Snelle levering

Levert correct en op het aangegeven tijdstip.

snel en deskundig meedenken

uitzoeken en bestellen van een buitenkabel ging zeer naar wens met veel tijd en moeite investeren in het vinden van de juiste oplosssing

Top service!

Ik werd goed geïnformeerd per mail, all mijn vragen werden zeer snel beantwoord. Alles was zoals omschreven. Ik bestel ik zeker nog in de toekomst! Thanks to the team!

Vlotte levering goede prijs.

Goede producten voor een mooie prijs. Snelle en complete levering.

Goede service snelle levering

Houden zo niks meer aan doen.

super snel geleverd

snel geleverd...super makkelijke site

week wachten

Dinsdag besteld s'avonds een mail dat het met briefpost was opgestuurd , een 1week later heb ik de kabel ontvangen, ik zeg niet dat aan allekabels ligt , maar de postbode komt hier maar twee keer in de week , dinsdag en donderdag , waarschijnlijk was donderdag nog te vroeg en dan kan je wachten tot dinsdag.

Voldeed aan de verwachtingen

Al eerdere bestellingen gedaan. Nu diverse artikelen besteld, waaronder goedkope microfoonhouders, microfoonkabel, UTP kabel, digitale schakelklok e.d. Dit werd super snel bezorgd en bevatte alles zoals bedoeld.

een snelle en correcte levering

nvt

tegen vallend

mijn pakje was onjuist voorzien van de adres gegevens,en werd door DHL retour gestuurd,naar Allekabels

Snel en correct

Goede communicatie klanten service en bericht geving

vlot geleverd

Netjes en snelle levering

Goede en snelle levering zoals gezegd volgens de website. Prima service!

Product niet geleverd - wel betaald

Ik bestelde 17/11 een product, betaalde 11,94 euro (inclusief verzendkosten). Ik kreeg geen bevestigingsmail en heb het product nog niet ontvangen terwijl op de website staat "vandaag voor 21u besteld is morgen geleverd".

Snel en goede prijs

Super snelle levering .

TOP!

Allekabels heeft werkelijk elk denkbaar kabeltje in huis. Snelle bezorging. In een woord: TOP!

snelle levering

goeie kwaliteit en super snelle levering

Uitermate tevreden

Makkelijk, snel geleverd, goede prijzen.

Kabel is te kort

Kabel gekocht van 50 cm maar die is maar 25 cm

fijn zaken mee te doen

wat ik nodig had was op voorraad. snel verstuurd netjes verpakt

Prima kabel

X

Voor 22u besteld, morgen in huis: mooi niet, dus

Beloofde leveringstermijn, “Voor 22u besteld, morgen in huis” is mij overgekomen als een lokkertje. Mijn te bestellen artikelen waren op hun website als artikel ruim op voorraad en daarom besloten deze bij Allekabels.nl te bestellen. Besteld voor 22:00 uur, en tevens ook account aangemaakt om in de toekomst mogelijk meer bestellingen te zullen doen. Mailtjes ervan komen netjes wel direct binnen maar de volgende dag is niets geleverd, ook 2 dagen later nog steeds niks ontvangen. Klantendienst gebeld en die geven aan dat de artikelen niet op voorraad waren (?????) en pas over een week geleverd zullen gaan worden (WTF!). Dit is echt slecht en vandaar dus ook meteen deze review erover. Of dat er ook echt geleverd gaat worden, ga ik op deze manier ook betwijfelen: ik wacht af. Ik bestel in ieder geval hier niet meer, heb er geen vertrouwen in maar dat hebben ze aan zichzelf te danken. René uit Brabant

Prima goede service

Hele goede service

Niet goed

Staat vermeld dat besteld voor 22:00 uur volgende dag geleverd maar na een week nog niets ontvangen. gemaild met klantenservice maar adviseerde nog even te wachten i.v.m. problemen bij postnl . maar na een week nog steeds niets. Erg ongelukkig hiermee

Ruime keuze snelle levering.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.