Zeer slecht

2 maal bestelling geplaatst bij allekabels. 2 maal misgegaan. Beloofde leveringstermijn klopt niet, 2 dagen later nog steeds niks ontvangen. Volgens klantendienst kan ik mijn geld alleen terug krijgen als ik het pakje ontvangen heb? Schandalige service met 0.0 respect voor hun klanten.

Een deel van bestelling werkt niet zoals gehoopt.

Beste op 24/10/2022 bestelnr 11214230 kocht ik een micro usb kabel nr 1054646 deze werkt niet met een koppelstuk usb micro naar usb c. op alle andere kabels werkt dit koppelstuk wel. Hoe komt dit ? Kabel defect ? Levering was snel en ok. Groet Jan aan gezien de kabel niet naar behoren werkt kan ik jullie moeilijk aan iemand aanbevelen sorry.

Zeer tevreden over TV standaard. Degelijk en mooi. Binnen 1dag geleverd.

Snelle en correcte nediening

Productinformatie onjuist

Op de site staan onjuiste productgegevens vergeleken met de productverpakking. Ondanks dat het een fout van de site is moet je zelf eerst kosten maken om het product terug te sturen en dan maar hopen dat het vergoed wordt.

Goede service.

Snelle levering top.

Netjes geleverd.

De bezorging van dhl was slecht na een telefoontje mijnerzijds aan jullie was het snel geregeld.

Zoals boven na een telefoontje werd het snel geregeld.

Bestelling geplaatst op 24 okt 22, tot hiertoe nog niet geleverd

De bestelling werd op 24/10/22 geplaatst, track & trace blijft op de aanmelding staan, maar er komt geen levering. Gevraagd de order te cancelen en geld terug te storten, maar dat kon niet pakje was zogezegd reeds verzonden. Nu 6/11/22 nog steeds geen pakje en geen terugbetaling. Zeer slechte service

Goede ervaring met Allekabels goede producten en snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Veel keuze; handige bezorging in brievenbus-bubbel-envelop

Kleine bestellingen worden gelukkig niet in een pakketje aan de deur bezorgd, maar krijg je in een bubbel-envelop door de brievenbus: super!

Goede service snelle levering.

Slechte kwaliteit

Geen aanrader

Snelle levering en goede materialen.

Vlotte bestelling, snelle levering.

Daarbij vind ik er materiaal dat hier lokaal niet te vinden is.

Fast Delivery

I have been buying a couple of stuff from here and they're very quick in assisting your order and as well as returns. Highly recommend!

Grandioos

Keurige webshop,met een hoop andere spullen

OP tijd besteld op tijd in huis

Op tijdbesteldop tijd in huis.

Groot assortiment, goede prijzen, snelle bezorging

Groot assortiment, goede prijzen, snelle bezorging

Prima service,

Simpel en eenvoudig.

Goede kwaliteit en niet duur.

Bij bestellen staat voor 11 uur besteld andere dag geleverd, dat geld niet voor 1 kabel die met de post verstuurd is., 3 dagen later. Toch 4,5€ verzend kosten moeten betalen, jammer.

In orde

Bestelling geleverd zoals gepland.

Snelle levering, retouren en wijzigen van de bestelling gaan ook goed. Geld wordt netjes binnen een paar dagen terug overgemaakt. Goede helpdesk. Alle kabels heeft het goed georganiseerd

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.