Al jaren goede ervaring met tandarts Ruigewaard.
Voorgaande cijfers spreken voor Zich. Heb zeer goede ervaring met Smile. sprees Voortrekker Zico
Ik kom al van kinds af aan bij mijn tandarts. Zeer tevreden door de jaren heen en altijd vertrouwd
Hoewel het niet mijn leukste uitje is, ben ik dik tevreden over Smile mondzorg
Mijn ervaring is dat ik meer tijd kwijt ben aan het komen en gaan dan aan de behandeling. Enkele reis met de auto is ca. 25 minuten. Wat dat betreft zou ik een tandarts op deze locatie niet hebben uitgezocht. Met openbaar vervoer zou het helemaal een crime worden.
Zoals hierboven aangegeven, ben ik over de behandeling en alles eromheen zeer tevreden. Voor het eerst heb ik na de controle en het schoonmaken een heel pijnlijke mond. Hopelijk gaat dat snel over en het kan gewoon ook aan mij liggen.
Hele vriendelijke assistente en aardige tandarts. Alles wordt heel duidelijk vertelt en oplossingsgericht meegedacht.
Alles is glashelder.
Uitstekend !!!!
Vriendelijk personeel.Zeer bekwaam
de laatste regels in deze brief kan ik niet lezen. geen ervaring ik was er voor het eerst.
geen privacy!!! open ruimtes!! Gert-Jan geweldige tandarts, maar eeuwig zonde deze overstap!!
Vriendelijke en persoonlijke aandacht
Prettige entree, werd snel en correct geholpen Dhr. Ruigewaard kent z'n vak en dat voelt safe.
Onze ervaringen gelden vooral die met tandarts Ruigewaard, al meer dan 30 jaar is hij de tovenaar inzake het gebit van mijn vrouw, mij, mijn schoonouders. Wat deze man kán, zo creatief met gebitszaken als hij is, we vrezen de dag dat hij tandarts áf verkiest te zijn!