Prima aanvulling

Alle kabels heeft veel toegevoegde waarde op het gebied van de aangeboden producten. Prima site en snelle bezorging

Ik had een probleem met een besteld artikel. De klantenservice reageerde heel snel. Zelfs in het weekend. Het is naar volle tevredenheid opgelost.

Helemaal goed,ga zo door

levering goed, maar retouren volledig voor eigen rekening

De kabels zijn soms erg krap bemeten. De levering is goed en snel. In geval van een retour, moet de klant alle verzendkosten zelf betalen, ook al lijkt het eerst van niet. Als troostprijs kun je dan een kadobonnetje kiezen, sommigen daarvan moet je direct besteden.... andere krijg je gelukkig ook per mail. Mijn conclusie: allekabels ruikt wel onraad ....

kapot product, geld weg....

Product ontvangen echter was defect (DVI connector paste er onmogelijk in). Mochten het terugsturen op onze eigen kosten á 7 euro of het product houden en 7 euro compensatie krijgen.... Weg geld en lege handen. Mail gestuurd dat wij dit niet redelijk vinden, geen reactie.... Update: Allekabels heeft contact opgenomen en het netjes opgelost. Nieuw product gestuurd en deze past wel!

top ruime keus en goedkoop

mooie site makkelijk zoeken wat je nodig hebt en goedkoop . snel geleverd . zeker weer

Goed en snel

Goede prijs/kwaliteit verhouding. En razendsnel geleverd. Super!

Is prima

Prima wat moet je ervan zeggen bestellen leveren Done

Snelle levering, goede kwaliteit producten, kortom prima.

Positief. Voortaan kijk ik eerst op deze website.

prima levering

goede artikelen ,en snelle levering

Snelle levering

Product precies zoals beschreven. Snelle levering.

Ik ben tevreden met de diensten van allakabels.

Alles goed verlopen

Duidelijke site. Goede en snelle levering

Bestelling snel en eenvoudig.

Prima ervaring

Gister besteld, vandaag in huis, keurig verpakt.

A+++ Dealer and good and Quick service

Klasse

Hier vaker besteld en zoals gewoonlijk snel geleverd.

Zeergoed

Mijn bestelling is snel en goed bij mij afgeleverd. zij hebben een uitstekende servers. De website is zeer goed met goede omschrijving.

Leuk voor paar dagen

Ik heb een telefoon houder besteld. In eerste instantie prima, helemaal blij mee. Na 2 dagen drukte ik op het knopje zodat de telefoonhouder breder werd en ik mijn telefoon erin stoppen. Toen ik mijn telefoon eruit wilde halen, bleek het knopje vast te zitten. Nu krijg ik het knopje alleen los met een mes. Hij blijft ergens vastzitten met de vering denk ik. Heel jammer, na 2 dagen al stuk. Er is contact met mij opgenomen en een passende oplossing aangeboden. Ik ben blij met de oplossing en daarom verander ik mijn score van 2 sterren naar 5 sterren omdat er geen betere oplossing is! Zeker een goede service!

Levering prima maar service om te huilen

Ik heb een bestelling geplaatst maar kwam er na 10 min achter dat het niet het juiste product was. Heb direct een mail gestuurd prijzen waren hetzelfde alleen de art nr even wijzigen. Helaas tot vandaag geen reactie. Heb de volgende dat 20x gebeld....geen antwoord of na 10min in de wacht werd de hoorn erop gegooid. Na deze frustratie een bericht via de site verstuurd, helaas daar ook geen reactie op gehad tot nu toe....product wat ik besteld had wel binnen....maarja bedrijven mogen zich ook wel wat open stellen voor contact en als het per mail is ok.....maar zet dan geen telefoonnummer op de site en reageer op je mail..

Corona of geen Corona

Goed product, in één dag geleverd.

tevreden

goedkope muurbeugel is gewoon rommel

Goedkoop is duurkoop, bijgeleverde muurpluggen was China rommel, ook geen M4 boutjes bijgeleverd die nodig waren voor mijn VESA bevestiging.... Omdat gaten al geboord waren heb ik dan maar degelijke Fischer pluggen aangekocht. Ook moest ik uit de bevestiging plaat hoek uitzagen omdat anders de poorten geblokkeerd waren... Zover universeel dus. Retourneren leek me daarom geen optie. Ondanks klein toestel dat nu met nota bene M10 bouten in de muur bevestigd is blijft de beugel niet stabiel, zal me op termijn een degelijk exemplaar van Vogels etc... Aanschaffen. Begrijp niet dat jullie dit product verkopen en dan nog als best verkocht aanprijzen. Best op verdiend waarschijnlijk....! China Rommel.

komt beloofde levertijd niet na

Met name vanwege de beloofde levertijd hier gekocht. Had de kabels de volgende dag nodig. Duurde een paar dagen voor dat de levering kwam. Het lag niet aan de vervoerder, maar werd pas laat ter verzending aangeboden. Voor spoedbestellingen een afrader.

Bestelling/ik wordt niet serieus genomen.

Mijn ervaring begon een beetje zurig, maar uiteindelijk kwam alles toch nog goed! Hieronder staat mijn eerste beoordeling, on aangepast. ___________________________________________________________________ Ik heb nooit een track and trace code gekregen van mijn bestelling, en de bestelling is nooit aangemeld bij post nl. Ik heb de bestelling dan ook nog niet gekregen. Iedere reactie met de klantenservice via de mail wordt afgedaan met het zelfde standaard verhaal, bla bla corona en daarom moet je maar een week wachten op regio post. Zoals gezegt, de bestelling is nooit aangemeld bij post nl. Gelukkig gaat het maar om een stukje krimpkous, die heb ik maar ergens anders besteld. ___________________________________________________________________ (Het is ondertussen een week later.) Drie dagen na de bestelling had ik mijn pakje alsnog in de brievenbus. En eerlijk gezegt reageerde ik ook wel zurig omdat ik mijn motor niet kon dicht schroeven omdat het toch wat langer duurde dan dat ik had verwacht. Omdat ik geen t&t had gekregen wist ik ook niet goed waar ik aan toe was, en hoelang ik zou moeten wachten voordat het wel in de bus zou liggen.. Het belangrijkste is, dat ik het toch nog binnen een redelijke termijn in huis had, en dat het allemaal dus toch wel mee viel. Verder heb ik ook nog een keer contact gehad met de klantenservice en wederzijds begrip en verontschuldiging uitgewisseld. Daar zat veel acceptatie bij! En daarom wil ik alsnog mijn sterren bijstellen naar 4 (vier sterren). Eind goed al goed. Met vriendelijke groetjes, Maurice van Rooijen

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.