OPGELOST waardeloos

Na het plaatsen van de review kreeg ik het retourbedrag teruggestort. Jammer dat het op deze manier moest. In ieder geval is het opgelost. Bestelling gedaan en direct ontdekt dat ik een verkeerd product besteld had. Kon dit niet via de website annuleren (zoals wel bij b.v. bol.com). Daarom direct gemaild om de bestelling te annuleren. Kreeg meteen bericht terug dat dit niet mogelijk was omdat de bestelling al verstuurd was (?). Wel vreemd dat het dan nog dagen duurde voordat mijn pakket bezorgd werd. Volgens de instructie van allekabels mijn pakket retour gedaan: kosten € 4,60. Weer contact gezocht en ook de retourkosten zouden teruggestort worden. Toen dit niet gebeurde weer maar eens navraag gedaan en het antwoord was dat de medewerker dat niet had mogen toezeggen. Dus nog maar eens de situatie uitgelegd en de retourkosten zouden binnen 3 tot 5 werkdagen teruggestort worden. Dit gebakkelei duurt nu al vanaf 13 april. Nog altijd het retourbedrag niet ontvangen. Ik ben er nu wel klaar mee. Nooit meer allekabels…. Absoluut niet service gericht en zeer klantonvriendelijk!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbaar bedrijf en niet te duur.

Ophangsteun voor tv

Prima product snel geleverd en verwacht volledig aan de verwachting

Aankoop fotostatief

Het toestel is zeer vlug geleverd, ben er zeer tevreden over , zeker over de prijs die ik betaald heb

Kabeltje naar verwachting.

Het enige dat ik erg vreemd vond was de bubbeltjes plastic A4 formaat enveloppe voor een 15 kabeltje. Dat was over de top. En ik vond het jammer dat het een plastic enveloppe was, terwijl we juist van het plastic af willen/moeten.

Bestelde artikelen al stuk

De twee iphone kabels die ik besteld heb daar is er al 1 van stuk, dat is mij in al die jaren nog nooit overkomen binnen deze korte tijd. En dat is jammer alle andere iphone kabels gingen na ongeveer een jasr stuk Ik heb er nog 1 in de verpakking. Allekabels levert snel en betrouwbaar, heb ik een maandagochtend product of zijn deze exemplaren gewoon slecht

Prima, zelfs op zaterdag !

Op een zaterdag stuurde ik een bericht met een vraag. Na een uur een adequaat antwoord. Vervolgens de mini bestelling gedaan en die is op tijd verzonden. Keurig verpakt. Dat deze briefpost vervolgens pas een paar dagen door buurkinderen uit een andere straat bij mij werd bezorgd, ligt aan de beroerde bezorging van NL post. Onze wijk, Schuytgraaf, is een beruchte wijk wat betreft de postbezorging, vooral aan het begin van de week. Klachten helpen helaas niet.

Gewoon super goede service

Mijn eerste XLR microfoon kabel zat een storing in , dit doorgegeven en twee dagen later had ik al een nieuw exemplaar in de bus liggen die het naar behoren deed . kortom een aanrader .

Ik kreeg snel precies wat ik besteld had

Via allekabels.nl had ik snel de kabel gevonden die ik nodig had. Bestellen ging snel en de toezending ook. Top

goed verpakt verzonden

Product was goed verpakt verzonden en een goede service na telefonisch contact.

Retourzending

OP 7 april heb ik de retourzending bij Post NL gebracht en 12 april is het bedrag teruggestort. Klasse !!!!!

Snelle levering en prima product

Product voldoet helemaal aan onze verwachting.

Artikel goed omschreven en snel geleverd.

Betrouwbare site 100% op ****adviser! Alles klopt zoals het beloofd is . Dank u ook voor de snelle en correcte levering. M.V.G.

Niet het bestelde product.

Ik had een 1-pits kookplaat besteld van 1500 watt. Ik kreeg een ander merk van 1000 watt. Omdat deze geschikt is voor het doel dat ik hem voor gebruik, heb ik hem niet teruggestuurd, omdat dat weet zo'n gedoe is. Wel snel geleverd.

perfecte levering en service

Verschillende USB laadkabels besteld en de volgende dag ontvangen. Van een type kabel de verkeerde kabel besteld (usb c naar usb c in plaats van usb a naar usb c). Dit gemeld en na advies Allekabels de verkeerde kabels teruggestuurd en de juiste opnieuw besteld. Weer de volgende dag de juiste ontvangen en de dag hierna al een terugbetaling voor de verkeerde ontvangen. Super snel allemaal!

Waardeloos retourbeleid en klantenservice

Na 10x bellen, omdat lijn werd verbroken, bleek dat door fout in doorgestuurde link van POSTNL en niet ontvangen afleverbevestiging ik mijn bestelling pas veel later kon ophalen. Dit was te laat voor mij dus wil alles terugsturen. Maar na meerdere mailtjes met geautomatiseerde antwoorden die nergens op slaan en wederom meerdere pogingen om iemand te spreken bleek dat de klantenservice (Yasmine) alle verantwoordelijkheid afschuift en mij als toetje voor leugenaar uitmaakt. Ze heeft zelfs alle eerder gevoerde telefoongesprekken afgeluisterd, net of ik de boel zou gaan bedonderen. Moraal: ik moet zelf retourkosten betalen, er kon nog geen sorry of iets van af Waardeloze zaak, nooit iets kopen!!!

alles zoals afgrsproken en op tijd

prima levering

Vlug en fijne afhandeling

Zeer snelle levering en heel klant vriendelijk

Niet de volgende dag geleverd maar pas 2 dagen na het weekend

Hierdoor de kabel niet meer nodig, was een spoedje en daarom voor alle kabels gekozen.

Top service geen problemen gevonden !!! Levering was ook snel kom zeker terug !!! Product zelf was ook goed doet wat het moet doen.

Zending was incompleet maar wel snel.

Jammer dat de zending incompleet was maar het ontbrekende deel is snel aangevuld.

HDMI omvormer 2267612 werkt NIET

Met verschillende HDMI-kabels, verschillende TV's en verschillende lap-tops geprobeerd en geen enkele combinatie blijkt te werken.

Zeer goed en vlugge levering

zeer goed

Als je iets terugstuurt moet je het bedrag voor verzenden betalen.

Ik vind het niet netjes dat ik het zelf moet betalen als ik iets terugstuur. Bij bol.com hoeft dat niet.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.