Snel en komen afspraken na

De Kane was de volgende dag al in huis

Goede prijs, prima spul.

Goed assortiment, snel geleverd.

Alles zoals afgesproken

Duidelijke beschrijving, goede prijs

zeer korrekt bedrijf

Mijn bestelling is bij DHL zoekgeraakt, en zonder problemen heeft alle kabels mij kosteloos wederom het bestelde geleverd. Super service

alles verliept pima en het artikel is ook super

Geen enkel minpunt

goede service echter heb ik nooit een factuur van de vooraf betaalde goederen ontvangen waardoor ik de kosten niet kan declareren bij mijn werkgever.

helaas geen reaktie op terug gestuurd product

helaas geen reaktie terug

Perfecte en correcte service

De levering is verlopen zoals aangekondigd

Snelle levering

Snelle levering, makkelijk aan te sluiten

op tijd geleverd en product in orde.

alles verlopen zoals ik verwacht had.

Correcte verzorging van de levering van het bestelde

Op duidelijke wijze bestelling te plaatsen, informatie over het vervolg en uiteindelijke levering allemaal goed uitgevoerd.

Na 4 dagen geleverd.

Slechte Service

ik zal van beide bestelling mijn geld terug krijgen heb van een bestelling geld weer ontvangen maar van de andere niet Klantenservice super slecht er is niemand die fatsoenlijk Nederlands kan vind dit gewoon belachelijk voor woorden en beloftes komen ze niet na

Snelle levering

Goed materiaal

Houder lijkt niet heel stevig maar dat gaan we zien

Houder lijkt niet heel stevig maar dat gaan we zien

snel en perfect geleverd

snel en perfect eleverd

Matigg

Uiteindelijk heb ik nog geen korting gehad en zit ik met 1 product waar ik niks mee kan en niet terug kan sturen. Korting is nergens te bekennen wat de medewerker mij had beloofd

Duidelijk

Duidelijke site, heldere keuzemogelijkheden. Vlotte verzending en goed verpakt.

prima levering

heel snel en accuraat geleverd

Wat gevraagd was is geleverd

Mijn aankoop is correct en snel geleverd

uitstekend

snelle levering

snel geleverd

alles super snel geleverd en grote keuze.

perfecte levering

perfecte levering, niks op aan te merken

Zeer goede en duidelijke site en snel geleverd

Ben zeer tevreden over deze site

Vlotte levering

Alle bestellingen worden vlot geleverd

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.