Service

Snelle levering

Snel, efficiënt en klantvriendelijk gereageerd

Geen nonsense, leveren wat er gevraagd wordt en support geven indien gewenst!

Meerdere bestellingen gedaan via internet, altijd netjes op tijd op aangegeven dagen afgeleverd en nooit een probleem gehad. Helaas bleek een geleverde kabel (USB-C naar DVI-D) na een vijf weken in gebruik te zijn geweest defect geraakt. Allekabels een email gestuurd en binnen afzienbare tijd een bericht terug dat er een nieuwe kabel opgestuurd wordt! Hoezo no-nonsense? Geen onzinnige vragen maar naar de klant luisteren en de defect omschrijving juist en direct verstaan. Klasse support!!!

Alles snel geleverd en werkt naar behoren.

De bestelde artikelen werden de volgende werkdag bezorgd, ondanks de kerstdrukte. De artikelen waren aantrekkelijk geprijsd en werken naar behoren. Heel goed dus!

Snelle service

Top!

Keurig op tijd en netjes verpakt

Bestelling voldeed volledig aan verwachting

Snelle levering van het juiste product

Via internet heb ik nog niet eerder bij Allekabels iets besteld, maar de levering van de kabel voldeed aan mijn verwachtingen.

Zoals altijd correcte afhandeling en natuurlijk snelle levering

Mijn ervaringen uit het verleden en afhandeling van de laatste bestelling bij Allekabels.nl

snel gevonden en prima kwaliteit

Voor een reis moest ik een stekker adapter hebben en een verdeeldoos. Die waren snel gevonden en er was bijzonder veel keus om het precies naar mijn wens te maken. Terwijl ik op de website zat, kwam ik tevens nog andere kabels en spullen tegen die ik eigenlijk ook wel kon gebruiken en zo was mijn bezoek dubbel prima. De spullen werden cf. belofte bezorgd. Helemaal tevreden.

Snelle en uitstekende service. Perfect op alle vlakken

Supersnelle en juiste levering.

Top!

Snelle levering en goede communicatie omtrent bestelling/levering.

Onprettig

Getriggerd door de belofte van een snelle levering heb ik een tweetal artikelen besteld. 3 dagen na de bestelling neem ik zelf maar eens contact op omdat 'het beloofde op de hoogte houden van de status van de order' niet gebeurt. Dame aan de lijn die getraind is in het keurig aanspreken van de klant en (gemaakt) begrip toont. Levering is vertraagd omdat het druk is. Daar kan ik nog inkomen maar had het even gemeld.... Op mijn vraag of het vandaag verstuurd zou worden (3 dagen na bestelling) kon ze geen duidelijk antwoord geven. Ze stond tenslotte niet in het magazijn. Ze wilde me wel op de prioriteitenlijst zetten. Ik snap best dat het druk kan zijn maar dat neemt niet weg dat je dan je klanten maar dom laat wachten. Stop met loze beloftes als je ze niet waar kunt maken, of houdt mensen op de hoogte zoals je beloofd in de orderbevestiging

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Ik gad een kapotte fotolijst en zonder problemen binnen een dag een nieuwe!! Dat noem ik service!!

hele slechte service

Ik heb een ondeugdelijk artikel ontvangen. De links op hun site naar het retourneren, werken niet. De telefoon is constant in gesprek en op e-mail wordt niet gereageerd. Het is nu alweer ruim twee weken geleden dat ik mailde. Tot op heden geen enkele reactie. Nu zou ik al 3 dagen worden teruggebeld, maar geen reactie.

Geweldig en snel!

Super snelle levering, volgende dag al in huis. En de kwaliteit is super. Helemaal naar verwachting!

Snelle levering, prima prijs

Ik ben zeer tevreden met allekabels.nl Ik bestelde er al eerder en ook nu kon ik hier weer goed terecht. De prijs voor het verloopkabeltje lag behoorlijk onder die van andere aanbieders en de combinatie-aankoop van oortjes maakte die deal ook nog eens aangenaam. Klasse!

duidelijk, makkelijk snel

s'avonds besteld, dag later in huis!

geen kontakt mogelijk

Betaling is geweigerd of afgebroken en kan geet kontakt opnemen hoe te handelen. bellen, kontaktformulier etc alles werkt niet. 7622839

Prima service en levering

Prima service en levering

Uitstekend product van degelijke kwaliteit. Snelle levering.

Snel geleverd

Goede zaak.

Jammer dat ik niet aan de zaak kan afhalen.

Prima product!!

Prima levering, prima pruduct.

Prima en snel

Als zeer prettig

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.