Betrouwbare webwinkel

Betrouwbare webwinkel

Snelle en correcte levering

Ik kan Allekabels.nl bij iedereen aanbevelen! Heel veel keuze, goede omschrijving en supersnel geleverd.

Snel het juiste materiaal.

De site is zo opgezet dat ook voor een niet-technicus duidelijk is welk onderdeel hij/zij moet hebben. Materiaal de volgende dag goed verpakt geleverd.

Heb verschillende kabels gekocht voor mijn Home Recording/Bureau werk Setup. Dit omvatte powerkabels C13-C14 - optische kabels - enzo.. Doorslaggevende was de prijs, goedkoper dan andere online winkels. Alle zaken dit ik op dit moment nodig had heb ik gevonden op de Website: allekabels.nl Levering naar belgie was snel, goed verpakt, en het juist aantal en de juiste kabels werden geleverd Dus een tevreden belgische klant. Zou ik terug bestellen bij allekabels.nl zeker!!! Heb al een aantal zaken op het oog : zoals een tang voor Rj45 aansluitingen en testers en andere interessant spullen. Bedankt aan Allekabels Met vriendelijke groeten Kim

Prima webwinkel.

Ik wilde 25 m coax bestellen, heb eerst telefonisch advies gevraagd en gekregen. Bestelling ging eenvoudig en volgende dag geleverd.

opvolging levering kan beter

Produkt correct geleverd. Echter geen e-mail ontvangen over het tijdstip van de verzending, noch over de wijze van levering.

prima levering

Levering werd tijdig geleverd, netjes verpakt.

Alles ok

Op tijd, juist

uitstekend

juiste kabel, snel geleverd, zat goed verpakt

de bestelling was ok, vlugge levering; Dank u

Ik zal in de toekomst zeker nog bestellingen doen

Ik kom niet voor niets naar allekabels, die geeft de beste kwaliteit

De kabel die ik heb besteld werkt naar behoren en geeft heel goede resultaten.

Goede service en een goede prijs

Makkelijk, overzichtelijk en snel.

Goede site en service.

Makkelijk bestellen. Snelle levering.

Helemaal top

Vaak wat besteld bij alllekabels, het product voldoet aan de verwachtingen snel geleverd.

Alleen lange wachttijd

Sommige dingen kunnen gewoon niet beter .

Ruim , overzichtelijke site en snelle levering .

Grand choix et achat rapide

J'ai trouvé sur ce site les éléments dont j'avais besoin.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snel en accuraat

Juiste producten snel geleverd

goede website en snelle levering

overzichtelijke website ,veel artikelen en bestelling snel in huis.

Gewoon goed zoals het hoort.

Gewoon goed.

De langere kabel die de fabrikant niet erbij doet, hier snel gevonden .

Voedingskabel van 1,30 mtr bij nieuwe tv veel te kort om mooi weg te werken. Hier een nieuwe besteld van 5 mtr lengte zodat je ruimte hebt alles mooi aan te sluiten en af te werken.

binnen 1 dag bezorgd kunnen jullie niet waarmaken

ik had last minute een kabel nodig voor vrijdag avond. Woensdag maak ik de bestelling met een levering van 1 dag zoals jullie beloven op de site. Echter bezorgd PostNL NIET dagelijks als het om brievenpost gaat en dus kwam het kabeltje pas na vrijdag en moest ik abrupt op vrijdag middag alsnog elders een kabel aanschaffen. Ook heb ik jullie klantenservice gemaild enkele dagen nadat mijn kabel van jullie alsnog kwam met de vraag hoe te retourneren en tot de dag van vandaag geen reactie ontvangen (we zijn 3 weken verder)... jammer dit.

Niets ontvangen, geen reactie op klacht

Ik bestelde een kabel bij allekabels.nl. Deze kabel zou geleverd worden op vrijdagmiddag 31 maart. Op vrijdagochtend 31 maart kreeg ik een bericht dat de kabel geleverd zou zijn. Er zat echter niets in mijn brievenbus. Gebeld naar post.nl, volgens hen zou het gaan om een ‘verkeerde scan’ en zou de kabel later komen. Dat gebeurde niet. Klacht ingediend bij post.nl en allekabels.nl en op geen van beide klachten ooit meer iets gehoord. Nooit een kabel ontvangen.

Je krijgt wat je besteld hebt en dat voor een leuke prijs

Gewoon perfect zoals ik verwacht had.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.