Super makkelijk om online af te spreken, dit is voor mij ideaal wanneer ik mijn werkrooster nog niet heb. Ben 100% tevreden, voor mij geen andere salon meer.
Vandaag een HEERLIJKE La Colline behandeling gehad. Kende het merk niet, maar was echt een super ervaring. Deze behandeling ga ik zeker nog vaker doen dames, tot over 4 weken!
Zeer tevreden en plan binnenkort (wanneer mijn agenda het weer toelaat) zeker een nieuwe afspraak in!
Weer mooie wimpers, ben er super blij mee!
Vandaag m'n eerste gezichtsbehandeling,na een goede en duidelijke uitleg van de mogelijkheden.Ik heb maar een woord voor de behandeling SUPER!!!! Dank je wel Maartje tot snel !!
Prima advies, vlotte afhandeling! Bij weggaan leuke verrassing! Wederom een succes.
Ik ben toevallig bij Apprenza terechtgekomen en gelukkig maar dit door een zeg maar' zeer aparte'ervaring bij een andere salon.En het bevalt me prima goede uitleg, super mooie wimpers, ,goede sfeer.
Echt een aanrader! Supermooie salon, vriendelijke ontvangst, nette kleding. Goede begeleiding, alle kennis in huis!
Chantal heeft me vandaag heerlijk verwend met de nieuwe behandeling plus massage. Mijn huid voelt geweldig en strak aan, bedankt! Ik ben dik tevreden!
Super goed gedaan, ben geweest voor wenkbrauwen epileren en verven en wimpers verven. Super goede service! Chantal was super vriendelijk!
Producten gisteren besteld en vandaag stond alles klaar met weer extra proefjes om opgehaald te worden. Leuk gesprek gehad met Maartje en weer zeer tevreden naar huis. Gewoon top die service!
Super mooi resultaat! Geweldige service
3 maanden geleden met hele erge acné bij jullie binnengekomen. Na een super interessante intake waarbij ook voeding en levenstijl werden bekeken een behandelplan samengesteld. Nu 3 maanden verder, mijn huid heeft ee nog nóóit zo goed uitgezien. Ik ben super tevreden over de producten, voedingssupplementen en behandelingen.
Alleen maar lof en tevredenheid en dat al 10 jaar lang! Jullie blijven me steeds weer verrassen en verwennen Ga er door jullie alleen maar jonger uitzien ipv ouder haha
Afgelopen week ben ik voor het eerst na vele positieve verhalen van verschillende vriendinnen dan eindelijk kennis komen maken bij jullie. Ik moet eerlijk zeggen ze hadden gelijk hoor. Er ging een wereld voor mij open. Wat hebben jullie een kennis en ervaring. Dit gaat echt veel verder dan de gewone gezichtsbehandelingen die ik gewend was. Ook de behandeling was erg aangenaam en je nam super de tijd voor de intake en advies. Mijn vriendin zag het gelijk dat ik bij jullie was geweest. Nou ik ben ook om hoor. Tot over een paar weekjes weer!
Het gesprek is afgeweken van mijn vraag en heeft me zo 278 euro gekost zonder de kostprijs van de gevraagde behandeling. U mag bij deze dan ook mijn afspraken annuleren omdat ik iemand zocht die kort op de bal speelde en niet afweek van mijn vraag waarvoor ik kwam. Mvg
Gezicht is bij voorhoofd rood. Linkeroog is verdikt.Dit ziet er niet goed uit. Behandeling is niet helemaal passend geweest.
Ik ben ongeveer al drie jaar klant (?) en ik kom elke 3 maanden bij jullie in de schoonheidssalon. Een heerlijke, professionele verwennerij altijd met een goed resultaat.
Men neemt de tijd voor een goed advies en dat is voor mij belangrijk.