Betrouwbaar

Super snelle levering, goed werkende website

Bestellen, 1-2 dagen gewacht, binnen! Installeren en genieten!!

Hartelijk bedankt Allkabels! Netjes op tijd geleverd. Ik heb de deurbel al geinstalleerd. En het is een top product! Kan nu eindelijk het volume regelen van de deurbel. Dit vanwege een kleine van 1 die soms op de dag ligt te slapen. Nogmaals bedankt en tot ziens!

Prima product, snel bezorgd

Stekkerdoos van goede kwaliteit en nette prijs. Ondanks kerstdrukte snel bezorgd. Tevreden!

Bestelling ging vlot apparaat en of app functioneren niet. Dus rulst Aat nul minus de aankoopprijs

Zie hier boven. Apparaat valt niet in te stellen. Dat kan apparaat liggen maar ook aan de app. Dus als ik het apparaat terug kon sturen en mijn geld retour zou ontvangen zou dat welkom zijn. Of jullie moeten beschikken over functionerend alternatief

Ik heb mijn bestelling van 15/12 nooit onvangen

Ik heb mijn bestelling van 15/12 nooit onvangen

Snelle levering van een super HDMI kabel

Goede omschrijving van het artikel. Makkelijk besteld. Snel geleverd. Goed verpakt. Heel tevreden.

Snelle levering

Snelle levering

Snel en goed.

Veel soorten, goede kwaliteit tegen een verantwoorde prijs.

Ik ben niet tevreden

Ik heb een dimmer gekocht maar daar zit dan geen fatsoenlijke en Nederlandse handleiding bij. Er zijn meer mensen met dit probleem maar ik zou nog steeds graag een goede handleiding ontvangen of een site waar die staat.

Snel, duidelijk, top!

Duidelijke website , snel geleverd.

Bestelling nog niet ontvangen

Als ik mijn bestelling binnen had gekregen kon her beoordelen maar ik heb een tv steun besteld op 2 december maar tot op heden nog niks ontvangen bij postnl gaat de bezorg update tot 7 december daarna niks meer van vernomen dus ik ben tot nu nog niet echt tevreden

Super service

Had verkeerde adapter ontvangen. Hierover gebeld en de volgende dag al de goede geleverd gekregen. Super

Waardeloos

Cat 7 kabel besteld, ruim voor 22.00 u ( dus volgende dag levering volgens de site ) omdat ik haast had. Krijg de kabel uiteraard NIET de volgende dag, maar twee dagen later. Blijkt het een Cat7 kabel ( ok ) met Cat6 connectoren ( NIET OK ). En komt uit China. Helaas, dit dus nooit, maar dan ook echt nooit meer.

Helemaal super!

Mega snelle levering!

Super service

Mijn pakketje werd geweigerd bij een post nl afhaalpunt en retour afzender gestuurd, 1 mailtje naar alle kabels en er werd een nieuwe zending gestuurd naar een ander adres. Kortom top service.

slechte klantenservice

Verkeerd produkt geleverd. Klantenservice onbereikbaar en reageert niet op e-mail.

Prima service! Na levering van waarschijnlijk defecte kabel wordt er snel een nieuw exemplaar gestuurd.

Snelle, goede levering. Wel meerdere mails om dit in te vullen.

Goed spul, goede prijs. Zou zo weer bestellen als er een lockdown is.

Service zoals het hoort

Een paar lichtsnoeren besteld bij Allekabels.nl. Levering was mooi op tijd, wat al een prestatie is in de drukke kerstperiode. 1 Lichtsnoer bleek het niet helemaal te doen helaas. Een mailtje gestuurd hierover en er werd direct een nieuw snoer verstuurd. Ook weer supersnel geleverd. Topservice Allekabels.nl. Ga zo door!

Voldeed

uitmuntend

een product heb ik niet ontvangen en terwijl de bezorger niet het probleem heeft opgelost heeft Allekabels.nl mij zeer snel geantwoord en direct een nieuw product toe gestuurd. de irritatie die de bezorgen bij mij heeft verwekt heeft Allekabels.nl direct weg genomen. een betere service is naar mijn mening niet mogelijk vandaar de max score.

Snelle Levering

Tijdens "Black Friday" een TV gekocht via een andere site. Ik wilde een bijpassende TV Beugel. Vervolgens bij "Allekabels.nl" een geschikte beugel gevonden. Ondanks de drukte van Black Friday was de beugel (tot mijn eigen verbazing) de volgende dag gewoon bezorgd. Dus was zeer te spreken over de snelle levering. Over het product zelf (TV beugel voor 75" TV) was ik minder te spreken. Kwalitatief is het redelijk ok. Stevig. Minpunten; - Er zaten wel schroeven voor bevestiging aan de muur, maar niet voor bevestiging aan de TV. Hiervoor nog een aparte bezoek gebracht aan de Hornbach. - Tevens was de gebruiksaanwijzing/installatiehandleiding bar slecht. Moest even puzzelen voordat ik door had hoe het de TV bevestigd moest worden. - de 75" Tv is groot en het mechanisme om het op de muur af te stellen werkt niet goed. (terwijl de TV aan de muur hangt is het heel lastig om de TV te kantelen en/of hoger/lager in te stellen). Dus wat je doet is, je stelt het af, bevestigd het op de muur. Als het dan niet goed staat (zoals bij mij), dan haal je de TV weer van de muur, probeert het aan te passen en bevestig het weer op de muur. Uiteindelijk wel de juiste verhouding gevonden (na 2 x van de muur gehaald te hebben), maar duurde vrij lang. Was hier dus niet tevreden over.

Vervanging product.

Ik had 2 lampen besteld en snel gekregen. 1 bleek defect te zijn. Dat is iets wat gewoon kan gebeuren. Na een mail naar alle kabels kreeg ik bericht dat ik direct een vervangende lamp kreeg toegezonden. De service bij hen is geweldig. Ik heb vaker bij hen besteld en kan ze van harte aanbevelen.

Top service!

Omdat de winkels gesloten zijn heb ik via Allekabels.nl 3 dezelfde batterijtjes gekocht. Bij de levering is er één verkeerd product geleverd. Na wat mail verkeer over en weer met snelle reacties, is het juiste product alsnog direct geleverd en kon ik het niet gewenste product behouden.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.