verder - vorig jaar met mijn auto een aanrijding gehad in Spanje(buiten mijn schuld om)en ze konden mij daar niet mee helpen omdat ik geen verhaalrechtsbijstand had,hier nog nooit van gehoord en is me ook niet aangeboden bij het telefonisch afsluiten van het stukje autoverzekering. -zat mij niet lekker dus januari weggegaan met auto+motor naar een andere partij,maandpremie motor€53 net betaald,mijn restitutie is lachwekkend ik krijg €12 terug van de resterende maand(ivm kosten stopzetting.echt schandalig
11 February 2026
Kappy Boy Berger
Strijen
Super geholpen met nieuwe motor verzekering af te sluiten . Luid en duidelijk en meedenken.
8 February 2026
M
Ens
Telefonisch goed bereikbaar. Dat is niet vanzelfsprekend vandaag de dag. Vriendelijke medewerkers Behulpzaam Bedankt!
8 February 2026
Marc Derks
Den Bosch
Onlangs via Combi Motors een aanvraag gedaan voor een all-risk verzekering voor mijn nieuwe motor. Omdat ik na de online aanvraag nog even iets wilde checken, belde ik nog even met Combi Motors. Er werd meteen opgenomen en ik werd niet te woord gestaan door een chatbot o.i.d. en ik hoefde ook niet een heel menu door te worstelen. Een mevrouw stond mij vriendelijk te woord en haalde de bij mij aanwezige onduidelijkheid weg. Een week later weer even met Combi Motors gebeld met een vraag over het moment dat ik mijn polis e.d. zou ontvangen. Ook nu werd er meteen opgenomen en dit keer stond een vriendelijke man mij te woord. Hij moest even wat uitzoeken en zou me terugbellen. Dat gebeurde snel en mijn vraag werd goed beantwoord. Als alle bedrijven je zo zouden helpen dan zou dat héél veel mensen blij maken.
6 February 2026
Ton
Den Bosch
In de afgelopen ruim 10 jaar heb ik al verschillende motoren hier verzekerd. Altijd goede, snelle opvolging en telefonisch zeer goed bereikbaar met erg vriendelijke medewerkers..
27 January 2026
Micke
De Meern
Wederom positief en verrassend aanbod, en duidelijk en goede uitleg over mogelijkheden voor mijn gewenste verzekering!
25 January 2026
Jan
Geertruidenberg
Als er weer een klant binnen is
Ruigrok
Den Hoorn
Snelle service, duidelijk advies met voors- en tegens….
Martin
Dordrecht
Na het aankopen van mijn motor ben ik geadviseerd om via dit bedrijf mijn verzekering af te sluiten. Ik ben tevreden over de service.
Ben
Assen
Heb meerdere keren contact gehad en dus verschillende mensen aan de lijn gehad, maar elke keer weer werd ik onwijs vriendelijk en super enthousiast geholpen!
23 December 2025
Jennifer
Schroder
Beste Jennifer, wat super fijn om te horen dat u het contact goed hebt ervaren. Bedankt voor uw positieve review!
Gelukkig geen ervaring mee en dat hoop ik zo te houden wat betreft het gegeven dat ze ook zo goed zijn wanneer er wel een schade of ongeval ontstaat.
14 December 2025
Gerard
Arnhem
Goede vergelijking Na keuze goede follow up
10 December 2025
Henk
Alphen
Combi Motors Verzekeringen, is al meer dan 30 jaar specialist in motorverzekeringen.
Door deze specialisatie en onze jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen u zeer complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen van o.a. ASR, De Goudse, Unigarant, Nationale Nederlanden en Quakel Assuradeuren. U kunt online direct de verzekeringen vergelijken, een offerte maken en de verzekering afsluiten. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172-427035.
Henry Dunantweg 30
2402NR Alphen aan den rijn