Verkeerde fiche, de afbeelding was verkeerd...

De fiche op de afbeelding is verkeerd. Ik ging de juiste krijgen maar nooit gehad... Dus nooit meer...

Top service

Heel tevreden

Uitstekende ervaring

Geweldige service en correcte afhandeling

Zeer goede ervaring met dit bedrijf en goede afhandeling

ruime sortering en goede kwaliteit

snelle verzending, prima stuff...!

Geen problemen

Snelle levering in de brievenbus.

Zoals altijd, top kwaliteit!

Uitstekend bedrijf

Levering uiterst accuraat en op tijd.

Snel en alle kabels!

Snel en overzichtelijk.. zelfs voor ern leek makkelijk te kiezen uit alle kabels

Heel slecht

Product op dinsdag besteld wat volgende dag binnen zou zijn en donderdag had ik nodig, kwam pas op zaterdag binnen. Dus maar fysiek gekocht bij de MediaMarkt. Had er helemaal niks meer aan

is goed

bestelling en levering is erg goed

Tv muurbeugel niet zoals verwacht

Moeren boutjes klopten niet helaas, lijkt erg fragiel

Snel en doeltreffend

Nieuwe adapter voor de hometrainer besteld. Een dag na de bestelling al geleverd. De adapter is universeel met een in te stellen uitgangswattage en verschillende maten aansluitpluggen. Voor veel apparaten te gebruiken. Ook de vraag naar het type te bestellen adapter werd snel beantwoord. Top service!

Met 1 woord bijna perfect

Opvolging van bestelling kan beter

Gewoon goede service

Alles zeer goed

Prima!

Duidelijke informatie op de site, goede prijs en snelle verzending.

Prima !

Geen klachten!

Zeer tevreden, uitgebreid assortiment met voldoende informatie aan kabels en uiteraard niet alleen kabels. Kabels werken goed naar behoren. Vlotte levering! Alvast tot de volgende

Slechte postbestelling

Vrijdagmorgen besteld dinsdagmiddag om 5 uur pas in huis. Dat was jammer.

Bezorging door KPN duurde lang.

X

Prima kabel, snel in huis

De kabel is prima en ik had hem snel in huis. Wat moet ik er nog meer van zeggen…

Goed, snelle levering

Voldoet aan de verwachting

Top winkel!

Kwaliteits materiaal! Snelle, goed beschermde levering. Goede service. Top winkel! Thanks!!

alles naar wens

alles netjes en goed

Perfect!

Heb alles optijd aangekregen vind een goede prijs. Een beetje solderen en mijn oplader van mijn fiets was weer zo goed als nieuw.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.