lekker snel

Snelle en correcte levering.

Snelle levering

Een uitgebreid aanbod en heel snel in huis.

Prima service en snelle verzending

Telefonisch goed advies gehad over de juiste kabel

Snel en supergoed

Binnen 24 uur alles in huis, keurig

Te lang onderweg

Helaas, kwam pas laat binnen, pas na 5 dagen. Voor mij te laat, had inmiddels ander kabeltje in de winkel gekocht Dubbele kosten gemaakt dus. Voortaan gewoon naar de winkel dus

snelle service ! !

bestelling is goed verlopen

Snel, puncueel!!!

Ik wist niet eens dat al die gekke kabels bestonden en vooral ook de overgangen. Ik had de overgang van tulp naar aux nodig om mn tv geluid over de geluidsboxen te laten lopen. Bij alle kabels.nl geen enkel probleem. Opgezocht op de site, besteld en betaald en de volgende dag keurig in huis. Makkelijker kan niet en vooral.........t werkt!! Mn tv geluid weer als vanouds via de boxen , super!!

Pico bello

Snelle levering

Het was de eerste maal dat ik in contact kwam,het was gegaan zoals aangegeven. Helemaal correct zoals ik verwacht had,

Uitstekend product en heel goede service.

Alles verliep gewoon zoals ik het gehoopt had.

Alles beschikbaar en hele fijne verkoop.

Perfect product met zeer snelle levering

Het was exact het product dat ik zocht en het werd zeer snel geleverd.

In één woord: prima

Goede prijs- kwaliteitverhouding. Vlotte levering. Alles klopte gewoon.

Veel te laat.

Switch console kabel besteld die ik de dag nadien nodig had voor mijn werk. De site gaf aan dat het de dag nadien geleverd zou worden. Duurde anderhalve week.

Snelle levering, goed product

Overzichtelijke site. Snelle levering en prima kabels

prima geregeld

Spullen besteld die de volgende dag geleverd zouden worden maar er helaas een aantal dagen op moeten wachten. Na contact met de klantenservice is dit keurig opgelost. Er kan altijd iets verkeerd gaan maar het gaat erom hoe je het oplost!

Snelle en nette levering

Alles keurig netjes verpakt geleverd

Snel geleverd

Uitstekende kwaliteit

Slechte retour voorwaarden

Maar 2 weken om te retourneren en je moet het zelf betalen. Daarnaast is het een omslachtig proces om het te regelen . Niet van deze tijd

Alle Kabels is prima

Klein USB-kabeltje besteld. Zeer snel geleverd. Kabeltje van zeer goede kwaliteit.

Snelle levering

Prima geholpen en snelle levering

Top product

De bestelde verloopstukken zijn degelijk van kwaliteit en goed verpakt aangekomen. Minpuntje: beter niet vermelden dat ze de volgende dag geleverd worden indien dit niet het geval is. Levering naar België duurt minstens 3 dagen.

Snel gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar DVD doosjes van Hama voor een enkele DVD. Ik kon op de site snel vinden wat ik nodig had. Werd ook snel geleverd, trouwens.

Snel en correct geleverd.

Aangename en duidelijke website. Correct geleverd.

Snelle levering

Heel veel keuze voor een leek (USB A, B, C etc etc), maar met hulp van mijn nichtje snel besteld (en dat is duidelijk), betaald en geleverd

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.