Beste keuze die ik ooit heb gemaakt!
Als ik ooit ergens bang voor ben geweest is het wel de tandarts. Dat begon vroeger al bij de schooltandarts. Ik ben inmiddels bijna 62 jaar, dus dat is wel even geleden. Dat waren pas beulen. Was ook wel een heel andere tijd. Naderhand andere tandartsen gehad, verkeerde protheses (tand uitval e.d.) dus liever niet dan wel. Ik kon niet eens eten met die dingen in. En toen kwam mijn 25-jarig jubileum (5 jaar geleden) op het werk er aan. Er moest iets gebeuren want ik wilde toch goed voor de dag komen. Gegoogeld (recensies) en toen kwam ik op Smile. Afspraak gemaakt, situatie uitgelegd en er uiteindelijk naar toe gegaan.
Vriendelijke mensen, alles wordt uitgelegd en vooral goede nazorg.
Ik had bij mijn jubileum een receptie en daar had ik mijn noodgebit in. Alles is er uit gegaan. En dat zag er al prachtig uit. Heel wat complimenten over gehad. 9 maanden later het definitieve. Uiteindelijk implantaat (klik gebit onder).
Ik ben vooral te spreken over de moderne praktijk, tot zelf tv boven de stoel waar je behandeld wordt, receptionisten. Vriendelijke en aardige dames, waar je ook terecht kunt met je vragen over de rekeningen e.d. Ik heb een totaal traject gehad van ongeveer 4 jaar (moet van ziekenfonds) en uiteindelijk implantaten.
Complimenten voor Gijs en de Tandarts de heer Beerens. Vakmensen.
Als ik ergens spijt van heb is het feit dat ik nooit eerder ben gegaan.
Ik kan weer goed voor de dag komen en goed eten met mijn nieuwe tanden. Je komt binnen en ze kennen je bij naam. Goed gevoel toch?
Dus ook complimenten voor de dames achter de balie van de receptie. Ik kom daar echt binnen en ga met een "SMILE", want ik heb elk half jaar een afspraak en zie het als een APK.
Bedankt mensen.