Goede ervaring!!

Snelle en goede service!!

Product is wat het is.

Snelle bestelling, niet moeilijk doen, product helemaal in orde en snel binnen. Werkt als een tierelier.

Top prijzen, snel leveren!

Allekabels zijn één van de best webwinkels. Goede prijzen en snel leveren. Hooge aanbevelen!

Heldere kwaliteit

Al heel wat kabels en dergelijke aangeschaft in de afgelopen jaren. Bij vragen snel en helder antwoord. Ze hebben een gigantische collectie en leveren zoals ze zeggen.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Een mooie solide VESA adapter, met bovendien een setje montageschroeven en ringen gratis erbij!

Goed, snel

Snel geleverd, goede kwaliteit

Alle kabels, zeker, of ze allemaal goed zijn.?

Goede uitgebreide collectie, alles om a met b te verbinden. Sommige minder ‘belangrijke’ kabels had ik in de goedkoopste versie besteld, maar deze waren toch echt een beetje te ‘goedkoop’ gemaakt, voelden te plastic, bijna speelgoedachtig. Of die lang mee gaan, geen idee.

Goede site voor productkeuze, snelle levering, gewoon goed !

Op zoek naar specifieke connector en kabel gaf de site mij zonder veel omhaal alle benodigde informatie en producten. Eerste bestelling ging soepeltjes en levering de volgende dag. Gewoon in 1 keer goed en snel dus, top !!

Snel goed

Super snel

Goede prijs/kwaliteit verhouding

In 1 woord geweldig

Perfect, goede kabel, zeer ruime keus en zeker niet duur! Geweldig! Snel en netjes verpakt gelevetd

Doet wat ie moet

Kabel werd snel geleverd, PostNL gooide enkel wat roet in het eten

Snelle service, snel geleverd, goed product.

Snelle levering zonder problemen. Product werkt prima.

Snelle levering, zonder problemen. Product werkt prima.

voldoet helemaal

ik moest een lange internet kabel hebben voor weinig geld, allekabels was de goedkoopste en het voldoet volledig aan de verwachtingen.

supper blij volgende dag al in huis en doet wat het moet!

supper snelle service volgende dag al in huis en direct kunnen uitproberen zeer tevereden. 8775851

Supersnel

Supersnel geleverd en betaalbaar

Snelle levering goede prijzen

Super goed

Snelle service top kwaliteit snelle levering Als je na een ventilator op zoek en niet te duur dan zal ik zeker voor deze site gaan je krijgt wat je koopt

Goede prijs, goede service.

De prijs is goed, de service is goed en het product ook.

Over het algemeen een goede ervaring

Site is mooi, goed en handig opgebouwd. Hoewel i geen account had is dit met een handige klik bij mij bestelling gelukt. Kleine opmerking bij volgende dag levering is het niet volgende dag geworden wss omdat ik in België woon. Had dit er gestaan had ik ook niet erg gevonden maar dan wist ik het wel… (kan het ook over het hoofd gezien hebben)

Snelle levering en goede spullen

Bestelling zoals beloofd de volgende dag in huis. Ventilators werken als een tierelier en geven goede koeling.

snelgeleverd

Makkelijk bestellen snel in huis ,prima

Bij herhaling tevreden

Je keert als klant alleen terug als je een herinnering hebt aan prettige ervaringen. Dat geldt ook hier. De eerste keer kom je er via Google en wellicht de tweede en derde keer ook. Daarna onthou je de naam en ga je rechtstreeks. Het assortiment breidt zich uit en het is soms jammer dat je als terugkerende klant daar minder zicht op heb.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.