Goed advies

Ik zat met een probleem dat ik mijn kerstverlichting niet meer kon gebruiken omdat de aansluitkabel bij Intratuin, waar ik destijds de verlichting had gekocht, niet meer leverbaar was. Door contact met ALLE KABELS is mijn probleem opgelost .

snel, goed. assortiment geweldig

snel, goed. assortiment geweldig

Ze hebben werkelijk “alles”.

Geweldig assortiment en duidelijke webshop.

Geen terugkoppeling

Afgelopen 2 weken 2 bestellingen geplaatst en die kwamen keurig op tijd binnen. De keuze bij Allekabels is enorm overigens. Beide bestellingen bleken achteraf niet de oplossing te zijn voor mijn probleem om mijn PC te verbinden met 3 schermen. Ik heb daarop via de website retourmeldingen gedaan met het verzoek aan te geven hoe dit verder behandeld zou gaan worden. Hierop geen enkele reactie gehad van Allekabels. De twee converters liggen nu nutteloos bij mij in de kast in de hoop alsnog een reactie te krijgen en de 2 items retour te kunnen sturen en mijn geld terug te krijgen.

prima service snel en goed verpakt

prima service snel en goed verpakt. kabels voor een schapelijke prijs op een goed ingerichte website

Prima spul, snel geleverd

Prima spul, snel geleverd.

Nog niets ontvangen op 19 december

Enkel een bevestigingsmail op 5 december.

een goed betrouwbaar produckt gekocht

het doet wat hij zecht

Snelle en goede levering. Zo moet dit zijn

Snelle levering

Gekregen wat ik zocht, snelle levering

Qualité, livraison, rapidité

Câble acheté pour sonos sl Taille de la fiche ok par contre plus grande que les originaux et donc dépassent sous l'enceinte. Il faudra faire un petit socle pour que l'enceinte repose dessus.

Snel en wat verwacht

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Kreeg het snel geleverd, Het was precies wat ik verwacht had.

Bijna alle kabels zijn op alle kabels.nl te krijgen

Super handig om kabels te krijgen.

Toppers

Als je per ongeluk een verkeerde kabel besteld dan zelf de omruil porto moet betalen,kabel dus weggegooid ............. klantenservice heeft contact met mij opgenomen en ik krijg de kabel toch vergoed,uiteraard excl. Portokosten maar dat begrijp ik....

Onbeschoft

Uw helpdeskmedewerker mag van mij terug de schoolbanken.

Correcte service

Prima service en kwaliteit

snel en secuur.

Snelle levering, goede kwaliteit, retourneren adequaat afgehandeld.

Alle kabels doet zijn naam eer aan

Ze hebben echt alle kabels die je nodig hebt

Prima product

Het bestelde werd keurig volgens afspraak geleverd.

Geheel naar verwachting en snelle levering

Product deed aan verwachting en levering was snel (sneller dan verwacht zelfs). Al vaker hier besteld en als ik in de toekomst kabel oid nodig heb zal ik deze website zeker meenemen.

super

Had cat6 besteld (kabel en opbouw), had vraagje over de aansluiting. Goed en kundig beantwoord. Bestelling ook netjes afgeleverd

zeer goed

alles zeer goed verlopen en zoals gewenste en beloofd Bedankt

niet goed

Dienst na verkoop, of klantendienst reageert absoluut niet op contact pogingen.

snel en goed product

snelle levering en product functioneert prima (buitenkerstlampjes)

Correcte en juiste verkoop.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.