Heel goed

Goed en heel fijn.

Gewoon heel goed

Ik moest tussen door komen met een gebroken tand. Maar kon heel snel terecht. Heel fijn

Goed behandeld en top advies.

Goed behandeling en top advies.

prima coronavoorschriften

prima zo

Behandeling was heel grondig zeer tevreden

Correct en vriendelijk. Hygiënisch en vakkundig

Prima.

Rustig, adequaat, op tijd, snel.

Netjes,vriendelijk,op tijd , heb echt vertrouwen in smile mondzorg!

Heel tevreden, uitstekende behandeling, op ieder gestelde vraag een duidelijk antwoord gekregen.

Behandeling is heel ontspannen er wordt voor alles voldoende tijd genomen en zorgvuldig gewerkt/

Ben zeer content.

Een gebitsreinigende behandeling Kreeg ik onlangs, waarover ik zeer waarderend ben, alsook over het consult van de tandarts. Jammerlijk kon ik zijn spraak/info minder goed volgen, o.a. door zijn mondkapje én door mijn slechthorendheid.

vakkundige tandarts-jaarcontrole voorafgegaan door onderhoudsbeurt mondhygiëniste.

Halfjaarlijks tandartsbezoek zoals verwacht keurig op tijd. Onderhoudsbeurt door mondhygiëniste werd deskundig en zonder al te veel pijn netjes afgewerkt. Halfjaarlijkse controle door tandarts vriendelijk en accuraat. Geen klachten; patiënt tevreden naar huis.

Top bedrijf

Van het binnen komen tot het gaan word je gehoord en gezien.

Tevreden over de reeds genoten behandelingen.

Ben nog te kort patiënt om een eerlijke mening te geven maar ben tot op heden tevreden over de behandelingen en afspraaktijden. Bij mijn vorige tandarts was dat wel anders.

Veel aandacht voor de patiënt!

Prima geholpen, met veel aandacht. Niet afgeraffeld.

mijn ervaring was heel goed .

vriendelijke ontvangst ,snel en goed geholpen .

Bezoek is altijd persoonlijk

Vriendelijke bejegening. Mondhygiëniste ontzettend aardig, en dat is al mijn vierde waar ik dit over kan zeggen. Benadering is heel persoonlijk. Heb dit ook laatst tegen haar gezegd.

Behandeling was goed

Wat ik alleen.jammer vind is dat ik nu een vervolg afspraak moest maken om tandsteen te verwijderen en bij tandarts Ruigewaard kon dat meteen bij de controle.

vriendelijke tandarts

ik ben voor de eerste keer bij de nieuwe collega van geert jan geweest sinds hij is vertrokken en dat is ons goed bevallen

Super fijn geholpen

Ik ben best bang om na de tandarts te gaan, En de mondhygiëniste. Maar altijd wordt ik weer vriendelijk en rustig en ontspannen geholpen. Super fijn dus.

Prima behandeling

Ondanks het feit dat ik erg op zag tegen de behandeling (trekken van een kies) uiterst tevreden. Prettige club van mensen altijd daar. Geen enkele napijn gehad. Ook ben ik erg te spreken over de mondhygienisten die voor Smile werken. Bij Smile zelf weken ze met een soort van parelstralen, waardoor dit geen pijn meer doet. De externe mondhygieniste werkt met wat warmer water, waardoor bij haar ook de behandeling pijnloos is. Aanrader dus

Gezien de omstandigheden. Goed

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Het was goed geregeld netjes 1-5meter uit elkaar en niet veel mensen binnen super

Heel zorgzaam

Suzanne hield veel rekening met mij

Nieuwe tandarts

Adequaat geholpen