Zeer vriendelijk en bekwaam personeel! Ga hier met een smile naar toe en kom er met een smile weer vandaan!
een vriendelijke tandarts (ben eigenlijk bang voor de tandarts), maar hier hoef je niet bang te zijn. Ze doen zo voorzichtig mogelijk en zeggen vooraf wat ze allemaal gaan doen en wat het gaat kosten
Prettig om naar toe te gaan.
goede behandeling
Heb sinds 2 jaar inplantaten..totaal geen problemen meer. Had ik veel eerder moeten doen. Prima tevreden erover en tevens over de nacontroles.
Hele fijne praktijk met zeer prettige medewerkers die je goed voorlichten en op je gemak stellen
Vriendelijke ontvangst receptie en kwalitatieve goede behandeling zowel tandarts danwel mondhygieniste. Er wordt ook naar de patiënt geluisterd.
na wat later te zijn behandeld dan afspraak, netjes excuses aangeboden. Tandarts luistert naar "klant" en mondh. heeft zeer vakkundig en zonder pijn tanden schoongemaakt.
Steeds de nieuwste technieken. Prettig voor de behandeling. Jammer dat de monghygienisten nogal snel wisselen. Niets ten nadelen van de behandeling.
SUPER
Zeer tevreden!