Zeer snel geleverd en een goede prijs. Al de derde keer dat ik bij dit bedrijf iets besteld heb en iedere keer naar tevredenheid. Ik kan deze firma met een gerust hart aanbevelen.

Zonde geld

Ik heb een HDMI-VGA adapter besteld voor een schappelijke prijs. Na 1 avond te hebben gewerkt, werkt de adapter nu niet meer. Zonde van mijn tijd en mijn geld..............

Wat een slecht bedrijf .

Adverteren met voor 22 uur besteld morgen in huis . Ik ben 5 dagen verder nog steeds geen pakket en de klantenservice zegt dat ik moet wachten tot het pakket retour is bij alle kabels en dan pas sturen ze het opnieuw naar mij. Nu hopen dat ik ooit nog mijn bestelde pakket krijg.en in wat voor staat. Dankjewel alle kabels Ik heb inmiddels mijn pakket opgehaald bij een ander afhaalpunt als afgesproken .dit is een fout van DHL.. Daarom geef ik nu een ster meer nadat ik wel geholpen werdt door de klantenservice. Gr Gerard

Fantasch materiaal en snel geleverd

Ik had een tv beugel besteld hij zit goed vast en werd snel geleverd.

Snel geleverd

Mooie prijs snel geleverd

Snelle levering

Opgelost

De tochtstrips die ik besteld heb plakken niet, bedrijf reageert niet op mijn e-mail. Vandaag is er contact met mij opgenomen door een vriendelijke dame en is het probleem opgelost. Ik krijg mijn geld terug en ze gaan het product evalueren. Dank!

raar

Nou wacht al drie dagen maar nog steeds niks, of het ligt aan de bezorger of?

Verkeerde levering, maar super opgelost!

Had een aantal kabels besteld. Na ontvangst was ik teleurgesteld omdat niet alle kabels juist waren. Na een mailtje hebben ze meteen de juiste kabel opgestuurd en de verkeerde kabel mocht ik houden. Dus hoefde geen moeite te doen deze weer op te sturen. Top service! Was mn 1ste ervaring, maar bestel in de toekomst zeker nog eens. :) Groet, Erik

goed geholpen

Prettig en goed info over het product

Heel mooie telefoon!

Ik heb bij allekabels een mooie retrotelefoon gekocht, zwart bakeliet met hoorn en snoertje. Doet het prima! Ziet er gaaf uit! Snel bezorgd!

Post.nl verziekt het weer

Pakket voor de deur gelegd zonder aan te bellen.

Perfect op tijd geleverd.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling kabel was niet goed maar kreeg snel een mail en ze hebben het opgelost! Top service

telefonisch atijd goed advies, snelle levering en probleemloos retourneren

telefonisch atijd goed advies, snelle levering en probleemloos retourneren simpelweg een fijn, vakkundig, klantgericht bedrijf hetgeen de reden is waarom ik vaak hier koop Martijn Biesheuvel heemstede

Prima en klantvriendelijke service

Mijn bestelde lijst kwam ondanks dat deze goed verpakt was, kapot aan! Het glas was helemaal in stukken! ( waarschijnlijk tijdens het vervoer gebeurd) Op de verpakking zat een sticker met daarop een telefoonnummer waarmee je contact kon opnemen bij glasbreuk. Na een zeer klantvriendelijk contact kon ik na het mailen van een foto van de glasbreuk een nieuwe lijst toegestuurd krijgen! Deze inmiddels helemaal heel ontvangen! Een 10 met een griffel voor deze firma voor de uitstekende service!!!

Snelle service en goede prijs

Bestelproces ging snel en simpel. Ook bezorging was vlot. En voor een schappelijke prijs.

Snelle levering en goed overzicht van leveringsdatum.

Geen opmerkingen.

Snelle en correcte levering. Top

Het artikel is makkelijk te vinden op de site. En het bestellen ervan gaat nog sneller oftewel de klantvriendelijkheid is top.

Op tijd

Slechte spullen

1051 Jack verloopstekker - - Zwart 1 1283414 Jack kabel - 2 meter - Zwart 1 Verloopstekker functioneert niet. Jack Kabel functioneert ook niet, 3.5 aansluiting is scheef en valt meteen uit mijn koptelefoon bij gebruik. Heb na mijn klachten telefonisch overlegd en krijg tot mijn volle tevredenheid mijn geld terug.

Snel bezorgd en was prima

Snel geleverd wat ik nodig had. De juiste kabel voor de juiste telefoon

Super snelle levering, ondanks de drukte

Goed.

Het bestelde snel, goed en niet duur binnen gekregen.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.