Sommige dingen kunnen gewoon niet beter .

Ruim , overzichtelijke site en snelle levering .

Grand choix et achat rapide

J'ai trouvé sur ce site les éléments dont j'avais besoin.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snel en accuraat

Juiste producten snel geleverd

goede website en snelle levering

overzichtelijke website ,veel artikelen en bestelling snel in huis.

Gewoon goed zoals het hoort.

Gewoon goed.

De langere kabel die de fabrikant niet erbij doet, hier snel gevonden .

Voedingskabel van 1,30 mtr bij nieuwe tv veel te kort om mooi weg te werken. Hier een nieuwe besteld van 5 mtr lengte zodat je ruimte hebt alles mooi aan te sluiten en af te werken.

binnen 1 dag bezorgd kunnen jullie niet waarmaken

ik had last minute een kabel nodig voor vrijdag avond. Woensdag maak ik de bestelling met een levering van 1 dag zoals jullie beloven op de site. Echter bezorgd PostNL NIET dagelijks als het om brievenpost gaat en dus kwam het kabeltje pas na vrijdag en moest ik abrupt op vrijdag middag alsnog elders een kabel aanschaffen. Ook heb ik jullie klantenservice gemaild enkele dagen nadat mijn kabel van jullie alsnog kwam met de vraag hoe te retourneren en tot de dag van vandaag geen reactie ontvangen (we zijn 3 weken verder)... jammer dit.

Niets ontvangen, geen reactie op klacht

Ik bestelde een kabel bij allekabels.nl. Deze kabel zou geleverd worden op vrijdagmiddag 31 maart. Op vrijdagochtend 31 maart kreeg ik een bericht dat de kabel geleverd zou zijn. Er zat echter niets in mijn brievenbus. Gebeld naar post.nl, volgens hen zou het gaan om een ‘verkeerde scan’ en zou de kabel later komen. Dat gebeurde niet. Klacht ingediend bij post.nl en allekabels.nl en op geen van beide klachten ooit meer iets gehoord. Nooit een kabel ontvangen.

Je krijgt wat je besteld hebt en dat voor een leuke prijs

Gewoon perfect zoals ik verwacht had.

Her juiste product ontvangen. Goed geholpen.

Vriendelijk te woord gestaan. Alleen bij het telefonisch doorschakelen naar een andere medewerker ging het niet altijd vlekkeloos.

A+++

A+++

Netjes op tijd geleverd

Prima en correcte opvolging

een foutieve zending werd na telefonisch contact direct gecorrigeerd. Helpdesk zeer snel te bereiken.

snel en correct

Ik bestel regelmatig van allekabels en dat gaat altijd snel en correct.

Alles prima en vlot en correct verlopen. Goede communicatie!

Het was gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd.

Ik was op zoek naar bepaalde knoopcel batterijen. Kondeze goed op de site vinden. Bestelling kon vlot gedaan worden enwas ook vlot geleverd.

Vlot en niet duur.

Snel antwoord op mijn vragen en vlotte levering van het bestelde artikel.

Slordig

Verkeerde artikel gekregen. Heb zelf verzuimd om dit te melden omdat het maar een kleine bestelling, van een paar euro, betrof.

snel en gemakkelijk met een groot assortiment

Ideaal voor het vinden van de juiste kabel en daarbij nog vele andere producten.

Snelle levering!

Als ik bestel dan komt het altijd op de afgesproken datum en is goede kwaliteit.

In 1 woord: PRIMA

Maak van PRIMA maar uitstekend.

Snelle levering

Goed verpakt, en snel geleverd.

Slechte service, geen toewijding aan klant

Product besteld met het formaat van iets groter dan een 2-euro munt (plukje). Transportkosten 3,95 tot een prijs van 14,- van het plugje. Best flink vind ik. Voor 22:00, morgen in huis! Nou, niet dus. 5 dagen later eens ontvangen. Dus ik heb na 2 dagen een belletje gepleegd: A) waar blijft mijn product? B) dat ik 3,95 verzendkosten een hoge prijs vind zonder een belofte na te komen en B) dat ze die loze beloften dus eens van de site moeten halen. Bellen had geen zin, de medewerkster had duidelijk geen zin in een gesprek met mij. Het enige wat ze kon doen was een tegoed geven van 3,95. Maar ja, ik weet niet wanneer ik weer ga bestellen. Dus dat is een loze oplossing. Restitutie was geen optie. Tenslotte werd het pakket eindelijk bezorgd in een A4 formaat volledig plastic envelope. Duurzaam, milieu, anno 2023... lekker bezig Allekabels.nl...

Puur ******

Bestelling geplaats en verder niets meer van gehoord, pakje nooit aangekomen bij post en dus ook nooit thuis ontvangen

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.