Onvriendelijke richting klant die informatie niet goed ziet

Ik heb buitenlampjes gekocht met IP44, mijn ervaring met IP44 is dat het buiten kan hangen. Zo ook deze lampjes buiten gehangen, beginnen na een week al roestplekken te tonen. Wordt erop gewezen dat ik bij de informatie op IP44 kan aanklikken en dat er staat dat het alleen spatwaterdicht is, ik zou er ook op kunnen Googelen. Dan zie ik dat het alleen spatwaterdicht is. Als klant geef ik aan dat ik deze informatie onduidelijk vindt, zeker omdat mijn andere lampjes het gewoon prima doen. Daar hebben ze geen boodschap aan, ik moet beter kijken op hun website. Die blijkbaar zo duidelijk voor hun is dat het voor de gebruiker ook duidelijk genoeg moet zijn. Slechte service om je klant zo te woord te staan. Het product kan niet meer retour dus ik zit met kapotte lampjes die behoorlijk duur waren, terwijl ik er zelf op hun website ben ingestonken door lampjes te kopen die onder buitenverlichting hangen.

Snelle service

Ik had een verkeerde kabel ontvangen. Nadat ik hier een melding van had gemaakt was het probleem binnen een paar uur opgelost en was de nieuwe kabel onderweg. En de verkeerde mocht ik houden.

Je besteld en heb het na 2 werkdagen en keurige netjes verpakt gr henny los

Voor installatie bleek ik het verkeerde besteld te hebben. Probleem voorgelegd en kreeg binnen een aantal uren antwoord met een retournummer. Toen het geretourneerde gearriveerd was netjes een mail hiervan ontvangen. Topservice!!

Topservice

Heel snelle levering van bestelde kerstverlichting, en nog sneller een nieuw exemplaar toen een van de eerder verzonden niet bleek te werken.

Problemen worden probleemloos opgelost.

Nette en tijdige levering. Keurige informatie over de bestelling.

AAA customer service

I am recommending Allekabels after my package has was lost by the transportation company, Allekabels send me a new one and all arrived on time in the end. Thank you, will be a pleasure to do the next shopping here.

• Would you recommend us? Yes

Geweldige Service

Kabel gekocht die en defect bleek te hebben. Gemeld bij alle kabels en direct een respons gehad.. nieuwe kabel opgestuurd en volgende dag ontvangen. Dus perfecte service!!

Goed opgelost

Door post.nl was mijn bestelling zoekgeraakt. Alle kabels was zo coulant om een nieuwe bestelling kosteloos nogmaals te verzenden. Nu maar hopen dat die wel aankomt

Besteld en al heel snel in huis

Als ik weer eens iets nodig he weet ik jullie te vinden

Geweldig!

Zeer betrokken medewerkers, zondagavond bestelling gedaan en vandaag, maandag, de bestelling al ontvangen! Geweldige klantenservice die zelfs op zondagavond vragen beantwoord! Kortom geweldig!

Concurrerende prijs en uitstekende service

Na diverse bestellingen bij Allekabels.nl ging het rond het Sinterklaas weekend van 2020 mis. De kabel verzonden als brievenpost met PostNL kwam niet aan. Na 4 dagen gereclameerd en vervolgens heeft Allekabels een dosier gemaakt en gevraagd om nog een dag of 4 te wachten. Na 8 dagen wederom gereclameerd en per omgaande bericht gekregen dat PostNL het pakketje als vermist beschouwde. Vervolgens heeft Allekabels een nieuw kabel verstuurd via brievenpost van PostNL, die twee dagen later in de bus lag. In een woord KLASSE!

Een vraag stellen per mail werkt goed! Goed en snel, een paar uur later, advies. Het geadviseerde verbindingskabeltje (tussen vga beeldscherm en USB ) werd de volgende dag geleverd en werkt perfect.

Snelle service en levering!

Bestellen gaat makkelijk, levering is heel snel. Goede service en betrouwbaar,

Betrouwbaar en zeer snelle levering

21:55 besteld volgende dag 10:00 geleverd. Klantenservice werkt professioneel.

Goede en snelle service

Door PostNL een bestelling niet bezorgd die wel door allekabels verzonden was. Binnen een dag opnieuw bestelling opgestuurd. Hoop dat levering door PostNL wel vandaag is.

Erg snelle en vriendelijke service

Ik had zelf een fout gemaakt met een bestelling. Dit werd op een zeer snelle en vriendelijke manier recht gezet. Kortom erg tevreden over de service en producten!

Snelle levering, niet moeilijk doen en groot aanbod

Het aanbod is enorm. De meeste bestellingen zijn de volgende dag al binnen. 1 keer is een stuk briefpost zoekgeraakt, waarna de bestelling nogmaals werd toegestuurd. Prima service. 2 weken later kreeg ik de zoekgeraakte post alsnog thuisbezorgd en men vertelde me dat ik deze mocht houden. Nice. Over terugsturen wordt niet moeilijk gedaan en je krijgt je geld heel snel terug. Klein negatief puntje is dat je overal bezorgkosten voor moet betalen, wat bij vele andere bedrijven niet zo is.

In de avonduren besteld 2 dagen later in huis (vertraging door post.nl).

Klasse

Ik had wat besteld en na drie dagen nog niets geleverd gekregen. Contact gehad met klantenservice. Wat bleek het pakket was vermist bij PostNL. Kan gebeuren natuurlijk. Dezelfde dag werd mijn bestelling nog een keer opgestuurd en die was na een dag binnen. Twee dagen later alsnog de vermissende bestelling gehad. Na contact met de klantenservice werd er gemeld dat ik die kosteloos mocht behouden. Perfecte service zo. Erg blij mee.

super service!!

Ik had een netwerkkabel besteld. Hij werd dezelfde avond door Allekabels verstuurd. Na een week was hij nog niet bezorgd door PostNL brievenbuspost, ws door alle drukte in de decembermaand. Ik heb de klantenservice van Allekabels benaderd, en die besloot de bestelling opnieuw te verzenden. Die kwam 1 dag later aan. Zal je net zien: 5 dagen later komt ook die eerste kabel aan! Ik heb Allekabels dat laten weten, en gezegd dat ik, in plaats van terugsturen, die extra kabel ook graag wilde betalen. Ik kreeg zojuist hun reactie: ik mag die extra kabel kosteloos behouden. Kijk, DAT is nu super-service (=meer dan te verwachten service)! Dikke pluim voor Allekabels, en ze hebben er een vaste klant bij!!!

Zeer klantgericht!

Door problemen van PostNL kwam mijn bestelling niet binnen de termijn die Allekabels.nl noemde. In de bestelbevestiging stond dat ik contact moest opnemen als mijn bestelling niet binnen drie werkdagen bezorgd zou zijn. Na nog iets langer gewacht te hebben, heb ik inderdaad contact opgenomen en heb erbij verteld dat dit waarschijnlijk kwam door drukte bij PostNL. Ondanks dat werd voor mij geheel kosteloos een nieuwe bestelling aangemaakt. Deze was de volgende dag binnen. Een dag later kwam de oorspronkelijke bestelling ook binnen. Wederom heb ik contact opgenomen met Allekabels.nl om te vertellen dat ik de bestelling graag wilde terugsturen. Op mijn eigen kosten, want Allekabels.nl had al genoeg voor me gedaan, terwijl het ook buiten hun verantwoordelijkheid en macht lag. Ik kreeg als reactie dat ik beide bestellingen mocht houden. Dát is nog eens klantvriendelijk!

uitstekende service

Externe behuizing voor een harde schijf besteld, maar zelf niet goed opgelet. Daardoor verkeerde product ontvangen. Uitstekende hulp ontvangen bij het uitzoeken van een passend product en prima deal mbt het al ontvangen product. Top service: deskundig, geduldig en klantvriendelijk!

Zeer goede service en coulance

Ik heb op 26-11-20 een bestelling gedaan, men waarschuwde dat vanwege de drukte bij PostNL het pakketje later in de brievenbus zal vallen. Na een klein weekje nog niets ontvangen, dus heb ik dat gemeld bij de klantenservice. Ik kreeg een mailtje dat mijn pakketje definitief zoek geraakt was bij PostNL, en dat ze een nieuwe zending zouden sturen. Op 8-12 viel het in de brievenbus en een dag later de tweede zending. Ik heb gebeld met de klantenservice omdat ik geen misbruik wil maken van deze situatie. Om het pakketje terug te sturen op hun kosten, hebben ze het mijn geschonken omdat de waarde van het pakketje iets meer was dan de koste van het terug sturen. Dat vond ik zeer coulant en een geweldige service.

Prima product, goede levering

Volgende keer weer

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.