Snel Verzonden, mooi verpakt.

Goede kwaliteit en minstens evengoede prijs

uitstekend

Levering stipt en volledig, je kunt er dus van op aan als je plannen maakt!

Leveringstermijn niet gerespecteerd

Bestelling geplaatst op 10-11 en geleverd op 14-11

snel en klantvriendelijk

colli zorgvuldig verpakt en snel geleverd

nvt

nvt

Prima kabel snel in huis

Precies het kabeltje dat ik nodig had lag de volgende morgen al in mijn brievenbus

Goede hulp na klacht

Bestellen en bezorgen perfect. De kabel was echter niet goed maar kon niet tegen het volledige bedrag teruggestuurd worden en we moesten zelf de verzendkosten betalen. Het aftersales team heeft echter contact met me opgenomen en beloofd het volledige bedrag terug te storten. Een mooie oplossing.

Goede kwaliteit, mindere levering

De kabels zijn van goede kwaliteit. Ik vind het echter wel spijtig dat de levering niet zoals beloofd is. Als er staat dat het de volgende dag geleverd wordt en dit kan niet gegarandeerd worden, dan zou het er niet moeten staan. Ik weet dat dit aan PostNL licht, maar het is nog steeds een minder leuke ervaring als klant.

Supersnelle levering

De levering is snel! Helaas had ik de verkeerde kabel,ik moet hebben micro usb naar hdmi!

Alles is correct en vlot verlopen

De bestelling verliep klaar en duidelijke met een bevestiging E-mail.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Snel, en goed! Meer woorden zijn niet nodig Prima service

Super snel

De bestelde producten waren snel geleverd.

Top service

Voor 10 uur besteld is ook echt alles de volgende dag netjes in huis

Vlotte levering

De bestelde kabels vlot geleverd en in goede staat ontvangen.

Niets op aan te merken

bestellen en de volgende dag ontvangen. Top !!

prima geregeld

kabel besteld, geen probleem en op tijd geleverd

het werkt voor geen meeter

ik heb wat bestelt voor mijn samsung j7 maar het werk niet

Snel en goede kwaliteit!!

Heel snel en product werkt super

Goede afspraken

Kon alles goed volgen.

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.