Professioneel en vriendelijk

VIP behandeling, controle + gebitsreiniging. Iedereen die bij deze praktijk werkzaam is, is zeer vriendelijk, informeel maar zeker ook vakbekwaam! Speciale vermelding voor Suzan, zij maakt de behandeling gewoon leuk en gezellig :-) Echt een topper!

Keurig op tijd geholpen en een nette behandeling ondergaan

Ondanks corona tijd vriendelijk en gastvrij ontvangen en dito behandeld, op mijn verzoek geen verdoving maar deze is meerdere malen aangeboden.

Vriendelijk personeel.

Het is er bijna leuk, zo aardig zijn ze daar.

Altijd goed ontvangen, correct in werk en op tijd.

Was weer geweldig

Werd prima geholpen en voorgelicht en ze hield goed rekening met de Corona maatregel Fijn dat ik weer terecht kon 👍

Vriendelijke ontvangst, goede behandeling.

Ook in deze coronatijd werd ik vriendelijk ontvangen. Van tevoren was via mail en telefonisch de maatregelen duidelijk aangegeven. De afspraak was goed getimed. De behandeling correct. Mijn e-mailadres is veranderd: [email protected]

Is prima. Heb niets op of aan te merken.

Alles oké en alles verliep volgens afspraak. Ook goede en duidelijke richtlijnen n.a.v. het Corona virus.

Prima en veilig

Behandeling als normaal=goed Deze keer ook extra veiligheden i.v.m. Coronavirus.

Professioneel

Smile mondzorg gaat, zeker in deze tijden, professioneel om met hun "klanten" en dienstverlening. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Tandartsen, specialisten en andere ondersteuners zijn professionals.

Altijd goed geregeld. Vriendelijke begroeting.

Kom al vanaf denk ik 1971 bij deze praktijk. Prima geregeld .

Zoals altijd weer heel fijn geholpen.

In coronatijd prime maatregelen genomen en op een fijne manier geholpen.

Vriendelijk en vakkundig

Gewoon niks bijzonders.

Werk wordt gedaan. Sinds een tweetal jaren nu cliënt. Het was erg wennen in de omgang. Bij de vorige tandarts was er een band ontstaan en werd er over allerlei zaken gesproken. Het viel me zelfs bij mijn laatste bezoek op dat ik een opmerking maakte en dat ik uiteindelijk met de assistente aan het communiceren was.

Prima!

Mijn ervaring tot nu toe bij deze tandarts is goed! Een rustige en vriendelijke man, die vertrouwen inboezemt!

Prima verzorgd altijd correct niks op aan te merken

Goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

tevreden

mijn ervaring tot dit moment is prima ze doen wat ze moeten doen en ben er tevreden over ben nog niet zolang patiënt van hun maar totnogtoe ben ik tevreden

geen tijd

De tandarts had maar weinig tijd, had echt het gevoel dat hij me de deur uitkeek..

Jullie zijn Tops

Gewoon goed tevreden

Geweldig!

Met klachten werd ik snel geholpen. Vriendelijk en behulpzaam..

Kroonplaatsing met ongelooflijk veel pijn, leuk als je daar van houdt

Na constatering dat er een kroon nodig is voor mijn achterste kies wordt ik hiervoor behandeld en vervolgens blijft het drie weken lang 60gram !!! paracetamol slikken, nogal veel aangezien ik nooit pijnstillers gebruikt heb. Hierbij 2x gebeld maar de receptionist meldt steeds dat het normaal is. De kroon wordt uiteindelijk geplaatst en is spierwit totaal niet kleurend in het geheel wederom met bizar veel pijn. Goed teken dat betekent dat de zenuw nog leeft......tja. Superfijne tandarts waar ik al een generatie eerder op vertrouwde. Tot de volgende keer.

Ben bang voor de tandarts. Daar wordt goed rekening met gehouden.

Snel, zakelijk, vriendelijk.

Al 48 jaar ben ik tevreden over eerst vader en later zoon Beerens. Als dat geen positief oordeel is.

Goed als altijd

Vakmanschap en klantvriendelijk. Al jaren tevreden klant.