Goede site en correcte levering van de produkten

Goede ervaring ga zo verder?

Snelle levering

Ene dag besteld, volgende dag geleverd zoals belooft.

snelle levering

snelle levering zoals beloofd.

Fijne webshop!

Altijd snel geleverd en top service!

Net wat ik nodig had, goede kwaliteit, snel geleverd.

Voor mijn muzikale activiteiten heb ik soms specifiek materiaal nodig; bij dit internetbedrijf vond ik wat ik nodig had! Dank voor de goede afhandeling en snelle levering.

Zeer snel en netjes verpakt geleverd

Het systeem werkt uitstekend

Alles is volgens plan verlopen ik twijfel alleen of ik de juiste kabel heb voor mijn doel internet verbinding ik denk dat het een beschermde kabel moet zijn Waar kan ik die kopen

Snel en goed

Niets aan toe te voegen

Misleidende reclame

Ik had batterijen besteld van het merk duracell maar ik kreeg er ander thuis gestuurd. Van die Chinese brol die maar een paar dagen meegaan. Nooit verklaring gekregen waarom.

Top! Snel en goede kwaliteit!

Bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het al in huis! Duidelijke site etc. Goed geregeld

Correcte levering van het materiaal zoals vermeld op website.

Het gevraagde, duidelijk voorgesteld op de website, werd één dag later geleverd. Bedankt.

Correcte service

Eerlijke, goede service. Niks negatiefs te zegge.

Snelle levering en rechtzetting probleem.

De korte kabel moest dienen om mijn smartphone te verbinden met het computersysteem van mijn elektrische fiets. Hier voor werkt hij niet. Wanneer ik mijn smartphone met het kabeltje verbind met een pc om data over te zetten ging het wel. Dit probleem werd snel opgelost door Allekabels.

Snelle levering

Niet duur en een snelle levering.

Snelle levering

‘s Avonds besteld, volgende morgen in huis.

Doen wat ze zeggen.

Doen wat ze zeggen.

Duidelijk assortiment op website en snelle levering!

Ik wist wat ik nodig had en kon de informatie goed vinden op de website. Bovendien werd het product snel geleverd.

Prima afgehandeld

Alles geleverd zoals beschreven

Netjes verpakt en snel verzonden 👍

Tevreden

tevreden

Prima webshop!

Vlot geregeld allemaal!

Probleemloos!

Zonder problemen!

Goede levering

Snel en goed de onderdelen besteld. en geleverd Je word op de hooogte gehouden waar je bestelling is

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.