goede service, goed behandeld

Hartelijk dank voor de goede service. De kabel van mijn wakeup light was kapot. Helaas kon ik deze officiele kabel nergens meer kopen, jullie boden perfecte service door de juiste vragen te stellen. De universele kabel heb ik ontvangen en mn wake up light functioneert weer top! Bedankt!

Geweldige service !!

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering en goed verpakt

goede service, goed behandeld

Zeer snelle en stevige levering... Tevens snel contact als nodig

snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

erg fijne winkel. goede service.

goede service, goed behandeld

Super bedrijf. Prachtig assortiment en goede levering.

goede service, goed behandeld

Snelle, vlotte en vriendelijke communicatie met Allekabels.nl, snelle levering en ook 's avonds wordt er snel gereageerd op Social Media opmerkingen, een hele grote pluim voor Allekabels.nl , heel attent en ga zo door !

goede service, goed behandeld

Verpakkingsmethode ken ik nog niet, krijg, als het goed is, morgen het pakketje... :)

voldoende, een redelijke ervaring

Product snel geleverd!

goede service, goed behandeld

Inmiddels meerdere keren wat besteld bij alle kabels en elke keer een goede service. Aan de telefoon maar ook de after sales. Ik blijf er kopen.

goede service, goed behandeld

na aankomst bleek de bestelde stekkerdoos defect. Direct heeft de klantenservice van Allekabels actieonderkomen en prima opgelost. Erg tevreden en kom zeker weer terug.

goede service, goed behandeld

Super snel, zeer klantvriendelijk. Ik had een lichtslang besteld welke defect bleek en dat hebben ze zeer vlot en professioneel opgelost.

goede service, goed behandeld

Jammer als je iets hebt bestel dat je niet weet wanneer het gaat aankomen

goede service, goed behandeld

Ik heb twee USB-A naar USB-C kabels gekocht waarvan ik er maar 1 gebruikte. Na een paar maanden wilde ik de andere gaan gebruiken, maar deze bleek sluiting te hebben. Na een melding naar AlleKabels.nl hebben zij dit opgepakt. Ik kon aannemelijk maken dat deze echt niet werkte. Hierna heb ik zonder moeite een nieuwe kabel ontvangen. Dat is nog eens service!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb al een aantal spullen besteld bij AlleKabels, en alles loopt soepel en snel. Ik kan alles vinden wat ik zoek dus geen stress !

goede service, goed behandeld

Kwalitteit goederen voor een scherpe prijs! Net en duidelijk contact. Goed verpakt en snelle verzending

perfect, zeker aan te bevelen

prima en top internet shop, super snel, leuke actie's

goede service, goed behandeld

Alles prima en snel gegaan ! Complimenten .

perfect, zeker aan te bevelen

Al diverse keren besteld (ook voor andere mensen) en het is altijd goed nooit problemen. Nu ben ik door mijn huis kabels aan het trekken en heb ik diverse keren besteld en de laatste keer was (voor mijn doen) een grote bestelling waar ik een kortingscode voor had. Die of niet goed werkte of ikzelf niet verwerkt had, dus even een mailtje gestuurd en tot mijn verbazing crediteren ze de kortingscode terug op mijn rekening. Had ik niet verwacht maar Jeremy regelt het gewoon. Deze service ben ik nog nooit tegen gekomen..een hoop komen er dichtbij maar dit is echt topservice. Goed bezig jullie!

perfect, zeker aan te bevelen

Snelle levering .Keurig verpakt. Geen enkele op of aanmerking.

perfect, zeker aan te bevelen

Super geholpen met 'ruilen' van een kabel. Snelle levering én snel kunnen vinden wat ik zocht. Top!!

goede service, goed behandeld

Werd goed en snel geholpen mbt opvragen kopie factuur

• Website N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Klantenservice zoals je niet vaak meer mee maakt!

perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbare zaak met veel kennis

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.