Prima.

Enorm assortiment, snelle levering.

Perfecte service

Zoals altijd op tijd geleverd

Top product

Juiste adaptor snel geleverd

Prima ervaring met Allekabels.nl; zocht een Europa-Japan adaptor voor een Japanse gast; gebeld met Allekabels.nl, die hebben de juiste adaptor opgezocht en korte tijd later hadden we 'm in huis.

Perfecte service

De bestelling is snel bezorgd. Jammer genoeg was het niet geschikt voor ons toestel. Na terugzending netjes terugbetaald. Top.

Groot aanbood. Sneller levering.

No non-sense shop. Tot op heden alle bestellingen perfect gegaan! Mij zien ze terug!

Wederom uitstekend

Laat in de avond nog besteld de andere dag in huis, laat niets te wensen over. (en de produkten deugden al)

Goed en goedkoop

De nummers op de producten kwamen niet overeen met die in de webshop. Telefonisch prima geholpen!

Snelle levering

Merci

Impeccable et livraison rapide !

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Prima webshop

Kabel besteld en de volgende dag in huis. Prima kwaliteit kabel voor een zeer schappelijke prijs. Aanbevolen!

Het verwachte product goed geleverd, maar door bpost wat traag

mijn pakje werd na 5 dagen geleverd door bpost

Gewoon heel erg netjes verzorgd

Het is altijd erg netjes en snel geleverd waar het ook om gaat.

Goed en snel

Toen ik voor mijn schoonvader batterijen nodig had wist ik waar ik ze moest bestellen. Goed geprijsd en de volgende dag al in de brievenbus.

snelle levering

goede garantie op niet goed functionerend product

Artikelen in goede staat ontvangen en op de afgesproken tijd.

Niet best.

Vrijdag voor 22.00 uur besteld en de woensdag daarop volgend nog steeds niks ontvangen.

Mijn pakje zou geleverd zijn, wat niet zo was. Gebeld en er zou gelijk een nieuw pakketje opgestuurd worden, dit was inderdaad heel snel binnen. ( hartelijk dank hiervoor )

Correct

Ok

Kleine klant, grote waardering.

Kleine klant, grote waardering.

Heel goed en snel

Fijn om te kopen

Supersnelle levering

Snel op site gevonden. Goeie omschrijvi ng en snelle leveri g!

Goed en snel bezorgd

bestelling ontvangen

na conatct met klantenservice heb ik de bestelling ontvangen .Bedankt.

Top !!!!!

Goede levering

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.