Meerdere malen dingetjes besteld. En altijd goed.leuke spulletjes voor en prima prijsje

Eff zoeken.bestellen.snel in huis.

Niet op afgesproken tijd geleverd

De levering vond later plaats dan op de site vermeld. Ook de prijs vergeleken met andere leveranciers was hoog.

Snel en duidelijk!

Soms wel een beetje prijzig.

Alles zoals omschreven, alleen was levering 3 dagen

Alles zoals omschreven, alleen was levering 3 dagen en niet de volgende dag. Het had gewoon door de brievenbus gekunt.

Snel geleverd, mooi product

Service goed, product minder

Ik had witte kabels besteld en deze bleken na ontvangst meer lichtgrijs dan wit te zijn.

goede service snelle afhandeling en verzending

Super content

Super content en snelle levering

Snelle levering, duidelijke omschrijving en een eenvoudige bestelprocedure!

Het was relatief eenvoudig om een bestelling te doen via de webshop. Er werd ook snel gereageerd en de levering is ook voorspoedig verlopen.

1 dag te laat en geen track and trace

duidelijk en voordelig

veel keuze scherpe prijzen

Artikel snel geleverd en signaallampje voldoet.

heel snelle levering

heel snelle levering

Snelle levering

Overzichtelijke website. Snelle levering.

niet geleverd wat was beloofd

beloofd: een kabel die past bij Tomtom-navigator (bijtomton zelf niet voorradig). Paste niet. Een relatief klein bedrag, heb maar afgezien van terugsturen.

snelle levering, product voldoet, maar bizar milieuonvriendelijke verpakking

Het product is prima, levering was snel. Maar in een wereld waarin dagelijks verhalen zijn over overtollig single-use plastic, kan de wijze waarop het product verpakt was echt niet. Bizarre berg plastic ontving ik. Moet echt iets aan gebeuren.

Allekabels is TOP

Ik ben uitermate tevreden met mijn aankoop van haakse RJ45 adapters. Prima afhandeling door en goede prijs.

Mensen aanmelden voor dit soort mailtjes is moeilijk zielig.

Daarnaast was jullie verpakking compleet inadequaat.

snel safe and simpel

Je besteld je kabels en de volgende dag heb je ze binnen. veel voordeliger als in de winkel.

Goede omschrijving van de artikel en perfecte servic

snelle levering

goede kwaliteit

Zeer snelle levering van goed verpakt, gevraagd materiaal.

Geheel aan bestelde onderdelen kond snel de verwachte taak uitvoeren, dank zij goed aangeboden assortiment en voldoende direct beschikbare documentatie. Raspberry Pi is zeker aan te raden. Met dank aan betrokken firmas.

bn zer tevreden

zeer tevreden en snelle levring

Mercuriusstraat 9

6468 ES Kerkrade

Over Allekabels.nl

Véél meer dan alleen kabels! Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.