Tevreden

Goed geregeld

hele goede ervaring

deze webshop heeft werkelijk alles en een hele snelle afhandeling

Er werd ingegaan op een vraag die ik niet had gesteld

Er werd geschreven alsof ik advies over een HDMI splitter had gevraagd (er werd geschreven wat ik daarmee zou kunnen) , echter had ik een melding gedaan van een defecte USB-splitter.

Snelle service en een

Een ruim aanbod en snelle service.

Superperfectgrandioos

Duidelijke site en keurige afhandeling

Goed.

De ervaring was goed. helaas heb ik het verkeerde artikel besteld. Maar ik heb het artikel teruggestuurd. Wachten om het juiste artikel te ontvangen.

Snelle correcte service

Ik bestel hier regelmatig en de nog steeds een zorgeloze webshop waarvan ik weet dat alles vlot en correct verloopt.

Snelle levering van gevraagde items

Bestelproces was eenvoudig. De levering was snel en het up-to-date houden tijdens het hele proces was prima.

Prima klantenservice

Drie stopcontactsplitters besteld, waarvan twee niet naar behoren werken. Jammer, maar is goed opgelost door Patrick van de klantenservice.

Snelle levering

Prima product

Snel en solide

Goed gesorteerde zaak met ditto prijzen, en snel geleverd. Kortom: die handige spullenboelzaak om de hoek, van het internet.

snelle levering

Snel en betrouwbaar met goede service

Prima product

Duidelijke website. Snelle levering in prima verpakking. Goed product.

Ik was in verwarring betreffende moment van levering

Nadat ik een bericht had gestuurd inzake achterblijven van de levering kreeg ik heel snel reactie. Dat was mooi. Daarin werd gezegd dat ik de bestelling over 5 dagen zou ontvangen. Dit stond niet vermeld bij bestellen van het artikel. De dag na ontvangst reactie had ik toch al het bestelde. Ik ben tevreden en neem de verwarring op de koop toe.

alles is goed verlopen

snelle levering , goede kwaliteit

Prima kabel

Erg tevreden

zeer tevreden

Nav mijn negatieve ervaring ( geleverd product was stuk) heeft AlleKabels onmiddellijk de betaalde prijs teruggestort. Ik ben zeer tevreden met deze aanpak. Uiteindelijk kan er altijd wel ergens een probleem optreden!

Alles oke

Tevreden

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Groot assortiment en snelle levering

Top.

Gewoon top!

Allekabels.nl doet wat het zegt, goede prijzen en snelle service, wanneer je kan vertrouwen op je al je kabels.

Heel goed

Ik heb al vaker bij uw bedrijf iets besteld en ben zeer tevreden, zowel over de produkten als de service ! Ik zal beslist de volgende keer weer een bestelling doen!

Telkens alleen maar positieve ervaringen.

Goede prijzen ,snelle levering ,goede verpakking en uitstekende communicatie

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.