Een en al teleurstelling

Spullen besteld met groot in het scherm bij alle producten voor 22:00 besteld morgen geleverd. Ik had de spullen namelijk echt nodig, elektricien staat ingepland. Je raadt het al spullen zijn er niet! Na gebeld. Spullen waren niet verstuurd, er was enige vertraging. Kan niet als je groot zet op je website voor 22:00 besteld de volgende dag geleverd. Stuur dan maar een koerier was mijn antwoord. Ook dit was niet mogelijk. 10 minuten later gebeld om de order te annuleren, was ook niet mogelijk. Spullen waren al verstuurd.... Gewoon niet allekabels.nl selecteren, maar gewoon 1 van de andere webshops is mijn advies. Scheelt je een hoop ergenis. Mark

Zeer snelle en goede levering

Groot assortiment en snel in huis tegen goede tarieven

redelijk goed vindbaar en bezorging

Duidelijke informatie - snelle levering

Gewoon prima service

‘S avonds om 21.45 uur besteld, volgende dag geleverd

goed, alleen vervelend dat ik nu om de haverklap weer zo'n verzoek krijg.

Positief

Alle kabels heeft veel meer dan alleen kabels

Ontvangen zoals op de site vermeld

Snelle levering en op correcte wijze ingepakt en verzonden

Snelle levering, goed product

tevreden over levering en product

snel en goed

snel en goed geregeld. bestelde materialen van zeer goede kwaliteit

Zeer goec

Gewoon goed en snelle levering

Zo ik boven al omschreef goed en snel, naar alle tevredenheid.

Goed en snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis... super...

alles netjes afgewerkt en nagekomen

Tot op heden alleen maar goede ervaringen bij alle kabels

Prima kabel, prima bedrijf.

Goede prijs voor een degelijke kabel. Zeer snel bezorgd. Top.

Snelle levering en duidelijke website

Goede kwaliteit spullen - goede support na verkeerde bestelling

De kabels, stekkers en tang zijn van goede kwaliteit. Ik had een kabel besteld met een lange levertijd. Allekabels.nl veranderde de bestelling soepeltjes toen ik mij dit realiseerde. De levering was daarna snel.

Zeer vlotte aflevering!

Duidelijke website en prima levering!

Snelle service

Snel en deskundig. Simpel.

Nvt

Nvt

Levering van a tot z goed verzorgt

Je wordt goed op de hoogte gehouden Van de verzending Levering op tijd

Soepel bestelproces en prompte levering!

Snel en precies het soort doos dat ik nodig had

Het staat er al in een zin. Het ging vlug, de doos is goed, dat betekent dat de afbeeldingen op de website duidelijk waren.

superervaring. Heel erg snel

Alle producten waren daags na bestelling al binnen. Kan eigenlijk niet beter! Dank voor de service en tot de volgende keer.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.