Prima adapter

Supersnelle levering en adapter doet wat ie moet doen

Prettig geholpen.

Correct en vlot geregeld.

Heel goed

Goede en snelle service!!

Goede en snelle service!!

Snelle levering

Prima geregeld.

Super snelle levering

Prima bedrijf

Snel/ goed /prima prijs

Prima geregeld

Overzichtelijke website en na het bestellen snel in huis

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle levering

Snelle levering alles goed in gepakt

uitstekend artikel, snel en goed geleverd

uitstekend artikel, snel en goed geleverd

Goede kabels snel geleverd.

Goede kabels snel geleverd.

De kabel was erg snel bezorgd en kon daardoor snel genoeg gebruik maken van de 4k tv ontvanger kpn

De kabel was erg snel bezorgd zodat ik meteen van de 4k tv ontvanger van kpn van hogere tv kwaliteit kon genieten heel erg bedankt daarvoor.

Product en levering in orde

Makkelijk een keuze te maken. Product kwam goed verpakt aan.

snelle bezorging produkten zoals omschreven

De bezorging was snel, en goed. De produkten waren zoals omschreven en bevallen tot nu toe goed.

Breed assortiment, overzichtelijk gepresenteerd en goede bezorging

Als je een kabel zoekt dan ben je hier aan het juiste adres. Overzichtelijk gepresenteerd, makkelijk te bestellen en correcte en vlotte levering

‘S avonds besteld en de volgende dag bezorgd. Fantastisch bedankt.

HOPELOOS !!!

Bestel NOOIT iets bij Allekabels dat je DRINGEND nodig hebt !!! Pas na 6 dagen kwam de bestelling aan en dan ontbrak er nog een product. Na wel 10 e-mails heeft nog niemand bij de klantendienst het probleem gesnapt ... zo moeilijk is het nochtans niet : als er iets ontbreekt moet het nagestuurd worden. We blijven dus wachten ... en wachten .... en wachten ... tot iemand het snapt ...

Snel geleverd.

Prima prijs / kwaliteit verhouding

De omschrijving klopt met de uitvoering van de lamp. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Ik ben tevreden met de lampen.

Prima zoals altijd.

Paar bestellingen. Altijd goed.

Retourneren van je product is bijna onmogelijk

Middels een formulier welke verstopt zit op de website en extreem veel informatie nodig heeft. Ouderwetse service

Snelle levering en keurig verpakt!

Prima!

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteisverhouding

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.