Perfecte service

Vrijdagavond besteld en zaterdag reeds geleverd.

Goed optijd

Inorde

Snelle handeling.

Prima.

Uitstekend.

Goede service en snelle levering

Goed artikel

Prijs kwaliteit ok Service ok Website overzichtelijk Snelle en correcte levering

Snelle levering v d juiste kabel

Na makkelijk zoeken de juiste kabel gevonden en snel kunnen bestellen. Alle kabels doet zijn naam eer aan!

Goed product

Product zoals beschreven en verwacht

Uitstekend!

De benodigde kabel waren goed te vinden op de site. Vervolgens werden deze snel geleverd.

Eerlijk en goed

Snel simpel en je krijgt wat je bestelf

Uitstekend als altijd

Fijn bedrijf waar ik eigenlijk nooit mis grijp

Steengoed

Goed geprijsd, snelle levering.

Snelle service, ruim assortiment

Allekabels levert zeer snel tegen scherpe prijzen

Geleverde kabel onjuist en daarna geen support

Er is een USB3.0 kabel besteld (specificatie 5Gbit/s), maar de geleverde kabel is een USB2.0 kabel (maximaal 480Mbit/s). Ik heb hierover gebeld (2 keer), maar ik ben eigenlijk niet geholpen. Ik zou teruggebeld worden door de technische dienst, maar ook dat is nooit gebeurd.

De service is uitsteken maar heb problemen met het inloggen.

Gezocht naar een voedingsadapter en gevonden op allekabels.nl en zeer snel geleverd.

Vlotte service

correcte behandeling

Zeer proficineel

Materiaal zeer keurig verpakt en geleverd zo als afgesproken . Zeer goede service

Super tevreden nettjes optijd

Snel en goed.

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Heel snele levering

Ik heb heel tevreden. Ik heb printer kabel in de middag besteld volgende dag was het bij mij thuis. Ook de omschrijvingen van producten zijn heel duidelijk dat zelf zonder technische kennis kun jij product goed vinden.

Matig

Er is nog steeds een kwestie hangende van een retour die ik gedaan heb. De retour is terug op mijn bureau beland (???), maar ik heb een melding ontvangen die het pakket veilig is aangekomen in NL, bij AlleKabels.nl. Maar 10 dagen later nog steeds geen feedback. Ticket 3087852.

Goede reactie en een juiste keurige levering

Snel verzorgd, goede kwaliteit.

geweldig

Vlotte correcte afhandeling

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.