Snel en goed

Zeer snelle levering en goede afhandeling

Ik ben heel tevreden.

Snel besteld en geleverd

Simpele website makkelijk zoeken

prima site

Snel geleverd.

Supersnelle levering, prima verpakt, goede communicatie, gewoon perfect

Goede en snelle levering van goede produkten

Op een goede en snelle manier kreeg ik de produkten geleverd die totaal aan mijn verwachtingen voldeden.

Keurig en op tijd geleverd

Snel en goed

Makkelijk te bestellen en kwalitatief goed product

heel goede ervaring

goede ervaring

Gewoon goed

Snelle levering, niks op aan te merken en duidelijke product omschrijving.

Snelle levering!

Super easy

Makkelijk te bestellen en te betalen. Spullen snel geleverd.

Meerdere keren bestellingen gedaan. Altijd keurig verpakt en op de afgesproken tijd binnen.

Goede en correcte levering van kwaliteitsmateriaal.

Snel en goed

'S avonds besteld de volgende dag al thuis

Snelle levering

Veel keuze online, alles op voorraad. Dus heel snel mijn bestellling in huis.

Lichten de zaak echt op! Pas op!

Weten ze van, houden de boel lekker aan het lijntje reageren erg makkelijk en leggen het probleem bij de klant. Website klopt van geen kant. Ben al bezig met de consumentenbond. Mensen pas echt op, ik plaatst nagenoeg nooit een recensie, maar bij dit bedrijf echt wel. Zou het vervelend vinden als andere mensen ook het dupe hiervan worden. Zorgen dat ze niets retour hoeven te nemen ondanks dat zij zelf de zaak onder valse voorwendselen aanleveren!!

Kwaliteit voor lage prijs

Had USB oplader en dc connector nodig, waren snel verzonden. Prima.

heel goeie servies ,prima

bestelling was de dag nadien prima afgeleverd

Snelle levering

Super snelle levering en overzichtelijke website

Geleverd zoals besteld en alles werkt goed

Omdat ik omschakelde van de ene pc naar een andere had ik diverse materialen nodig. Besteld bij Allekabels en het werd snel geleverd (in Frankrijk !). Alles past en werkt goed.

Retourzending is een ramp

Voor alle duidelijkheid, de levering in orde. Maar retourzending is zo goed als onmogelijk. Via de website aangevraagd maar geen reactie, getelefoneerd maar daaropvolgend geen mail ontvangen met link, getelefoneerd en link ontvangen maar bestand kan niet afgedrukt worden. De link werkt maar eenmalig. Getelefoneerd en mail ontvangen als backup zonder resultaat, ...

uitstekend

Was keurig netjes verzorgd en bezorgd

Steeds opnieuw dezelfde ervaring!

Zodra je via de webshop iets koopt krijg je vervolgens een mail om de webshop te beoordelen op verbeterpunten. Helaas heb ik, tijdens al mijn bestellingen, nog nooit verbeterpunten gevonden. Bestellen bij Allekabels.nl verloopt altijd vlekkeloos, alleen maar uitstekende ervaringen.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.