Ik ben al lang klant bij Smile mondzorg, en ben zeer tevreden. ik zou zeggen ga zo door jullie zijn toppers
tandsteen verwijderen vind ik wel pijnlijk.
Ook al heb ik het niet op een bezoek aan de tandarts. Over vriendelijkheid service en hygiëne valt niet te klagen . Ik ben zeer tevreden.
Als nu ook de rekening mee valt wordt het SUPER ipv TOP
Tot nu toe (!) altijd vriendelijk en zeer betrokken geholpen en zo goed als pijnloos, door zowel tandarts als mondhygyeniste
Ik moet erg wennen aan de glazen "hokjes" waar je behandeld wordt. Mis de huiselijkheid en het gemoedelijke van de Dunantstraat!!! Ook mis ik een kapstok om zo nodig je natte regenjas aan op te kunnen hangen. Fietsbeugels waar je je fiets veilig aan vast kunt zetten zou heel fijn zijn.
Vriendelijk en goede behandelingen. Ik heb geen klachten gehad.
Prima tandarts, ik hoef gelukkig niet vaak te komen, maar goede algehele ervaring. Locatie in Tilburg Noord vind ik een nadeel.
Behandeling heb ik op dit moment als niet van toepassing aangevinkt. De reden hiervoor is dat de behandeling(en) pas op een latere datum plaats zullen vinden.
Super Fijn geholpen . Geen poespas, precies zeggen waar het op staat. Blij dat ik mijn oude tandarts weer terug heb. Door Receptionist en assistent ook vriendelijk geholpen.