Ben uitstekend en naar wens geholpen.

Vertrouwen in een goede behandeling, en is ook zo gebleken.

Kies moeten laten trekken, uiteindelijk goed resultaat

vriendelijk. rustig en ik neem aan kundig

Gied behandeld

Mijn complimenten: was op tijd mij ophalen voor behandeling dus ik stond eerder klaar buiten.

Verstandskies laten trekken

Ik moest een verstandskies laten trekken en zag hier erg tegen op. Tandarts van Houten was erg proffesioneel en vriendelijk. Ze vroeg me hoe ze me kon helpen en deed dit ook. Hierdoor viel het allemaal mee en stond ik zo weer buiten. Erg blij met een tandarts zoals zij!

top !

mijn kies was gebroken , kon volgende dag meteen terecht bij een andere tandarts leuke asistente leuke tandarts snel geholpen en dag erna nog gebeld hoe het ging dus top !'

Iedereen is zo vriendelijk, ze stellen je op je gemak, en hebben echt tijd voor je !!

Goed en snel geholpen

Mijn ervaring is altijd dat men vriendelijk is en dat je als cliënt snel en goed wordt geholpen.

Vriendelijke assistenten

Vriendelijke assistenten

Mondhygiëniste deed het fantastisch Niet pijnlijk. Rustig. Met uitleg

Fantastich

Ik ben geweldig geholpen door Noëlle en team. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Het blijft zo afstandelijk en zakelijk.

Behandelingen worden uitgevoerd , maar dat is het. We waren zo verwent , maar de wereld verandert en de intermenselijke relatie ook.

Goed geholpen en mooi opTijd

Aardige mensen goed geholpen

tevreden

tevreden

Snel en goed geholpen.

Ik had een technisch probleem met meetapparatuur voor het knarsen. De apparatuur is vervangen.

Prettig ervaring

Door negatieve ervaringen in het verleden zit ik nooit lekker in een tandarts stoel. Maar sinds ik bij Tandarts de Ruigewaard ben is dit vertrouwen helemaal terug. Helaas ging mnr met pensioen. Verdient natuurlijk wel spannend wat voor tandarts ervoor terug kwam. Maar mnr R. OsmanTallou me meteen op me gemak. Met een hele fijne assistente. Dank je wel.

Snelle pijnloze behandeling

Vriendelijk en professioneel

Goed geholpen

Weer perfect, vriendelijk en vakkundig geholpen!

In een rustige omgeving met vriendelijke medewerkers vakkundig geholpen door tandarts Beerens en zijn assistenten.

Stipt en kundig.

Goed en correct geholpen.

Netjes geholpen

Ik was al een tijdje niet meer geweest, i.v.m. financiële problemen en daar werd begrip voor getoond. Er werd niet doorgepraat over waarom ik niet eerder ben gekomen.

Fijne tandarts

Zeer tevreden met behandelingen

Snel en professioneel geholpen

Zo fijn dat ik meteen dezelfde dag terecht kon en ook dezelfde dag geholpen ben. Het is toch een raar gezicht om zonder voortand rond te lopen:) Ik ben nog nooit zo blij geweest met het mondkapje:)

Perfecte ontvangst en behandeling.

Prettige en rustige ontvangst bij binnenkomst bij de receptioniste. Vakkundige, rustige en zeer prettige begeleiding en behandeling tijdens de controlesessie.

Aardig en professioneel

Duidelijke uitleg over alles wat er gedaan wordt, uitstekende begeleiding, en vriendelijk personeel. Helemaal top.