Goed product juiste prijs

Levering een dag later dan verwacht

Tevreden

Bestelling geplaatst, levertijd gekregen, één dag vertraging. Alles mooi verpakt toegekomen, tevreden klant.

Supersnel bezorgd, Top!

Een dag te laat

Het was een dag te laat maar dat maakte voor mij niet uit maar voor anderen kan dat heel vervelend zijn dus vandaar, maar voor de rest was alles prima.

super snel

alles is vlot verlopen zonder problemen

Min punt veel bijkomende kosten. BTW en verzenden Is meer als het gekochte produkt.

Alles keurig en snel op tijd gekregen.

Alles keurig en snel op tijd gekregen.

Snel en goed geleverd

Prima service snel geleverd

zeer goed

de bestelling was zeer op tijd en werkt perfect

Vlot en correct

Vlot en correct

Goede kwaliteit en doet wat het beloofd

Mijn kabel kwam op tijd aan in goede kwaliteit

Puik!

Goede website, simpele bestelmanier, snelle behandeling, confirmtie en levering

top !

van alles te krijgen op kabel gebied !

Levering was erg snel. Alleen jammer dat het kabeltje het al begaf voordat ik hem überhaupt kon gebruiken. (heb hier zelf niks mee gedaan, maar toch zonde)

afbeelding onduidelijk

De foto van het product was achteraf gezien onduidelijk en misleidend. Gelukkig ging het maar om een heel klein bedrag en daarom heb ik me de moeite van terugsturen bespaard.

Gewoon goed

Snel en goed

Prima product,snel geleverd.goed verpakt. Enorme,gespecialiseerde keus.

Snelle levering en goede prijs.

Zeer betrouwbaar

Wederom niets op aan te merken, ze komen na wat ze beloven. Complimenten

Duidelijk site, correcte prijs en zeer snelle levering.

Heel tevreden!

Het kabeltje kwam netjes verpakt, nog vroeger dan beloofd en het was helemaal wat ik besteld had. Super tevreden dus!

snelle levering, netjes verpakt

duidelijke site, netjes verpakt. Snelle levering

Snelle correcte levering

Goed assortiment en correcte levering. Meerdere keren artikelen besteld.

Snelle levering

Goede, snelle levering

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.