goede service, goed behandeld

Prachtige service , daardoor een probleempje schitterend opgelost , bedankt !

goede service, goed behandeld

GARANTIE, meestal een probleem maar bij allekabels wordt dit super opgelost, zoals het hoort, toppie. zeer snelle reactie en een nieuw product opgestuurd.

perfect, zeker aan te bevelen

Kan gewoon niet beter, op alle punten ervaringen gehad en op alle punten super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben zeer te vreden van de klantenservice en ook snel antwoord tijdens de kantoor uren en een goeie oplossing van een verkeerde bestelling en ik was er mee akkoort met de voorstelling wat ik kon doen ik zal in de toekomst nog bestelling plaatsen mvg, Tony Redant

goede service, goed behandeld

Er was een probleem met een kabel, zonder gedoe de volgende dag een nieuwe ontvangen. Top service!

goede service, goed behandeld

Per ongeluk artikel verkeerd geleverd gekregen, 1 mailtje en opgelost; dag erop juiste artikel in huis. Perfect en supersnel opgelost

goede service, goed behandeld

Prima site met een goede klantenservice! De winkel heeft een doel, klanten snel en goed tevreden stellen!

perfect, zeker aan te bevelen

Top medewerkers zijn jullie toch Erwin en Joris voor de prachtige afhandeling en de hele goede service. Ja ik BEVEEL jullie aan, aan iedereen, maar nu moet ik opschieten, maar wilde het toch eerst ff opschrijven voordat ik het vergeet als ik terug komt ;) een 10 groetjes cathy wijmans

goede service, goed behandeld

Goede service en de klantenservice is gewoon top! Super tevreden en de prijs/kwaliteit is gewoon perfect!

goede service, goed behandeld

Ik ben zeeer tevreden over de klantenservice van Allekabels. Ik had een vraag en kreeg onmiddelijk een antwoord! Bovendien vind ik het gebruik van de alleKabels website zeer duidelijk

goede service, goed behandeld

Ik had 2 maanden geleden lampen gekocht, maar die pas vorige week voor het eerst gebruikt. Er bleken een paar bolletjes niet te werken. Allekabels.nl reageerde enorm vlot en attent en 2 dagen later waren de vervangende bolletjes al in huis! Petje af voor de snelle en goede service!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een kledingrek gekocht wat meteen dezelfde dag brak. E-mail gestuurd en vrijwel meteen antwoord. Binnen 2 werkdagen geld teruggestort gekregen. Erg netjes afgehandeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Na een aanvankelijke fout opgestuurd kabeltje binnen nu time de juiste ontvangen. (en ik mocht de oude houden) prima bedrijf!

goede service, goed behandeld

Ik had een USB C naar USB A - 3.0 Male - 1 meter besteld bij Allekabels deze twee keer gebruikt daarna deed hij het niet meer. Heb de klantenservice gemail en kreeg direct antwoord. Ik kreeg kostenloos een nieuwe kabel toegestuurd en vandaag al ontvangen. TOP service. Bedankt!!

• Website N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Helaas voor de 2de keer een geleverde USB Lader defect gegaan. Maar net zoals de eerste keer uitstekende service gekregen. De defecte USB Lader vervangen door een ander merk van dezelfde prijs. En zonder verzendkosten opgestuurd. Perfecte Service !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende en supersnelle service! Ik had na enkele maanden problemen met een kabeltje voor mijn mobiele telefoon van een bepaald merk en kreeg een ander snoertje waarbij ik enkel het verschil in prijs van een paar euro's hoefde te betalen. Daarbij had ik het kabeltje ook nog eens binnen 24 uur in huis. Wordt een mens blij van!

goede service, goed behandeld

keurig netjes afgeleverd en ontvangen ik heb hier al een e-mail terug gestuurd.

goede service, goed behandeld

Zeer vlugge levering en uitstekende klantenservice!

goede service, goed behandeld

Perfect geholpen en geleverd.

Snelle levering, uitstekende service

Correcte verkopers. snelle levering. A+++

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag bestellen en dan de volgende dag kwaliteit producten geleverd krijgen... Dat schept vertrouwen.

perfect, zeker aan te bevelen

bestelling was niet op voorraad maar ik ben toch snel en goed geholpen.

goede service, goed behandeld

Bij mijn levering zat een stekker met een ontbrekend pootje. Een nieuw exemplaar werd de volgende dag zonder problemen nageleverd.

goede service, goed behandeld

Super service. Probleem met factuur + BTW geweldig opgelost. Hartelijk dank!

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.