voortreffelijk!

Goed advies bij telefonisch overleg. Makkelijk te bestellen. Snel bezorgd. Voortreffelijk produkt met goede handleiding en makkelijk te monteren.

Prima product, snel verstuurd

De inhoud van het pakket was prima. Verbetering zit in de bezorging door PostNL, maar daar kan allekabels niets aan doen.

snel en goed

Meteen de juiste kabel voor een goede prijs

probleemloos

Ik zocht een ouderwets telefoon kabeltje. Was beschikbaar en is per gewone post verstuurd.

kabel was helaas beschadigd

kabel was helaas beschadigd

helaas niet goed

levering prima en snel verlopen hama fm antenne versterker werkt bij mij niet goed, ook niet bij het raam op drie hoog. pakbon helaas zoek geraakt zodat ik app. niet terug kon sturen

Zeer goed memoreert bedrijf

Goede prijzen en zeer zeker op zijn plaats wordt er een goede service verleend.

Topzaak.

Zoals altijd erg tevreden.

Nog geen product ontvangen

Ik had een lampje voor in de koelkast besteld. Nog niet ontvangen noch een bevestiging van levering Graag nazien

verkeert advies

Jammer, doordat de meneer aan de telefoon ons niet uitliet praten hebben we helaas een verkeert advies gekregen. Als hij beter had geluisterd en eventueel had doorgevraagd was dit waarschijnlijk niet gebeurd.

Nog geen kabel ontvangen

Nog geen kabel ontvangen

zeer netjes

hele snelle levering goed en stevig verpakt top service

snelle levering

helaas bleken de kabels niet te passen , in het stopcontact zit aan de onderzijde een soort van lipje waardoor de kabels er niet in konden .

Geen probleem.

Kabel kwam veel later dan aangegeven

Donderdag kabeltje besteld, maandag was er nog steeds niks geleverd! Gebeld met jullie en twee dagen later was het kabeltje binnen. Toch nog een advies over het versturen van zo’n klein kabeltje. Doe er een brievenbus doosje omheen zodat de postbode niet hoeft aan te bellen daar het een slabber de watskie verpakking is.

Goede, snelle service

Besteld en snel het gevraagde binnen. We zijn tevreden over de kwaliteit van het bestelde.

Snelle levering en veel keuzes

Makkelijk op te zoeken welke batterij ik nodig had. Snelle levering "via briefpost". Ik had de batterijen ook snel nodig!!

Op tyd en keurig geleverd

Artikel beantwoord aan wat is beloofd en keurig op tijd geleverd

correct over de hele lijn

correct

Zoals gewoonlijk weer perfecte afhandeling!!

Zoals gewoonlijk weer een fijne ervaring met AlleKabels! Levering weet op tijd en correct afgehandeld!! Top WebWinkel!!!

snelle en vlotte bestelling en levering, het product echter voldeed niet.

De door mij gekochte antennekabels waren van slechte kwaliteit zodanig zelfs dat ik ze niet kon gebruiken (weggegooid). Na het melden van dit probleem aan allekabels.nl werd daar snel en gepast op gereageerd.

waar blijft mijn factuur ?

Ik vroeg factuur bij bestelling ... niets Nadien per mail ... geen reactie Het geleverde pakket was wel ok

Uistekende service

Alles op voorraad en keurig op tijd geleverd

Snel oplevering!

Simple and fast! Thanks people.

Supersnel geleverd en goede kwaliteit

Heb al 3x besteld en altijd goede service gehad ! Zeer goede en snelle service

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.